Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Информација човека из прве руке (медицински радник у болници коју претварају у  ковид-Београд)...исти број вакцинисаних и невакцинисаних  на болничком лечењу. 

Моја тетка на респираторима у Ужицу, била отписана, бубрези почели да отказују, дали јој неку скупу инекцију од 1000 евра (о трошку државе наравно)коју дају критичним пацијентима, бубрези прорадили, али стање и даље непромењено...и даље на респираторима...после ревакцине, тежа клиничка слика...нек Бог да, да  преживи.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 11.9.2021. at 15:03, Рапсоди рече

Одговори корона-вакцинаша на питања “теретичара завере“
На питања одговарај према следећем упутству:
Ако оболи са првом дозом: „само је имао једну дозу“.
Ако оболи са две: „е па нису биле прошле ни две недеље“.
Ако су прошле две недеље: „е па вакцина је да не оболи тешко“.
Ако тешко оболи: „е па вакцинише се да не умре“.
Ако умре: „е па чуј, не штити 100%“

Logika antivakcera primenjena na sigurnosne pojaseve:

Evo, znam jednog koji se čuknuo i nije mu bilo ništa a nije bio vezan - pojasevi su zavera automafije

A znam i jednog što je bio vezan pa je malo povredio vrat kad se cimnuo u sudaru - nemoj mi sad te priče da bi bez pojasa izleteo kroz šoferku i unakazio se

Znam ti i jednog što je bio vezan pa ipak poginuo u saobraćajki - kako to objašnjavaš? 

A znam jednog što se redovno vezivao pa se posle dva meseca udavio kad mu je potonuo brod... kako to nije povezano, oba su saobraćajne nesreće, misliš da je slučajno?!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Logika antivakcera primenjena na sigurnosne pojaseve:

Evo, znam jednog koji se čuknuo i nije mu bilo ništa a nije bio vezan - pojasevi su zavera automafije

A znam i jednog što je bio vezan pa je malo povredio vrat kad se cimnuo u sudaru - nemoj mi sad te priče da bi bez pojasa izleteo kroz šoferku i unakazio se

Znam ti i jednog što je bio vezan pa ipak poginuo u saobraćajki - kako to objašnjavaš? 

A znam jednog što se redovno vezivao pa se posle dva meseca udavio kad mu je potonuo brod... kako to nije povezano, oba su saobraćajne nesreće, misliš da je slučajno?!

Текст није мој, нашла сам на интернету.

Поређење ти је баш безвезе . 

• Свиђа ми се 1

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Текст није мој, нашла сам на интернету.

Поређење ти је баш безвезе . 

Poređenje je sasvim prikladno, jer pojasevi - statistički dokazano velikim brojem slučajeva - smanjuju opasnost od ozbiljne povrede i smrti u slučaju sudara. Ali ne garantuju nepovredivost i besmrtnost u automobilu. Svakako je bolje vezivati se nego ne vezivati se, a takve stvari se dokazuju studijama sa velikim uzorkom a ne anegdotama.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Poređenje je sasvim prikladno, jer pojasevi - statistički dokazano velikim brojem slučajeva - smanjuju opasnost od ozbiljne povrede i smrti u slučaju sudara. Ali ne garantuju nepovredivost i besmrtnost u automobilu. Svakako je bolje vezivati se nego ne vezivati se, a takve stvari se dokazuju studijama sa velikim uzorkom a ne anegdotama.

И даље мислим да ниси  нашла  добар пример за поређење, с обзиром да  у случају вакцина  струка не може да се договори....СТРУКА.

А статистиком се и сама делимично у фирми бавим,  и врло добро знам  шта је статистика  и како се презентује. Увек постоје корелације  шта и коме желиш да презентујеш, јако, јако релативна ствар....(може да се манипулише)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

И даље мислим да ниси  нашла  добар пример за поређење, с обзиром да  у случају вакцина  струка не може да се договори....СТРУКА.

А статистиком се и сама делимично у фирми бавим,  и врло добро знам  шта је статистика  и како се презентује. Увек постоје корелације  шта и коме желиш да презентујеш, јако, јако релативна ствар....(може да се манипулише)

I u slučaju pojaseva je postojao maleni procenat 'struke' koji je bio protiv, pa su čak navodili mogućnost povreda ili nemogućnost izvlačenja iz kola u slučaju potapanja - iako su istraživanja jasno pokazivala da u ogromnoj većini situacija spasavaju živote i sprečavaju veće povrede.

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

I u slučaju pojaseva je postojao maleni procenat 'struke' koji je bio protiv, pa su čak navodili mogućnost povreda ili nemogućnost izvlačenja iz kola u slučaju potapanja - iako su istraživanja jasno pokazivala da u ogromnoj većini situacija spasavaju živote i sprečavaju veće povrede.

Ок..појасеви су појасеви, већином од истог материјала направљени без и трунке хипотетичке могућности да  могу  да утичу на здравље, природни  имунитет и слично. Па чак и за појасеве новије  генерације :D не постоји ни хип.мог.да могу да рецимо у додиру са  човеком да наруше здравље. За вакцине против ковида то не можемо рећи, струка  је подељена. Тачније научна струка је подељена .

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Рапсоди рече

Ок..појасеви су појасеви, већином од истог материјала направљени без и трунке хипотетичке могућности да  могу  да утичу на здравље, природни  имунитет и слично. Па чак и за појасеве новије  генерације :D не постоји ни хип.мог.да могу да рецимо у додиру са  човеком да наруше здравље. За вакцине против ковида то не можемо рећи, струка  је подељена. Тачније научна струка је подељена .

Čemu mešanje metafora u poređenju? Kakve veze ima uticaj materijala od koga su pojasevi na zdravlje? To je kao kad bih ja navela da antivakceri tvrde da vakcine izazivaju sudare.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Paradoksologija рече

Čemu mešanje metafora u poređenju? Kakve veze ima uticaj materijala od koga su pojasevi na zdravlje? To je kao kad bih ja navela da antivakceri tvrde da vakcine izazivaju sudare.

Да ти покажем да ти је поређење  неумесно. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Mikorist рече

:vrtiglavu:

Не само Му сој, већ и други сојеви су отпорни на ове ,,вакцине''...  

Један од еминентних из струке прича на ту тему:

EVIDENCENOTFEAR.COM

Dr. Sucharit Bhakdi, a Thai-German microbiologist, discusses mRNA vaccines, blood clots and Cerebral Venous Thrombosis. He warned about the vaccine side-effects months before the roll-out and...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Да ти покажем да ти је поређење  неумесно. 

Da li si sigurna da znaš šta znači poređenje iliti analogija i kako se koristi?

• Збуњен 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Da li si sigurna da znaš šta znači poređenje iliti analogija i kako se koristi?

Сигурна.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...