Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

"Zona" je veoma (veoma, veoma...) pouzdan izvor informacija o aktuelnim temama & dilemama. Baca u zasenak (da ne kažem - u nesvest) ne samo Treće oko (kiklopovo) nego čak i čuvenu Zonu sumraka (uma). O časopisima "Srpske histerije" i "Kukičanje sa baba Vangom" da ne pričam, to tek ne valja.

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Branka62 said:

Nažalost nisu.

Auuuu... ostao sam bez tipki! Stvarno??? Nemrem bilivit...!

(Aj kad sam već ovde, a i ti, možda znaš.. Ima li dr Nestorović zaista antivakcinašku prošlost ili je to samo rekla-kazala? Pitam jer zaista ne znam, možda ti znadeš. Prvo sam to čuo od nekoga, a onda sam i video negde krajičkom oka, neku izjavljotinu na fejzbuku, ali sam je samo onako na brzinu, dijagonalno, pročit`o, no ne mogu da se setim gde, na kojoj stranici)

Подели на овим сајтовима

Razgovor s fizičarem koji će vam otvoriti oči: o pticama koje mrtve padaju s neba, 5G mreži, povratku u pećine, čipiranju ljudi, spaljivanju antena...

Подели на овим сајтовима

Kad već o govorimo našem dr Nevakcistoroviću, jedan detalj sa Twittera ...

(Dobro je po moje duševno zdravlje što ne gledam naše "televizore" sa ogromnom nacionalnom frekventnošću velestupidnosti, a one sa "anacionalnim" još i manje, jer bih inače odavno pobegao u obližnju šumu kraj Danubiusa i hranio se žirevima k`o svinji mog rahmetli pradede)

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, dragisa said:

vidi ne bi da ti narušavam tvoje sveznanje stvari i genijalni izum u %...

ima samo jedna sitnica, što u tom periodu gde je kako ti kažeš cena neznatno porasla (btw uopšte nije bitno da li je porasla, mogla je i da padne i opet bi bili "dobri") neko ko ima pravi tajming može 555 puta da promeni stranu (ili proda ili kupi ili ih iskoristi na drugi način npr. kao kolateral) i na svim tim kretanjima zaradi... a mnogo greše što ne pitaju tebe da im sračunaš dal se to sve isplati

Izvini, zaboravio sam da FBI ne hapsi prvih 555 puta za insider trading, već tek 556i put... moja greška...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

"Pre interneta je svako bio ono što jeste, a onda se dogodilo čudo, pa je uz svetsku informacionu mrežu svako od nas postao i više od onoga što je bio. Pametni su odjednom bili još pametniji, jer su mogli neograničeno da se obrazuju, bogati još bogatiji, jer im se otvorilo tržište bez granica, pohlepni su postali pohlepniji, prevaranti veštiji, a glupi su u sebi pronašli neslućeni kapacitet da budu još gluplji". 

(Voja Antonić)

Slažem se sa gospodinom Antonićem.

Подели на овим сајтовима

@bambika When the time is right and the night is bright,
We will see the things we've come to find,
I've been searching for just a little more,
Though the days girl just slip away,
And the red sunset that we just met,
I can see foreveeeeeeeeer

• Волим 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

КАМБЕРА – Аустралијска влада покренула је данас у оквиру борбе против коронавируса контроверзну апликацију за...
Цитат

Апликација за паметни телефон, базирана на сингапурском софтверу „TraceTogether”, користи блутут сигнал за евидентирање блиских контаката између људи.

Аустралијска влада, која жели да се за добровољно учешће у пројекту пријави најмање 40 одсто становништва како би имала ефекта, истиче да је апликација безбедна, преноси Ротерс.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, bambika said:

Slažem se sa gospodinom Antonićem.

S kojim delovima se slažeš, ili se slažeš sa celom izjavom? Svakako, se slažeš sa svime rečenim, "u celini & celosti". Oprosti, šalim se ja malčice. Ne zameri.

(Mada, podozrevam, sa dozom dobro prikrivenog sarkazma si ono napisala i na moj akaunt. Onako, iza ćoška ćuška :D Al` sve OK, nobody's hurt)

Bilježim se sa štovanjem :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...