Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 минута, draganzzz рече

Da li je moguce da onoliko prepuni Novi Pazar nema ni jednog zarazenog takodje i navodno kod migrantske poulacije je sve ok?

Перу руке редовно? :D

Подели на овим сајтовима

WWW.CAGLAS.RS

Prema informacijama koje smo dobili jutros, od sada će se svi podaci u vezi sa korona virusom, odnosno brojem obolelih i zaraženih u Čačku dobijati od kriznog štaba Republike Srbije...

Психо више не дозвољава локалним штабовима да објављују информације. Апсолутна контрола.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, draganzzz рече

Da li je moguce da onoliko prepuni Novi Pazar nema ni jednog zarazenog takodje i navodno kod migrantske poulacije je sve ok?

svej sir radi stvar izgleda

salim se, tko ce ga znati....nek su svi zivi i zdravi

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Драшко рече

Švedska ima znatno manju gustinu naseljenosti od Italije i UK

to je jedna prednost možda 

A i drugačija svijest generalno 

Povrsina kao 3 bivse Juge, a Juga imala 24 miliona, Sveda ima sada 10 (sa 3 miliona stranaca). Drugo totalno otudjenje. istina oni se grle....to im je, zagrljaj, tipa nas celiv mira na Liturgiji, ili kaludjeri, zagrljaj na distanci....to im je sva bliskost...otudjenje totalno, naseljenost nikava. Vidi se na karti da je Stokholm i oblast juynije - najnaseljeni deo - te severoyapadno do Norveske, da su zarazni dosta. Ne vidim kako da s oni zaraze?

Vozovi se sterilisu svako juro i autobusi i pre ovoga, guzvi sem u 3 grada i nema. Od ponedeljka do petka niko ziv ne ide u kafanu....u Italiji u jednom kvartu imas 10 barova. Talijani pocinju dan u baru sa espresom i briosom, zavrsavaju isto u baru sa maslinama, prsutom i vinom.

Nista Svede posebno nisu uradili....kada je proglasena pandemija, samo se malo odalje i to je sva muka. Uvek su daleko i hladni su i sami su. Nikave tu mudrolije nema. Inace da bude veci udar pukli bi totalno jer je zdravstvo na aparatima za odrzavanje.

Ostalo im je dosta mocnih istrayivackih centara, ali nema se kad ya to sada.

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Натан said:

Сви раде на леку. Биће једном и та лепа вест. 

Има и ова, не гарантујем веродостојност 0703_read

STANJESTVARI.COM

Како наводи руска Агенција, овај препарат осигурава ефикасно лечење пацијената који су оболели од корона...

Imaju oni taj preparat odavno, ubija sve zivo i polu-zivo... :D

public-drum_basic_article-109154-main_im

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ćiriličar рече

Povrsina kao 3 bivse Juge, a Juga imala 24 miliona,

Pa nije baš kao 3 juge...možda 1.5 :)))

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Драшко рече

od srijede ponoc 24h izolacija

Jel ovo zvanično?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Jel ovo zvanično?

moji izvori kazu da jeste

moji ljudi su mi podnijeli izvjestaj

• Зачуђен 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Натан рече

Подршка за браћу Швеђане. Како ли се они држе? Светла тачка на планети. <<<333

Moja sestra i zet neki dan prodali stan i pazarili kucu, useljavaju se, nista posebno za sad.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драшко рече

moji izvori kazu da jeste

moji ljudi su mi podnijeli izvjestaj

Kuku lele...joooj Ovo nema ni u S.Koreji, a Kina je bastion slobode. 

Ljudi Srbije, želim vam da istrajete napao vas je gori neprijatelj od korone. 

Sa strepnjom očekuje razvoj događaja u Srpskoj, jer dosad sam dosta bio kritičan prema potezima političara Srpske koji su u više navrata očigledno kopirali praksu i poteze koje vuku u Srbiji. Ako uvedo 24 časa i ovdje kod nas, onda nam nema spasa. Mada kako za sad stvari stoje, neće jer nisu pratili vladu Srbije ni u produženju policijskog časa, kod nas je i dalje od 20 - 5 ujutro.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Kuku lele...joooj Ovo nema ni u S.Koreji, a Kina je bastion slobode. 

Ljudi Srbije, želim vam da istrajete napao vas je gori neprijatelj od korone. 

Sa strepnjom očekuje razvoj događaja u Srpskoj, jer dosad sam dosta bio kritičan prema potezima političara Srpske koji su u više navrata očigledno kopirali praksu i poteze koje vuku u Srbiji. Ako uvedo 24 časa i ovdje kod nas, onda nam nema spasa. Mada kako za sad stvari stoje, neće jer nisu pratili vladu Srbije ni u produženju policijskog časa, kod nas je i dalje od 20 - 5 ujutro.

vidjet cemo

toplo se nadam da ce proci prije nego dodje Vaskrs!

bar ova mjera ne izlaska

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Психо управо шаље свима:

XS9Frgv.jpg

Aha, a ja se pitam zašto mu je pozlilo kad ono zbog dramatične situacije. 

Подели на овим сајтовима

A ovo gledajte, i zapitajte se svi sta i otkuda citate i prenosite. Nikog ne prozivam, nego kazem sasvim uopsteno.

Ovako se u mnogo slucajeva kod raznoraznih "vesti" otvoreno laze i falsifikuje.

...

92101366_10157351800423333_1821915909963382784_n.thumb.jpg.50532c8e2d529ca797d50289c89d9a67.jpg

https://www.facebook.com/M3oR9lfz4tn9fRpyGoVMrvA5UILny4g5og9aOLPV-SnstmnjhjM&fref=nf

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...