Ćiriličar Написано Јануар 25, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 пре 9 часа, Ronald рече Vidis u Srbiji da 4,5% ne znaci nista BDP mož' da bude 100 ako je pogrešna raspodela ljudima to ne znači ništa. Neko otvori fabriku u Srbiji, plati porez i mizerne plate, a profit izvlači iz zemlje. Čak iako ga ne ivlači ne pomaža mnogo ljudima, dleimično ako se profitirani kapila ulaža u Srbiji, pa onda deo novca ide državi i td., ali sve je to lipši magarče dok trava naraste. BDP = C + I + G + X, gdje je C = lična potrošnja, I = investicije(???), G = državna potrošnja i X = razlika izvoza i uvoza. Ključ su investicie. Ko ulaže kapital? Zašto ga ulaže? Kakva je raspodela profita? Da ne šipljimo o liber-kapitializmu...dakle u Srbiji BDP da raste 30% godišnje, u ovom sistemu malo kome će biti bolje. Uzgred, mislim da je dug SAD-a premašio 100% BDP-a, dok je dug Rusije oko 15% BDP-a. Mali broj ljudi, radnika, prilično dosta državnih preduzeća neprivatizovano, prilično jake socojalno-zaštitne mre za ljude koje će ojačati i u samom Ustavu...ako Rusija sa vojim sistemom podigne rast uveliko će se poboljšati standard ljudi. Što se tiče energenata, mislim da je udeo u budžetu Rusije od prodaje energenata manji od 20%. To su mitovi da se budžet puni samo od energenata. Rusiji treba dugoročna strategija, koja će se sprovoditi i nadzirati od strane države. S obzirom na prostranstvo i resurse mogužnosti su neograničene. Nisu iskorištene ni blizu... mogu da naprave državu da im plate budu 4-5 000 evra prosečne...ali za to trebaju ljudi. Mislim da Putin nije za taj deo vizionar...neograničene su mogućnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јануар 25, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 https://ru.wikipedia.org/wiki/Собянин,_Сергей_Семёнович Овај човек је препородио Москву.... Комунисти су испланирали град одлично, али је претворен у руину...доласком спосбних људи, на темељима старих стратега, град је модернизован и сигурно једна од најмодернијих светских, а сигурно европских метропола. По свему....чистоћи, превозу, организацији, администрацији...импресивно. За 5 година, од доласка Сабјанина град је доживео ренесансу. Тако се и држава може средити, али требају људи. Пре 5 година по Москви је било двљих уџерица по целом граду, као циганске кућице, по тротоарима, око станица свуда на милоне, дивљи кисоци и продавнице. Троле се распадале, аутобуси да се угушиш....сад је то непрепознатљиво. Паркови блистају, са разним садржајем за децу. Превозна стредства сва нова и еколошошка, дигитализација градских бусева у минут знап кад долази. Трамваја...надземна железница....све фасде нове, сви буулеваруи, улице нигде рупе нема...све ново...гдрад од 20 милона....није то Даниловград....види се да то раде професионалци. Услуге администрације - нема чекања. Нема комлекса шалтера. осмех, дигитализација, љубазност - све сада и одмах. Нем авозања по шалтерима.... Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 25, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 Москва има један од највећих буџета градова у свету. Тај град је фабрика новца иначе... Чим су Лушкова сменили, град је продисао. Њему било важно, да бу жена буде најбогатија Русиња тренутно... Кад сам ја био у Москву, за Мишковића се причало да је са Карићем и осталом екипом помого да се изнесе гомила капитала тајкуна из Русије, без пореза. Мишковићу је Лушков дао најбоље локације својевремено у Москви, монопол над увозом Најки и других брендова... Путин га је оптужио да је у ЦГ са још двоје људи купио преко 500.000 квадрата на ексклузивне локације од Колашина до Боке Которске.. То је све био новац који није пријавио у Русију а радио је преко посредничке Београдске компаније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 25, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 пре 41 минута, Ćiriličar рече BDP mož' da bude 100 ako je pogrešna raspodela ljudima to ne znači ništa. Neko otvori fabriku u Srbiji, plati porez i mizerne plate, a profit izvlači iz zemlje. Čak iako ga ne ivlači ne pomaža mnogo ljudima, dleimično ako se profitirani kapila ulaža u Srbiji, pa onda deo novca ide državi i td., ali sve je to lipši magarče dok trava naraste. BDP = C + I + G + X, gdje je C = lična potrošnja, I = investicije(???), G = državna potrošnja i X = razlika izvoza i uvoza. Ključ su investicie. Ko ulaže kapital? Zašto ga ulaže? Kakva je raspodela profita? Da ne šipljimo o liber-kapitializmu...dakle u Srbiji BDP da raste 30% godišnje, u ovom sistemu malo kome će biti bolje. Зашто то мислиш? нисам ја дубоко улазио у те анализе. Гледам из угла предузећа све, то је мени неки компас.. Ја овако гледам, реална просечна плата је већа за 20%, јер се не опорезују примања ИТ, поморци којих је преко 6.000, са просечним примањем од 3.600 евра по међународној бази и ИТФ неким извештајима. мсм. то сам ја нешто рачунао. Гледам грађевинске пројекте у БГ, они су сад већи него у време комунизма што је било. Ово што најављују, тек треба да подигне град. Од око 600.000.000 евра, буџет Београда је нарасо до 1.100.000.000 евра кроз примања у граду. Чуо сам да Весић најављује да има неку прогнозу, како да подигне примања и буџет града на 2 милијарде евра. Плата кажу да ће да буде у најгорем случају 900 евра просек, са тиме да они реално рачунају да буде 1.100 евра месечно просек. Али наравно, ако АВ остане на власти наредних 5 година, са Дачићем који брани Косово у коалицију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јануар 25, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 пре 10 минута, Аристарх рече Москва има један од највећих буџета градова у свету. Тај град је фабрика новца иначе... Чим су Лушкова сменили, град је продисао. Њему било важно, да бу жена буде најбогатија Русиња тренутно... Кад сам ја био у Москву, за Мишковића се причало да је са Карићем и осталом екипом помого да се изнесе гомила капитала тајкуна из Русије, без пореза. Мишковићу је Лушков дао најбоље локације својевремено у Москви, монопол над увозом Најки и других брендова... Геџе су то. Карић је зарадио 12 МИЛИЈАРДИ на грађевини у Русији и Белорусији! Да жив и здрав, кад га видим цепа ми се џигерица од муке. Пре 5 година ја сам се саблажњавао по Москви...то је хаос био...не знам кад си отишао, брате, Скандинавска организација је мала маца шта је сада овде у граду. Знаш да је град подељен на 3 круга, сада су урадили између 2. и 3. круга надземну желетницу да рстрете град, кружно. Импресивно. Ударили пругу, монтажне станице са покривеним прелазима и климама, све блиста, све у секунд иде дигитализовано....импресивно. Метро знап сам, то је стра прича. Сви градски аутобуси су нови! Све до једнога, еколошки. Сада прелазе на електричен, нови ниво. Трамваји Ерекспрес за аеродроме Све уџерице, дивљи кисоци су уклоњени. Сви паркови реновирани у прва два круга, фасаде нови, тротоари и булевари све ново. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 25, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 пре 1 сат, Ćiriličar рече Геџе су то. Карић је зарадио 12 МИЛИЈАРДИ на грађевини у Русији и Белорусији! У то време је енергопројект радио јаке пројекте у Русију, па ни они нису прешли милијарду евра укупну вредност уговора... Не појављује се у медије ништа о њему... Али колико сам ја схватио тада неке Србе у Москву, он је само као пион у прању пара руске олигархије, био активан и после тога је пошо у Белорусију... Јер њему дају да за проценат новца, надгледа радове и одговара за њих правно као главни извођач, али су цео посао водили Руски подизвођачи... Колко сам ја схватио, он нема пребијене паре, само тражи инвеститоре за неки пројекат који је започео пре 5 година у Београду. ткз. Тесла Град у БГ, који је негде назвао својом задужбином, јер би квадрат у најсавременијим небодерима, продавао за 500 евра, плус би то био центар науке у 2 милиона квадрата. WWW.GRADNJA.RS Kompleks koji će se izvoditi u Beogradu biće jedan od najvećih građevinskih poduhvata u Srbiji. Izgradnja stambeno-poslovnog prostora Tesla grad na Makiškom Hoće li Karići ponovo zapevati? | Adriamedia.tv WWW.ADRIAMEDIA.TV Bogoljub je oslobođen. Optužnica ukinuta. Oduzeta imovina biće vraćena. Gde ćete bolju priliku nego da se zapeva i proslavi?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 25, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2020 пре 11 часа, Миле Бајшев рече За нас је веома бтина нова миснитарка културе, жена која је пуно пута била у Ср бији ,зајендо смо били у Маршу Бемртног Пука 2016.првом у Србији. супруга Евегенија Баранова, мог друга ,оснивача Медиа центра имени Ногина и Куринного "Руски Експрес". Ногин и Куринов су руски новинари који су нестали за време ратних дејстава у Хрватској. Она је беше изјавила да није љубитељ културе, не воли позоришта, музеје, концерте.. Зашто су је поставили за Министра Културе? "Ни хрена не культурный человек". Что писала в ЖЖ Ольга Любимова MEMEPEDIA.RU В соцсетях обнаружили старые записи Ольги Любимовой в "Живом журнале". Она писала, что ненавидит оперу, балет и классическую музыку А тај бесмртни пук, је кренуо одједном и тад видех колико потомака имају борци против нациста, то мсм. нису само црвеноармејци код нас? ви идете заједно са потомцима правих четничких јединица на маршу у Београд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 26, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2020 пре 4 часа, Аристарх рече Она је беше изјавила да није љубитељ културе, не воли позоришта, музеје, концерте.. Зашто су је поставили за Министра Културе? "Ни хрена не культурный человек". Что писала в ЖЖ Ольга Любимова MEMEPEDIA.RU В соцсетях обнаружили старые записи Ольги Любимовой в "Живом журнале". Она писала, что ненавидит оперу, балет и классическую музыку А тај бесмртни пук, је кренуо одједном и тад видех колико потомака имају борци против нациста, то мсм. нису само црвеноармејци код нас? ви идете заједно са потомцима правих четничких јединица на маршу у Београд Није култура само позориште и балет. Наравно па ово је Бесмртни пук Србије, и односи се на све наше хероје од 1912-2001. а и пре 1912. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука