Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 10 минута, fsa рече

Da sam na tvom mestu vakcinisao bih se ODMAH kako bih do jeseni već imao izgrađenu zaštitu... jer posle može biti kasno. Apsolutne zaštite nema, ali vakcine smanjuju verovatnoću od infekcije, a ako se i desi da u tome omanu one ipak u velikom procentu štite od težih oblika bolesti i od smrtnog ishoda. 

Kako znaš?

Šta ako stvaraju nove boleščine koje iziskuju potrebu za nekim drugim lečenjem?

WWW.CNBC.COM

Goldman Sachs warns sales from the most successful disease treatments are difficult to maintain.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Tumaralo. рече

Sad će @Avocado da kaže ali to su "posebne kovid propusnice" a ne kovid pasoši.

I piše "možda" što znači da neće već se na jesen sve vraća u normalu.

Međutim, istina je sasvim drugačija: oko nas se podiže kineski digitalni gulag.

Nisam nikada isključio mogućnost da će država primoravati neke od svojih zaposlenih da se vakcinišu, pre svega lekare, a možda i vojsku... takođe, čudi me da još uvek nema ozbiljnijih restrikcija za restorane i slične aktivnosti... ići će uskoro jači pritisak na nevakcinisane da se vakcinišu... naročito tamo gde nema dovoljno zainteresovanosti... to je logična posledica želje da se što više ljudi vakciniše... ono što sam negirao je da će u bilo kom trenutku ključne stvari biti uslovljene vakcinom (prevoz, posao, lečenje i slično)...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Avocado рече

Nisam nikada isključio mogućnost da će država primoravati neke od svojih zaposlenih da se vakcinišu, pre svega lekare, a možda i vojsku...

Nisam govorio o tome već o boldovanom.

пре 31 минута, Avocado рече

takođe, čudi me da još uvek nema ozbiljnijih restrikcija za restorane i slične aktivnosti... ići će uskoro jači pritisak na nevakcinisane da se vakcinišu... naročito tamo gde nema dovoljno zainteresovanosti... to je logična posledica želje da se što više ljudi vakciniše...

A da li te čudi to što nam i dalje ne traže kovid PASOŠ za ulazak u restoran?

Misliš da je vreme da se putem umreženog sistema i elektronske potvrde određuje ko sme u ugostiteljske objekte a ko ne sme?

пре 33 минута, Avocado рече

ono što sam negirao je da će u bilo kom trenutku ključne stvari biti uslovljene vakcinom (prevoz, posao, lečenje i slično)...

Biće i ključne stvari.

Pogotovo posao.

U tekstu je najopuštenije pisalo i "druge svakodnevne aktivnosti"...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Tumaralo. рече

Nisam govorio o tome već o boldovanom.

A da li te čudi to što nam i dalje ne traže kovid PASOŠ za ulazak u restoran?

Ne... očekivano za neke zemlje... svi će praviti neke stimulacije da se što više ljudi vakciniše... neki kroz lovu poput AV... neki kroz zabrane nevakcinisanima ulaza na koncerte, u restorane i slično.

Biće i ključne stvari.

Pogotovo posao.

Neće.

U tekstu je najopuštenije pisalo i "druge svakodnevne aktivnosti"...

Vrhunski dokaz.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

ono što sam negirao je da će u bilo kom trenutku ključne stvari biti uslovljene vakcinom (prevoz, posao, lečenje i slično)...

Eto, 30 minuta posle tvog posta, Rojters objavio:

WWW.REUTERS.COM

All health workers in France must get COVID-19 jabs and anyone wanting to get into a cinema or board a train will need to show proof of vaccination or a negative test under new rules announced by...

"Macron said that a health pass required to attend large-scale events or to go clubbing will now be used much more widely, including to enter restaurants, cinemas and theatres. It will also be required to board long-distance trains and planes from the start of August, giving a further incentive for people to get the shot."

Sad će da kaže "mislio sam na gradski prevoz jer vozovi i avioni nisu ključni prevoz".

Dopuna:

AP prenosi i u BOLNICE i u TRŽNE CENTRE

WWW.BLIC.RS

Grčka i Francuska će uvesti obaveznu vakcinaciju za zdravstvene radnike. Ulazak u barove, klubove, pozorišta i bioskope u Grčkoj će biti omogućen samo vakcinisanima, a u Francuskoj najavljuju...

"U govoru koji je prenosila televizija, Makron je rekao da će svakog ko hoće da u restoran, tržni centar ili na nekoliko drugih vrsta javnih mesta, morati da ima „specijalne kovid-19 propusnice“ – prenosi AP."

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

WWW.B92.NET

Delta soj se širi velikom brzinom i u zemljama sa visokom stopom vakcinacije. To je izazvalo brojna nagađanja – da li su vakcine omogućile pojavu ovog soja?

Eto, slušajte ova šibicarska objašnjenja dežurnih komesara Zločinaca protiv čovečnosti.

Slušajte ova alhemičarska bulažnejnja dok vas zatvaraju u kineski digitalni logor, oduzimaju preostala prava i slobode i svode vas na laboratorijske leminge.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Toma рече

Nisam medicinski visoko obrazovana osoba, samo razmišljam na glas....
"Zakačio" sam ovu boleščinu, odležao svoje (ovo zbuči ko robija! :) ),
testirao se i po tom testu imao privremena (IgM) anti-tela.
Nije mi bilo potrebno da se kasnije re-testiram, te i nisam.
Moguće je da sam potonja "dugotrajnija" IgG anti-tela imao i da su "isparila".
Otišao sam da dam krvnu plazmu, ko velim "daj da nekom pomognem", sve bilo OK
ali nisam imao dovoljno "debele" vene za tu rabotu. Te ja samo dadoh krv
(kad sam već nameračio tog dana da nešto pametno uradim. Za promenu.).
Kažu da ono što moje telo nije moglo prirodno da odradi (stekne imunitet)
da se to nudi vakcinama koje su "na izvol'te" na tržištu.
Neke je dovoljno primiti jednom a neke dva puta (ako ne i tri puta).
OK mi je to, istraživanja su u toku. Znaćemo bolje kad se s time završi.
Ali šta da radim do tada? (Ovo je iskreno pitanje.)
Svestan sam da samom vakcinacijom (i re-vakcinacijom) ja neću biti bezbedan.
Imam brata i imam prijatelja koji su "fasovali" viruse posle vakcinacije i re-vakcinacije.
Svestan sam da ne vakcinisan mogu biti ponovo zaražen. 
Iščitao sam informacije o procentima zaštite koje pojedine vakcine nude.
Nisam lakoveran al aj kao da su objavili istinu. Svi su sada preko 90%. 
Da li da sačekam do jeseni i da vidim na "rang listi" ko nudi najjaču zaštitu
pa da onda i ja udjem u tu "priču" ili ... šta?

Ако си прележао корону значи да си стекао најбољи могући имунитет и нема те вакцине која може да ти створи бољи имунитет! 

То је сваком ко се разуме у имунологију сасвим јасно, за то постоје и нучни радови:

,,Epidemiologists estimate over 160 million people worldwide have recovered from COVID-19. Those who have recovered have an astonishingly low frequency of repeat infection, disease, or death. That immunity from prior infection protects many people now where vaccines are not yet available.

Earlier this month the World Health Organization released a scientific update stating that most people who have recovered from COVID-19 develop a strong protective immune response. Importantly, they summarize that within 4 weeks of infection, 90% to 99% of people who recover from COVID-19 develop detectable neutralizing antibodies. Furthermore, they conclude -- given the limited amount of time to observe cases -- that the immune response remains strong for at least 6 to 8 months after infection''.

Чак неки научници тврде да ко је прележао ковид има дугогодишњу заштиту ... 

Стога, на теби је да одлучиш, али ја бих да сам на твом месту редовно узимао витамин Д, пробиотике, цинк и не бих бринуо...  ја овако стар сам због редовне бриге о здрављу, (редовно узимање витамина Д и пробиотика) имао врло благе симтоме, а кад сам почео да малкице теже дишем, знатно сам повећао витамин Д (20 до 30 јединица) и пробиотике и све је као руком однесено за мање од 3 дана...  

И не пада ми на памет да примам боцу кад имам најбољи могући имунитет! 

• Свиђа ми се 1

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Eto, u ovih 5 minuta vam je uvaženi i najtiražniji istoričar, redovni govornik u kriminalnoj organizaciji WEF, sasuo u zamaskiranu facu o čemu se zaista radi:

Pa vi posle ovde diskutujte o svakoj novoj meri nelegalnog i nelegitimnog "Kriznog štaba" i argumentujte da li Država sme ili ne sme da prinudi građane da ufiksaju u sebe "vakcinu" koja je zvanično u eksperimentalnoj fazi i da im preti otkazom, gubitkom prava na ulazak u prevoz, bolnice, tržne centre, restorane itd.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Tumaralo. рече

12552803_1071701072862963_7616451437831238024_n.jpg.ae6f87c6327ea77375a089dac8d8a7eb.jpg

abe-lincoln-768x501.jpg

(mada je posebno zabavno kada je citat koji govori o istini neistinit)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...