Jump to content

Pominjanje vlasti na Liturgiji

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne bih da pokrecem bilo kakve dubiozne politcko crkvene teme i zato sam stavila ovu temu u podforum razbibriga.

Ali me ipak zaista zanima, kada bi ste se vi pitali da li bi zeleli/smatrali da je korisno,neophodno da se uvede na Liturgiji obavezno pominjanje svih koji su na vlasti? A u cilju toga da se osveste i urazume, oboze tim sveopstim molitvama e da bi nam kao drzavi i narodu svanulo. 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Плаво Небо рече

Не знам како да се изведе помињање поименично ако неко није крштен у Православној вериne_shvata

Pa bar za one koji jesu krsteni.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Da se mole za snagu Vulinu, da ode do tetke i da se vrne jos jedno pe sesnaes puta po kintu, moz pazari jos jedan stan. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Лапис Лазули рече

Ne bih da pokrecem bilo kakve dubiozne politcko crkvene teme i zato sam stavila ovu temu u podforum razbibriga.

Ali me ipak zaista zanima, kada bi ste se vi pitali da li bi zeleli/smatrali da je korisno,neophodno da se uvede na Liturgiji obavezno pominjanje svih koji su na vlasti? A u cilju toga da se osveste i urazume, oboze tim sveopstim molitvama e da bi nam kao drzavi i narodu svanulo. 

Zašto ih Bog ne bi samoinicijativno osvestio i urazumio jer On valjda bolje od nas zna šta je njima potrebno ili ne zna pa treba mi da ga podsetimo i umolimo da deluje i prosvetli vlast?Uzgred budi rečeno kod nas bi trebalo čitavu političku scenu da urazumi i osvesti jer stanje već postaje nepodnošljivo...:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

On 8.12.2019. at 18:21, Лапис Лазули рече

Da sam juce umro, ne bih znao da sme da se psuje na liturdjiji...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...