Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, haveaniceday рече

A ja ti kazem, da si osetio laz, obmanu, prevaru i pljacku druge strane, ti danas ne bi pricao srpski nego kineski, kao sto prisiljavaju sve koji nisu kinezi da pricaju mandarin.

Naravno da ih prisiljavaju, zele da ocuvaju drzavno i nacionalno jedinstvo a ne da dozvole stvaranje vestackih nacija kao na balkanu pa danas imas Bosnjake, Crnogorce, Srbe, Srbijance, Vojvodjane ... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Naravno da ih prisiljavaju, zele da ocuvaju drzavno i nacionalno jedinstvo

I hrvati kada su katolicili Srbe su zeleli da ocuvaju drzavno i nacionalno jedinstvo, a ne da im se tu stvaraju druge nacije, srbi, pravoslavci i sta ti ja znam. Msm logicno...

Nije pitanje da li to rade zato, vec da li je to normalno i ispravno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

I hrvati kada su katolicili Srbe su zeleli da ocuvaju drzavno i nacionalno jedinstvo, a ne da im se tu stvaraju druge nacije, srbi, pravoslavci i sta ti ja znam. Msm logicno...

Nije pitanje da li to rade zato, vec da li je to normalno i ispravno.

Naravno da je normalno i ispravno, borba za opstanak medju vrstama, pojedincima, nacijama traje i dalje. Ta borba nas je i dovela sa grane medju zvezde. I u toj borbi opstaju i napreduju najjaci, najsposobniji, najvestiji ... Vrsi se porirodna selekcija koja naravno smeta slabima ali ne i jakima..

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Naravno da je normalno i ispravno, borba za opstanak medju vrstama, pojedincima, nacijama traje i dalje. Ta borba nas je i dovela sa grane medju zvezde. I u toj borbi opstaju i napreduju najjaci, najsposobniji, najvestiji ... Vrsi se porirodna selekcija koja naravno smeta slabima ali ne i jakima..

Pa dobro makar nesto de se slazemo. Samo sto ti mislis da je to prisiljavanje njihova snaga, a ja mislim da je njihova slabost. Ti mislis da ce to da ih ucini jakim, a ja ti kazem da ce da ih ucini slabim.

Jer kvalitet uvek ide ka slobodi i bezi od diktature. Ajstajn je pobegao iz nemacke a tesla iz srbije... tako ce i iz kine da krenu da beze oni koji valjaju a ostace oni koji ne valjaju. ;)

Zato ce i kina da pukne....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Pa dobro makar nesto de se slazemo. Samo sto ti mislis da je to prisiljavanje njihova snaga, a ja mislim da je njihova slabost. Ti mislis da ce to da ih ucini jakim, a ja ti kazem da ce da ih ucini slabim.

Jer kvalitet uvek ide ka slobodi i bezi od diktature. Ajstajn je pobegao iz nemacke a tesla iz srbije... tako ce i iz kine da krenu da beze oni koji valjaju a ostace oni koji ne valjaju. ;)

Zato ce i kina da pukne....

Tesla nije iz Srbije vec iz slobodne Austrougarske ... A ako pogledas danasnju Nemacku videces da im nista ne nedostaje  i ne fali im ni Anstajn ni bilo ko drugi .,,

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Tesla nije iz Srbije vec iz Austrougarske ... A ako pogledas danasnju Nemacku videces da im nista ne nedostaje  i ne fali im ni Anstajn ni bilo ko drugi .,,

Pa ono, jes da su mogli danas da imaju 20 puta vise, al dobro.. bitno je da im u ocima srbina koji ne zna da pogleda dalje od svog nosa nista nedostaje jer je on navikao na srpsku bedu.

Zar nije tesla iz Hrvatske? :D Ili ta hrvatska ne postoji posto je bila u uniji sa austrougarskom... 

Подели на овим сајтовима

Pa ono, jes da su mogli danas da imaju 20 puta vise, al dobro.. bitno je da im u ocima srbina koji ne zna da pogleda dalje od svog nosa nista nedostaje jer je on navikao na srpsku bedu.

Zar nije tesla iz Hrvatske? :D

Hrvatska da si ti ziv i zdrav postoji nekih 25-30 godina a Tesla je rodjen pre vise od veka ... Informisi se malo .. Bio je drzavljanin Austrijski , hrvatske nije bilo ni u naznakama ..

Подели на овим сајтовима

e moj ti gde bi svet ( i nemacka) danas bili da nije bilo prvog i drugog svetskog rata, ne bi me cudilo da bi na marsu vec imali kolonije...

Braun, nacisticki balisticar je poslao Amere u svemir...

Подели на овим сајтовима

Hrvatska da si ti ziv i zdrav postoji nekih 25-30 godina a Tesla je rodjen pre vise od veka ... Informisi se malo .. Bio je drzavljanin Austrijski , hrvatske nije bilo ni u naznakama ..

Znaci u sastavu Hazburske monarhije nije postojala kraljevina hrvatska? Nije se tako zvala teritorija, nije imala svog kralja itd?

Подели на овим сајтовима

Znaci u sastavu Hazburske monarhije nije postojala kraljevina hrvatska? Nije se tako zvala teritorija, nije imala svog kralja itd?

Hajde reci mi ko je bio hrvatski kralj kada se Tesla rodio? :)) 

Подели на овим сајтовима

Braun, nacisticki balisticar je poslao Amere u svemir...

Zamisli pre koliko bi posloa ljude u svemir da nije morao da pravi oruzije u ogranicenim resursima nego svoj zivot i rad mogao da posveti razvijanju raketa koje bi otisle u svemir...

Mozda prvi covek na mesecu ne bi bio amerikanac nego Nemac..

eto brale, to je jedna od mogucih alternativnih istorijskih posledica njihovog idiotskog rata. ;)

Подели на овим сајтовима

Hajde reci mi ko je bio hrvatski kralj kada se Tesla rodio? :)) 

pojma neam i zabole me... znam da je hrvatska u toj drzavi imala status drzave, neka primitivna forma savezne drzave, tako nesto.

eo sta kaze wikipedija ako je bas i bitno..

The Kingdom of Croatia (Croatian: Kraljevina Hrvatska; Latin: Regnum Croatiae; Hungarian: Horvát Királyság; German: Königreich Kroatien) was part of the Habsburg Monarchy that existed between 1527 and 1868 (also known between 1804 and 1867 as the Austrian Empire), as well as a part of the Lands of the Hungarian Crown, but was subject to direct Imperial Austrian rule for significant periods of time, including its final years. Its capital was Zagreb.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Zamisli pre koliko bi posloa ljude u svemir da nije morao da pravi oruzije u ogranicenim resursima nego svoj zivot i rad mogao da posveti razvijanju raketa koje bi otisle u svemir...

Mozda prvi covek na mesecu ne bi bio amerikanac nego Nemac..

eto brale, to je jedna od mogucih alternativnih istorijskih posledica njihovog idiotskog rata. ;)

Samo sto ti ne kapiras da je razvoj oruzja doveo do puta u svemir a ne obrnuto.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

pojma neam i zabole me... znam da je hrvatska u toj drzavi imala status drzave, neka primitivna forma savezne drzave, tako nesto.

Hrvatska drzava je imala status drzave u toj drzavi? :))

Hrvati su jedini narod koji se odrekao svoje suverenosti i slobode i predao vlast nad sobom madjarskoj kruni. I bili su podanici zadnjih "tisucu" ljata, sto madjarima, sto austrijancima, sto italijanima a na koncu i nama srbima ... i tako do pre 25-30 godina kada su stekli nezavisnost. U Evropi su ostali jos samo Romi bez drzave nakon hrvata... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...