Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 17 минута, cloudking рече

koja taj isti narod drzi u drvenom kavezu ofarbanom u zlatnu boju...

joooj Која је разлика иумеђу дрвеног кавеза офарбаног у златну боју и  кавеза од сувог злата....из  перспективе затвореног унутра...кавез је кавез , ту  п  со  :0212_rolleyes:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Вилер Текс рече

Сви аутошовинисти свих фела.

Ti samo znas da pljunes u dalj i na siroko. To ti je tipicno za soviniste. 

Svi, mi, oni, ovi... nigde nista konkretno. Samo siroko pa ko sta dovati, sve je opravdano

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, cloudking рече

Isto su. Politicko verske ideologije pogodne za zloupotrebu od strane kriminalnih i zlocinackih grupa.

.

zato nikada necete vladati. Ja nisam spreman da glasam za ljude koji nece stati u odbranu cetnika pored svih istorijskih dokaza koje danas imamo i sve vise dobijamo. Jednsotavno necu ljude koji vredjaju i omalovazavaju oslobodilacki pokret. 

O pojedinacnim cetnickim grupama moze da se oplete, svakako su zasluzili ali kompletan pokret junaka da se satanizuje ... nikako. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, dragisa рече

samo da ponovim

da li neko ovo gleda

Klip ide uz retoričko pitanje:

Da li ste nekada čuli da plandemija neće nikada prestati bez obzira koliko u sebe ušpricate eksperimentalnog genetskog đubreta jer se sprovodi Veliki reset a plandemija služi samo kao katalizator tog procesa a mere koje se sprovode nemaju veze sa zdravljem i medicinom već služe za kontrolu populacije u prenasaljenom svetu koji ostaje bez high EROI nafte?

https://www.facebook.com/100009740205022/videos/1442795439388449/

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, haveaniceday рече

Cak i da se vodim onom tvojom "isti su sljam oni kao i ovi srpski nacijonalisti" zamisli srpski nacijonalisti ne postoje vise, i krenu masovno da pobedjuju bosnjacki nacijonalisti.... kako bi se to zavrsilo sta mislis?

A zamisli da nema ni srpskih ni bosanikih nacionalista... nego da ostanu samo normalni ljudi....

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, haveaniceday рече

zato nikada necete vladati. Ja nisam spreman da glasam za ljude koji nece stati u odbranu cetnika pored svih istorijskih dokaza koje danas imamo i sve vise dobijamo. Jednsotavno necu ljude koji vredjaju i omalovazavaju oslobodilacki pokret. 

O pojedinacnim cetnickim grupama moze da se oplete, svakako su zasluzili ali kompletan pokret junaka da se satanizuje ... nikako. 

Mudzahedini su isto to.

Pobunjenicki pokret protiv okupacija koji je nastao pre 40ak godina kao vid borbe protiv avganistanskog komunzima i protiv rusa. Po svojoj sustini su bas kao i cetnici, oslobodilacki narodni pokret s jednakim religijskim temeljima.

I bas kao sto ima grupa cetnika  po kojima "moze da se oplete" tako postoje  i mudzahedini po kojima takodje moze da se "oplete"... al kad pricamo o njima onda su to iskljucivo koljaci a kad pricamo o nasima onda su "u sustini super ali ima tu i tamo kukolja". Kao sto vidis i kod mudzahedina je ista situacija.

Za muslimanski narod, mudzahedini su narodno oslobodilacki pokret koji ima  i mrlja na svom dosijeu.

Za srpski narod cetnici su oslobodilacki pokret koji ima i mrlja na svom dosijeu.

Necu ucestvovati u daljem toku rasprave koji ce neumitno voditi ka merenju ko je zapravo "vise klao i ubijao od ovih drugih".... Jer to nece biti poenta onoga sto ja ovde zelim da kazem a vec se spremam da odgovaram Vileru koji ce kompletno ovaj moj post razumeti kao "klaud voli mudzahedine koji su klali srpsku nejac", tako da imam ja i svojih problema :D 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

A zamisli da nema ni srpskih ni bosanikih nacionalista... nego da ostanu samo normalni ljudi....

Zamisljam ja mnogo toga, ali realnost je realnost. Ako ugusis srpske preovladace bosnjacki. Takav je svet. 

Ako te zanima ima par kompjuterski socioloski simulacija drustva sa i bez nacionalista. Uvek drustva sa nacionalistima izdominiraju. U svakoj simulaciji. 

Drugo dok imas naciju imaces nacionaliste. Da bi ukinuo nacionaliste moras da ukines naciju. Kada ukines naciju, ukinuo si sav lepak koji veze te ljude u toj jednoj drzavnoj zajednici. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Рапсоди рече

joooj Која је разлика иумеђу дрвеног кавеза офарбаног у златну боју и  кавеза од сувог злата....из  перспективе затвореног унутра...кавез је кавез , ту  п  со  :0212_rolleyes:

Postoje, na moju zalost,  ljudi kojima ne smeta da zive  u kavezu dokle god je taj kavez zlatan... a onda im dodje vodja koji im to i pruzi... ali ih pritom slaze da je kavez zlatan.

Naprednjaci trenutno zive u zlatnom kavezu. Misle da imaju puno para, da im privreda napreduje vrtoglavo, da uzivaju najvece slobode ikad i najveci prosperitet ikada... a nisu sposobni da razumeju da se sve vreme nalaze u ne u luksuzu nego u njgovom prividu, zasta je zltani kavez oduvek sluzio kao metafora.

Procitaj bajku o "caru i slavuju"... Tu je ta metafora prvi put kvalitetno obradjena u prozi. Neces promeniti misljenje sigurno ali ce ti mozda biti malo jasnije.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, haveaniceday рече

Eto vidis da ipak mogu nesto opoziciji... nije puno al se racuna. 

А Клауда си искористио као средство:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Просечан србенда рече

А Клауда си искористио као средство:D

Stari smo mi znalci, dosta toga ne znam o njemu ali znam kako reaguje. Kao sto on zna kako ja reagujem. Video je da tema ide u sunovrat a nastavio je... da li je mozd on zapravo to isto hteo? 

Подели на овим сајтовима

On 26.7.2021. at 4:36, dragisa рече

....kakvo ludilo...od početka mi sve deluje previše očigledno...:

https://www.bitchute.com/video/J69VtUWOJ0kW/

obrisan video...

ali ko se seća bio je "poziv na pobunu" i "skidanje vlade" u australiji

ispostavilo se da je video poslužio za hapšenja.... hahaha...kakve fore:

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Ti samo znas da pljunes u dalj i na siroko. To ti je tipicno za soviniste. 

Svi, mi, oni, ovi... nigde nista konkretno. Samo siroko pa ko sta dovati, sve je opravdano

Није то пљување него констатација.

Пљувачи сте ви који радите контра Срба, српске државе и СПЦ.

Довољно је што тврдиш да су муџахедини и четници исто. 

И испунио си квоту за блок.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...