Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Пре сат времена, dragisa рече

@fsa  ako već hoćeš da me spustiš bilo bi mnogo efektnije da napišeš: proverio nemam nikakav magnetizam primio to i to u tom i tom mesecu...

na to zaista ne bi imao šta da kažem

Ne može čovek da bude magnet.

Već sam ti postavio klip sa likom koji je mogao peglu da zalepi, a ne kasiku ili novcić i video si kako se to lako debunkuje. 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Tumaralo. рече

Dobro da si odgovorio.

Hoće i imaćemo napismeno da si pogrešio.

1. Vakcinaški pasoši (ne znam da li sam ovde pisao o tome).

Ako jesi mogao bih da se opkladim da si kao i ostali zaverolozi o njima pisao kao da niko neće moći da pređe granicu bez njoh, što se još nije ostvarilo, niti će osim možda na nekim malim ostrvima.

Dakle, 0 bodova za sada.

2. Neprestani lokdaunovi i da se prava i slobode neće vratiti NIKADA na nivo pre marta 2020.

Za "nikada" još nije prošlo dovoljno vremena... Nemamo neprestane lokdaunove... 

0 od 2.

Pored toga, na forumu sam postovao ljude sa leming repelera (bitchute) koji su predvideli sve šta se dešava. Eto, postoji video zapis sa datumom kao dokaz kako lik pogađa gotovo sve.

Stvarno? Od hiljada takvih klipova postoji jedan koji je bio blizu da pogodi sve? Amazing... :)

Koji je taj?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Danas im i nisu potrebne zavere jer su poluge moći koncetrisane kod vrlo uskog kruga ljudi pa u suštini mogu javno da govore o svojim planovima i rade šta im je volja.

Kako da znaš šta se dešava u realnosti ako ti N1 ne prenese? Ili ti prenese uz spin?

Meni je samo drago da nisi imao zamerke na tačan odgovor i ispravku sličice, a širenje priče u blesavim pravcima me nešto ne interesuje trenutno.

Evo jedan test: da li teorije o  9-11 kao inside job spadaju u "tinfoil teorije zavere"?

Ne kad tako široko definišeš. Neke od 9-11 inside job teorija su svakako tinfoil.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Avocado рече

Ne može čovek da bude magnet.

to je jasno međutim ukoliko se unesu moderni materijali možda i može

Već sam ti postavio klip sa likom koji je mogao peglu da zalepi, a ne kasiku ili novcić i video si kako se to lako debunkuje. 

ono se vidi iz aviona da je fora i to po uglu kojim "drži" stvari... ovi ljudi iz klipova mlate rukama kreću se itd...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

@Милошшш  sve u tvom video snimku je u suprotnosti sa nim što se realno dešava:

BRANDNEWTUBE.COM

I am HEAVILY CENSORED .. Go to my other platforms as well https://creation.social/u/aqswdefrg Facebook lookalike uncensored platform https://odysee.com/@gangstalking-australia:8...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, dragisa рече

@fsa  ako već hoćeš da me spustiš bilo bi mnogo efektnije da napišeš: proverio nemam nikakav magnetizam primio to i to u tom i tom mesecu...

na to zaista ne bi imao šta da kažem

Mi smo na porodičnom roštilju pre par meseci pokušali da zalepimo novčić na nadlakticu, i nikome nije uspelo, iako nas je bilo šestoro vakcinisanih. Možda jer je u pitanju kineska roba, a možda i jer se redovno kupamo...

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Paradoksologija рече

Mi smo na porodičnom roštilju pre par meseci pokušali da zalepimo novčić na nadlakticu, i nikome nije uspelo, iako nas je bilo šestoro vakcinisanih. Možda jer je u pitanju kineska roba, a možda i jer se redovno kupamo...

тако је данице, цинизам, сарказам, иронија и непристојност, третирање саговорника као неко ко се не купа редовно су одлични начин да се комуницира са браћом у христу. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

тако је данице, цинизам, сарказам, иронија и непристојност, третирање саговорника као неко ко се не купа редовно су одлични начин да се комуницира са браћом у христу. ;)

Mladene, dragiša nije vakcinisan pa pretpostavljam da nije od onih koji su se čudesno namagnetisali i moj komentar se ni na koji način ne može protumačiti kao insinuacija da se sagovornik ne kupa...

A sarkazam je jedini način da se reaguje na potpuno sumanute tvrdnje.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Avocado рече

Ako jesi mogao bih da se opkladim da si kao i ostali zaverolozi o njima pisao kao da niko neće moći da pređe granicu bez njoh, što se još nije ostvarilo, niti će osim možda na nekim malim ostrvima.

Да заверолози не причају о томе просто се не би ни чуло колико је то опасна и луда идеја ”вакцниашки пасош” .. а није неистина да многе политичке силе не гурају ту идеју.

Поставља се питање шта је битније, дебунковање групе заверолога који јесу лудаци али немају никакву моћ или нападање лудака који .. пази сада.. хоће да ти уведу пасош да ли си вакцинисан или не  и то имају велику политичку и социјални моћ.. за болест од које је смртност мања од 0.1 %.... и то у време када пуштају прего граница лево и десно.  Је л ти разумеш колико су то опасне ствари? Човече имамо затворене медицинске картоне због права приватности, не сме свако да гледа од чега си боловао и колико... ови сада хоће да види да ли си вакцинисан, онако на увид свим бирократама и службама. Ја се искрено надам да ти схваташ колико је то опасан корак.... 

Мисли, шта је теби приоритет ту? Стварно ми нисте јасни, ни ви ни ваш фокус... као да вам је смисао живота дебунковање заверолога а не реални могући проблеми. 

А сада ћу да ти испричам нешто из компјутерашког света. Сајт ebay је једном променио дизајн али онако, баш радикално, и људи су се побунили. А онда је вратио на стари и мењао полако мало по мало.... и тако се нико није бунио. Исто је са ерозијом права, многе ствари које су заверолози погађали су испале тачне, например ланац педофилије и  Џефри Епстин. 

Подели на овим сајтовима

Uvedeni su pasoši, a zabrana za one koji nemaju sledi tek kada dovoljan broj leminga uzme pasoš.

Zanimljivo je i da su besplatni u vreme kada svaki papirić košta a još su pre nekoliko dana sve takse poskupele.

Pasoš se zove "zeleni sertifikat" jer će se uslovljavanja u budućnosti odnositi na carbon footprint.

U bliskoj budućnosti "pasoš" će se koristiti radi ulaska u objekte (prvo ugostiteljske).

Za "nikada" još nije prošlo dovoljno vremena... Nemamo neprestane lokdaunove... 

Pogrešiću onda kada se prava i slobode vrate na nivo pre marta 2020. godine.

Svi ste govorili da će se vratiti kada se vakciniše dovoljan broj ili kad prođe ovo, kad prođe ono.

Ja sam odlučno rekao NIKADA i u pravu sam za sada (i ostaću u pravu).

Lokdaunovi stalno traju, samo ne u svim zemljama sveta u isto vreme. Negde zatvore, negde otvore, pa onda opet zatvore i opet otvore i tako u nedogled. Trenutno se nalazimo u fazi letnje šetnjice.

Samo idiotima i dalje nije jasno da lokdaunovi nemaju veze sa suzbijanjem virusa.

Stvarno? Od hiljada takvih klipova postoji jedan koji je bio blizu da pogodi sve? Amazing... :)

Kako znaš kada nisi pogledao nijedan?

Koji je taj?

WWW.BITCHUTE.COM

Support my work here: https://computingforever.com/donate/ Support my work on Subscribe Star: https://www.subscribestar.com/dave-cullen Follow me on Bitchute:...

Meni je samo drago da nisi imao zamerke na tačan odgovor i ispravku sličice, a širenje priče u blesavim pravcima me nešto ne interesuje trenutno.

?

Ne kad tako široko definišeš. Neke od 9-11 inside job teorija su svakako tinfoil.

Znači veruješ da jeste inside job?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

A sarkazam je jedini način da se reaguje na potpuno sumanute tvrdnje.

Није, сарказам је избор.
Ево ти списак  пар могућих реакција

1. Не реаговати

2. Реаговати искрено и отворено: мислим да ти је тврдња суманута зато и зато 

итд.. има још сигуран сам. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

Lokdaunovi stalno traju, samo ne u svim zemljama sveta u isto vreme. Negde zatvore, negde otvore, pa onda opet zatvore i opet otvore i tako u nedogled. Trenutno se nalazimo u fazi letnje šetnjice.

Samo idiotima i dalje nije jasno da lokdaunovi nemaju veze sa suzbijanjem virusa.

Ти претерујеш јер дајеш тим ликовима који то раде много ”памети” и ”мудрости”. Ти пасоши, локдауни, то је потпуно природна тежња бирократа. Они у природи желе моћ и власт, не треба им нека посебна завера или мотивација. 

ево погледај ситуацију у Србији, као неки локдауни, али не важе за све подједнако. Ако си у талу са власти, код тебе више гостију.... док је твоја конкуренција затворена.

Апсолутно ти не треба завера да политичар и његов ортак сконтају колико је то супер идеја.

Исто за вакцинашке пасоше, знаш да имаш људе који су емотивно осетљиви, којима ће то да буде мотив да гласају за тебе. 

Никаква завера под милим богом није потребна нити икакав план. Природан ток ствари и тежњи политичара... 

Вакцинација исто... што се више људи вакцинише то је мања штета буџету.
Политичарима се исплати да се што више људи вакцинише из следећих разлога.

1. Третман једног пацијента на вентилатору кошта вероватно колико и пар хиљада вакцина

2. Код људи ауторитативног биаса му скаче популарност.

3. Има своју екипу која увози и продаје вакцине на основу чега може да заради.

дакле политичару је вин вин вин... не треба му завера. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

Није, сарказам је избор.
Ево ти списак  пар могућих реакција

1. Не реаговати

2. Реаговати искрено и отворено: мислим да ти је тврдња суманута зато и зато 

итд.. има још сигуран сам. 

Na većinu stvari ne reagujem. A ovde sam imala i iskreni i otvoreni odgovor na postavljeno pitanje - zaista smo se nas šestoro igrali sa novčićem, smejući se što eto nikome ne uspeva da ga zalepi na ruku, nisam to izmislila.

A posle godinu i po dana susreta sa sve sumanutijim pričama, ostaje uglavnom sarkazam - mada bih pre to okarakterisala kao rezignirani i ogorčeni pokušaj humora...

Tvoj komentar u kome sprovodiš tone policing nada mnom više potpada pod definiciju ironije i sarkazma.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Na većinu stvari ne reagujem. A ovde sam imala i iskreni i otvoreni odgovor na postavljeno pitanje - zaista smo se nas šestoro igrali sa novčićem, smejući se što eto nikome ne uspeva da ga zalepi na ruku, nisam to izmislila.

A posle godinu i po dana susreta sa sve sumanutijim pričama, ostaje uglavnom sarkazam - mada bih pre to okarakterisala kao rezignirani i ogorčeni pokušaj humora...

Tvoj komentar u kome sprovodiš tone policing nada mnom više potpada pod definiciju ironije sarkazma.

Како спада у сарказам када сам ти директно и јасно рекао да је лоше то што радиш?
Дефиниши како хоћеш, ја сам ти рекао у најбољој намери, само правиш већу штету него корист. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...