Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Пре сат времена, Tumaralo. рече

Napravio sam razliku između izgovora za postavljanje sistema i izgovora za upotrebu sistema i boldovao sam tako da možeš da vidiš i iz svoje žablje perspektive.

Kao ilustraciju sam ti poslao video iz Australije i u ozbiljnoj si deluziji ako misliš da kod nas neće biti isto.

Čekaj da vidim da li sam dobro razumeo tvoju teoriju... a ispravi ako sam nešto tu pogrešno razumeo... razni režimi su pre pandemije postavili ili naručili (radi postavljanja) sisteme kamera sa face recognition mogućnostima... i dali su izgovor da je to za sprečavanje kriminala, terorizma i slično i javnost je to progutala bez ikakvih poteškoća... onda su shvatili da neće smeti da ih koriste kako žele iako su ih već naručili i postavili... pa su izmislili pandemiju kako bi mogli da kamerama za prepoznavanje lica prate ljude koji nose maske preko lica... a dokaz za to je što si na celom svetu uspeo da nađeš jednu federalnu jedinicu jedne države u kojoj su političari toliko glupi da javno kontempliraju o praćenju ljudi sa maskama upotrebom kamera koje prepoznaju lice ali ipak nisu baš toliko glupi da tako nešto i implementiraju...

Sounds legit... idealno za kanal na bitchute...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

Čekaj da vidim da li sam dobro razumeo tvoju teoriju... a ispravi ako sam nešto tu pogrešno razumeo... razni režimi su pre pandemije postavili ili naručili (radi postavljanja) sisteme kamera sa face recognition mogućnostima... i dali su izgovor da je to za sprečavanje kriminala, terorizma i slično i javnost je to progutala bez ikakvih poteškoća...

овај део му је тачан.. 100 % ево сада у београду имаш такве технологије. Опремио нас хуавеи. Шта мислиш, како ће власт да користи у србији камере са препознавањем лица? Да хвата лопове? 

Цитат

onda su shvatili da neće smeti da ih koriste kako žele iako su ih već naručili i postavili... pa su izmislili pandemiju kako bi mogli da kamerama za prepoznavanje lica prate ljude koji nose maske preko lica...

Па ни ово није далеко од истине, сада правдају контролу народа кроз пандемију. једино је дискутабилно подвучено.

Не знам зашто су ти те његове изјаве толико чудне...једино је дискутабилно ово "измислили пандемију" прочитај анатомију државе од мисеса или пут у робств од хајека.. видећеш тамо аргументацију да бирократија и политичари увек теже већој власти и контроли... нису морали да је измисле.. постојала је само се је искористили. Ако погледаш у реалности све је то тачно. Државе констатно повећавају бирократију и правила, повећавају могућности и власт политичара где год могу. 

Оно што (ја бар мислим) да он не разуме јесте да за те ствари није потребна никаква завера, измишљање итд.. то је све природан ток људи... људска природа. 

Кога не можеш да купиш заштитом од криминала, купи га заштитом од глупака који могу да те заразе опасним вирусом и да умреш јадан... зато дај нама да ти контролишемо живот. 

Не знам да ли ти је јасно, колико су брзо и лако жртвовали сва основна права због короне.. људима затварали бизнисе, једно време су нам забрањивали лежање у парковима, дебили су везивали мотке за себе да би били на "безбедној дистанци".. 

како не видиш да људи врло лако бацају сопствана права у воду чим им обећаш мало сигурности од нечег чега се плаше... споји ту чињеницу са човеком који жели да ти одузме права.... ето ти... никаква завера није потербна... 

Подели на овим сајтовима

@Avocado иначе никако да те питам.. зашто си наврзао толико на битчут? Је л те баш толико жуља платформа где свако може да прича шта хоће?

Остављаш утисак као да преферираш овакве политике: 

image.png.8ff62bf8dadfefa19d35e06ab6991ba4.png

Чисто ме занима.. јер си наврзао на бит  већ у пар постова га помињеш.... као да је нешто аутоматски лоше јер је на битчуту, да треба да се гадимо те платформе или нешто...

Је л ја то код тебе видим културну сатанизацију и демонизацију платформе са слободом говора? 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

овај део му је тачан.. 100 % ево сада у београду имаш такве технологије. Опремио нас хуавеи. Шта мислиш, како ће власт да користи у србији камере са препознавањем лица? Да хвата лопове? 

Pokušaj da ispratiš tok konverzacije pre nego što se uključiš u nju... hint: nije taj deo sporan.

Па ни ово није далеко од истине, сада правдају контролу народа кроз пандемију. једино је дискутабилно подвучено.

Jedino je diskutabilno da li je neko smislio event koji uzrokuje da ljudi nose maske na licima da bi ih pratio kamerama koje prepoznaju lica, pri čemu ih ne prati (bar ne zvanično) iako je taj event u punom zamahu, a kamere je nabavio pre toga?

:dobro:

Da, jedino je to diskutabilno... ono u smislu, boks i balet su potpuno isti, jedino što balerine plešu na prstima i ne udaraju jedna drugu pesnicama u glavu...  ;)

Не знам зашто су ти те његове изјаве толико чудне...

Ne znam kako da ti onda pomognem...

једино је дискутабилно ово "измислили пандемију" прочитај анатомију државе од мисеса или пут у робств од хајека.. видећеш тамо аргументацију да бирократија и политичари увек теже већој власти и контроли... нису морали да је измисле..

Exactly my point... ne samo to, nego ako žele da nas prate navedenim kamerama postoji milion efikasnijih načina da to urade od smišljanja događaja koji nam omogućava da sakrijemo lice...  samo ne znam što sad oko toga pokušavaš da se raspravljaš sa mnom umesto sa njim...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Pokušaj da ispratiš tok konverzacije pre nego što se uključiš u nju... hint: nije taj deo sporan.

Jedino je diskutabilno da li je neko smislio event koji uzrokuje da ljudi nose maske na licima da bi ih pratio kamerama koje prepoznaju lica, pri čemu ih ne prati (bar ne zvanično) iako je taj event u punom zamahu, a kamere je nabavio pre toga?

:dobro:

Da, jedino je to diskutabilno... ono u smislu, boks i balet su potpuno isti, jedino što balerine plešu na prstima i ne udaraju jedna drugu pesnicama u glavu...  ;)

Ne znam kako da ti onda pomognem...

Exactly my point... ne samo to, nego ako žele da nas prate navedenim kamerama postoji milion efikasnijih načina da to urade od smišljanja događaja koji nam omogućava da sakrijemo lice...  samo ne znam što sad oko toga pokušavaš da se raspravljaš sa mnom umesto sa njim...

Покушавам да испратим, али ми не иде, уопште не могу да сконтам шта хоћеш да кажеш и шта мислиш. У сваком случају ја се слажем са његовим запажањима (шта се дешава) али не слажем се његовим тумачењем узрока (зашто се то дешава). Али свакако мислим да је јако битно да сви приметимо шта се дешава, а дешава се то да нам откидају слободе парче по парче, исто као што су америма откинули 2001 после терористичког напада. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, haveaniceday рече

@Avocado иначе никако да те питам.. зашто си наврзао толико на битчут? Је л те баш толико жуља платформа где свако може да прича шта хоће?

Ma jok... postoje stotine slobodnih platformi na kojima se ne okupljaju nacoši i ludaci...

Valjda neko sme da ima negativan stav o platformi zbog njenog sadržaja? 

Jel u redu da prezirem i Tik Tok?

пре 15 минута, haveaniceday рече

Је л ја то код тебе видим културну сатанизацију и демонизацију платформе са слободом говора? 

Ne... mada deluje kao da bi ti voleo da meni odrediš koje platforme sam "slobodan" da volim i ne volim, ali mislim da nisi baš toliko zabrazdio nego si samo zabagovao...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Ma jok... postoje stotine slobodnih platformi na kojima se ne okupljaju nacoši i ludaci...

Valjda neko sme da ima negativan stav o platformi zbog njenog sadržaja? 

Jel u redu da prezirem i Tik Tok?

Ако је платформа слободна само по себи имплицира да ће се окупљати и нацоши и лудаци. Не постоји слободна платформа где нема нацоша и лудака.

Волео бих да ми покажеш такву? 

Иначе садржај на битшуту је шаренолик. 

Та нарација да је битшут неко место где се окупљају нациоши и лудаци је управо сатанизација сваке слободне платформе у корист јутјуба и осталих контролисаних платформи "верујте нама ми немамо лудаке ни мало, скроз смо их почистили" ... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, haveaniceday рече

Покушавам да испратим, али ми не иде, уопште не могу да сконтам шта хоћеш да кажеш и шта мислиш. У сваком случају ја се слажем са његовим запажањима (шта се дешава) али не слажем се његовим тумачењем узрока (зашто се то дешава). Али свакако мислим да је јако битно да сви приметимо шта се дешава, а дешава се то да нам откидају слободе парче по парче, исто као што су америма откинули 2001 после терористичког напада. 

Ne znam kako ti ne ide.. nije uopšte teško... još od samog početka te diskusije (link)  ja tvrdim da su kamere nabavljene i postavljene da bi nas špijunirali ali da to nema nikakve veze sa pandemijom:

On 5.7.2021. at 12:29, Avocado рече

One kamere postavljene pre pandemije su postavljene zato što svaka vlast (naročito policija) voli da špijunira svakog koga može ali ove postavljene posle pandemije su definitivno radi stvaranja multi-tier društva... nema šanse da je isti razlog kao za one ranije postavljene kamere...   :)

i zatim to ponavljam u svakoj narednoj poruci, pa mi zaista nije baš najjasnije kako si ispratio konverzaciju, a uspeo si da propustiš da skontaš da je to ono što ja tvrdim, a ne ono što on tvrdi...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Ne znam kako ti ne ide.. nije uopšte teško... još od samog početka te diskusije (link)  ja tvrdim da su kamere nabavljene i postavljene da bi nas špijunirali ali da to nema nikakve veze sa pandemijom:

i zatim to ponavljam u svakoj narednoj poruci, pa mi zaista nije baš najjasnije kako si ispratio konverzaciju, a uspeo si da propustiš da skontaš da je to ono što ja tvrdim, a ne ono što on tvrdi...

Извини не стижем да прочитам све, већину времена радим, у форум бленем у паузама када сам уморан за било шта друго корисно...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, haveaniceday рече

Ако је платформа слободна само по себи имплицира да ће се окупљати и нацоши и лудаци. Не постоји слободна платформа где нема нацоша и лудака.

U pravu si... loše sam se izrazio... nije problem što ih ima, nego što nisam video nikog osim njih... iako sam naravno siguran i da tamo postoji neko ko nije takav, samo iz dosadašnjeg iskustva pretpostavljam da su ti normalni teška manjina...

пре 24 минута, haveaniceday рече

Та нарација да је битшут неко место где се окупљају нациоши и лудаци је управо сатанизација сваке слободне платформе у корист јутјуба и осталих контролисаних платформи "верујте нама ми немамо лудаке ни мало, скроз смо их почистили" ... 

Nije.

Imaš tipičnu grešku u razmišljanju tj. fallacy... ne možeš iz stava o jednom delu skupa da izvučeš da je to stav o skupu... iz "Đura misli da je Pera loš vozač kamiona" ne sledi "Đura satanizuje sve vozače kamiona"... pogotovo ne sledi "Đura satanizuje sve vozače kamiona u korist vozača traktora"...

Dakle, u startu si krenuo stranputicom i završio u kanalu...

Takođe, to nije "naracija" nego moj lični stav, zasnovan na mom iskustvu i preferencijama...

Da sam rekao da su sve necenzurisane platforme loše, tvoje primedbe bi imale smisla... a to nisam rekao, niti to mislim, šta više, redovno postujem na forumu mimove sa jedne takve (9gag)...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Čekaj da vidim da li sam dobro razumeo tvoju teoriju... a ispravi ako sam nešto tu pogrešno razumeo... razni režimi su pre pandemije postavili ili naručili (radi postavljanja) sisteme kamera sa face recognition mogućnostima... i dali su izgovor da je to za sprečavanje kriminala, terorizma i slično i javnost je to progutala bez ikakvih poteškoća... onda su shvatili da neće smeti da ih koriste kako žele iako su ih već naručili i postavili... pa su izmislili pandemiju kako bi mogli da kamerama za prepoznavanje lica prate ljude koji nose maske preko lica...

Kakvi režimi?

Vučićeva cirkusna trupa je za tebe primer nekakvog "režima"?

Postoje samo ucenjeni lokalni izvršioci naloga iz globalnih centara moći.

пре 3 часа, Avocado рече

a dokaz za to je što si na celom svetu uspeo da nađeš jednu federalnu jedinicu jedne države u kojoj su političari toliko glupi da javno kontempliraju o praćenju ljudi sa maskama upotrebom kamera koje prepoznaju lice ali ipak nisu baš toliko glupi da tako nešto i implementiraju...

Imaš koliko hoćeš primera i postavljao sam ovde a mogao bi i sam da istražiš (da nisi leming).

Što bi političari bili gluplji od naroda?

O ovome globalni moćnici govore već godinama unazad ali znaju da im ne preti nikakva opasnost jer leminzi ništa neće ukapirati i neće nikako reagovati sve dok im ovlašćeni autoritet (mas mediji u rukama moćnika) ne kažu koliko je sati (a neće im reći nikad).

CNN_Mostly_Peaceful_Protests_Banner.thumb.jpg.44eccf87eb0e442355718782b2be8799.jpg

Neki pokušaji da se dopre do umova leminga biće cenzurisani.

пре 3 часа, Avocado рече

Sounds legit... idealno za kanal na bitchute...

Neprestano laješ na jednu od slobodnih platformi za postovanje video materijala.

Uznemiruje te platforma kao takva.

Tako nam daješ jasno do znanja da si nepopravivi leming jer, nezavisno od sadržaja, ti laješ na običnu platformu gde je moguć slobodan govor. 

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Avocado рече

пре 57 минута, Avocado рече

ne samo to, nego ako žele da nas prate navedenim kamerama postoji milion efikasnijih načina da to urade od smišljanja događaja koji nam omogućava da sakrijemo lice..

Ovaj juče dozvolio da mu uđe u svest (kada mu je N1 otključao tu opciju u glavi) da u Beogradu postoji na hiljade facial recognition kamera iz kineskih logor-gradova koje podatke šalju na obradu ko zna gde (vrv u Kinu) i ko zna u koje svrhe (totalna kontrola ljudskog biomehanoida) a već danas pametuje i nadmudruje se po forumima.

Hint: i pre plandemije su overlordi razvijali facial recognition koji probija maske

WWW.BBC.COM

As people all over the world mask up, how has the facial-recognition industry coped?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Оно што (ја бар мислим) да он не разуме јесте да за те ствари није потребна никаква завера, измишљање итд.. то је све природан ток људи... људска природа. 

Više puta sam istakao da nije zavera kada govore javno i diskutuju javno godinama unazad šta planiraju.

Ali leminzi ne mogu ništa da shvate dok im ovlašćeni saopštavač informacije ne kaže šta se dešava i kako to treba da shvate i šta treba da urade povodom toga.

Naravno da je u krajnjoj liniji sve to samo ljudska priroda... zato i jeste zabrinjavajuće.

Ljudska priroda + savremene tehnologije + napuštanje ekonomije koja se zasniva na fosilnim gorivima = Loša Priča

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...