Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 часа, haveaniceday рече

па сад.... јесте добар... поузданији немамо ал..... да је поприлично поуздан.... ђене ђене 

WWW.ICD10MONITOR.COM

The prevalence of misinformation coming from the most trusted form of coronavirus test may be more significant than previously thought.

Дакле са једне стране имам партнера АМА који ми каже да ПРЦ није толико поуздан колико се тврди...

Са друге стране имам ЦНБЦ, авокада и нарацију "поприлично поуздан" 

Suprotno od "prilično pouzdan" je "prilično nepouzdan"...

Negacija  "prilično pouzdan" glasi "nije prilično pouzdan"....

"Nije toliko pouzdan koliko se tvrdi" je negacija tvrdnje "pouzdan je onoliko koliko se tvrdi"...

Osnovi logike...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милошшш рече

Nije poenta samo u praćenju. Ali lagano, sve ćemo to videti, ko oči bude imao.

Поента је много проста, ви измишљате теорије завере али вам теорије завере уопште не требају за то. Прочитај ”анатомија државе” од мисеса, буквално власт увек тежи да има већу контролу над грађанима. 

Не требају ти никакве теорије завере све је то природа човека. Што више моћи и контроле имају то је њима боље... нема ту никакве фаме. 

И не планирају ништа него саме ствари налећу они их само користе. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, haveaniceday рече

Не знам о чему причаш ајде ми преведи ту логику на прост језик. 

Sasvim jednostavnim jezikom ti je napisano. Imaš tri tvrdnje i njihove suprotnosti ili negacije.

Ili možda nedostaje četvrta:

"Nije toliko pouzdan koliko se tvrdi"  nije negacija tvrdnje "prilično je pouzdan"...

Jel to nisi skontao?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, haveaniceday рече

ви измишљате теорије завере

Ne izmišljam ništa, naprotiv, sve je objasnio Gospod i Sveti oci posle njega, proroci, kanonizovani i nekanonizovani starci itd.

власт увек тежи да има већу контролу над грађанима. 

Tako je, samo su sada mogućnosti velike, ljudi ih masovno dobrovoljno prihvataju. A razum sve to opravda i pozlati. 

Не требају ти никакве теорије завере све је то природа човека.

Opet kažem, ne bavim se teorijama zavere, nego verujem Bogu i pratim šta se dešava.

Што више моћи и контроле имају то је њима боље... нема ту никакве фаме. 

Pored fizičkog sveta postoji i duhovni, a zli duhovi takođe imaju svoje planove sa ljudima.

И не планирају ништа него саме ствари налећу они их само користе. 

Misliti da se sve stvari u svetu dešavaju spontano same od sebe za mene je jako naivno.

Pogledi na svet se razlikuju kod ljudi sa raličitim uverenjima. Judeji i dalje misle da su razapeli zlikovca a ne Boga.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Sasvim jednostavnim jezikom ti je napisano. Imaš tri tvrdnje i njihove suprotnosti ili negacije.

Ili možda nedostaje četvrta:

"Nije toliko pouzdan koliko se tvrdi"  nije negacija tvrdnje "prilično je pouzdan"...

Jel to nisi skontao?

Не. Никакв смисао нити везу између тога и онога што ја пишем не могу да видим. 

Ти си рекоа да је прц ”попричично поуздан” ја кажем да није, осредње је поуздан. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милошшш рече

Ne izmišljam ništa, naprotiv, sve je objasnio Gospod i Sveti oci posle njega, proroci, kanonizovani i nekanonizovani starci itd.

Искрено, нисам читао довољно православне литературе, али до сада нигде нисам нашао на чиповање и сличне стварим осим у ”жиг звери” и сличном секташким клиповима на које нисам обраћао пуно пажње јер их не сматрам православнима.

Можеш ми рећи где се то спомиње? 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, haveaniceday рече

нападаш лика за нешто што никада није рекао... 

E ovakve optuzbe s tvoje strane su u najmanju ruku licemerne.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Не. Никакв смисао нити везу између тога и онога што ја пишем не могу да видим. 

Ти си рекоа да је прц ”попричично поуздан” ја кажем да није, осредње је поуздан.

U tvojoj poruci ne piše "osrednje pouzdan"... piše nešto drugo... ono što sam i komentarisao...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

E ovakve optuzbe s tvoje strane su u najmanju ruku licemerne.

Па ево ја те питам да ми разјасниш оно са културом... ја се јасно сећам да сам ти објашњавао како ирански и сиријски мигранти имају лошију културу од европљана и ти си ми ту причао неке о култури. 

Можда ме сећање вара ево изјасни се. Да ли постоје лошије и боље културе? Значи не питам те која је лоша, која боља.. само да ли постоји таква квалификација култура.. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Па ево ја те питам да ми разјасниш оно са културом... ја се јасно сећам да сам ти објашњавао како ирански и сиријски мигранти имају лошију културу од европљана и ти си ми ту причао неке о култури. 

Можда ме сећање вара ево изјасни се. Да ли постоје лошије и боље културе? Значи не питам те која је лоша, која боља.. само да ли постоји таква квалификација култура.. 

Ne.

Sorry. Ne padam vise na ove fore. Uvlacis u beskrajne i besmislene diskusije koje nemaju ikakve veze s temom i posle mene banuju. Ne hvala...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ne.

Sorry. Ne padam vise na ove fore. Uvlacis u beskrajne i besmislene diskusije koje nemaju ikakve veze s temom i posle mene banuju. Ne hvala...

Ок не знам шта значи Не али чисто да ти демонстрирам.. ако не постоји вредносна класификација културе нико не може бити ”некултуран” јер свако има неку своју културу. Једно следи из другог. 

Надам се да то разумеш ... или постоје некултурни и постоји вредност културе или не постоје.

Ето затп ја и даље мислим да си ти мени причао да не можеш ”мерити културу ” (јер мислим да си рекао да не постоје боље и лошије културе) и зато мислим да је интелектуално лицемерно да неком кажеш да је некултуран, јер онда газиш по свом принципу о ”оцени културе” јер оцењујеш његову културу као лошију.  

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, haveaniceday рече

Можеш ми рећи где се то спомиње? 

Mnogo ih je, od naših starac Tadej, starac Gavrilo, dovoljno je informacija. Sv. Pajsije, Mati Matrona, NIkolaj Rogozin, Sveti Nil Mirotočivi itd.

Danas samo prati Mitropolita Neofita, starca Elpidija,  starca Rafaila Berestova i čitaj Otkrivenje Sv. Jovana Bogoslova, i biće ti sve jasno.

Ljudi koji o tome otvoreno pričaju nisu sektaši, nego iznose malo škakljive stvari koje niko drugi neće, to je malo više hardcore za većinu vernika, koji su konformisti. 

Ako je Gospod rekao da će i izabrani biti prevareni, šta onda mi da sumnjamo više, da li je to ono što se dešava u svetu.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Милошшш рече

Mnogo ih je, od naših starac Tadej, starac Gavrilo, dovoljno je informacija. Sv. Pajsije, Mati Matrona, NIkolaj Rogozin, Sveti Nil Mirotočivi itd.

Danas samo prati Mitropolita Neofita, starca Elpidija,  starca Rafaila Berestova i čitaj Otkrivenje Sv. Jovana Bogoslova, i biće ti sve jasno.

Ljudi koji o tome otvoreno pričaju nisu sektaši, nego iznose malo škakljive stvari koje niko drugi neće, to je malo više hardcore za većinu vernika, koji su konformisti. 

Ako je Gospod rekao da će i izabrani biti prevareni, šta onda mi da sumnjamo više, da li je to ono što se dešava u svetu.

Где они спомињу чипове и колико је то прихваћено од цркве? Не бих баш да читам сваког монаха који је решио да пише нека своја размишљања...надам се да разумеш да монаси свашта причају и пишу.. ево чуо сам једног који је причао да је боље да сам наркоман него да се бавим послом.... јер је ето бизнис велико зло... а на страну колике паре бизнисмени донирају цркви и колико помажу веру итд.. 

такође како знаш да баш они нису преварени.. а не ови остали. рекао је и избрани.. ми заправо немамо појма шта нам се спреми, зато мислим да су та тумачњења и мишљења да ”видимо шта се дешава” из Божанског угла тотално погрешна.

ја немам појма шта се дешава из божанског угла, видим да живимо боље него икада и да власт, као што је власт увек покушавала, хоће да нас контролише и прати на све могуће начине.

Некада су забрањивали ношење оружја сељацима да би спречили побуне код убирања пореза, и данаш покушавају сличне ствари дакле класична људска природа..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...