Jump to content

Класична музика из мог (вашег) угла лаика

Оцени ову тему

Рапсоди

Препоручена порука

пре 2 минута, Таша рече

Ovo je zena koja parira danasnjem muskarcu ( vecini ), dele kremu za noc i epilator, tako da zaista ne mogu da se stavim u tu ulogu a i mene ima pola veka tako da .... :smeh1:

Bla, bla, bla... drugim recima - ruzna je k`o metla...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, obi-wan рече

To u stvari jeste bas kljucni minus - prazna dusa prazno svira, i jos praznije se oblaci. Sve ide iz istog korena.

Moguće

Ali veruj mi da je ona neki ekscentrik....A da je kao muzičar prva liga.  ..sve bi bilo drugačije 

Ima i onih koji su "luckasti" ali imaju pokriće

Što bi moja profanka rekla: 

Neukus

Prostakluk

Dobar pijanizam....ali i to paducka u vodu ako nema sadržaja!!!!!!

• Свиђа ми се 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@Драшко 

Pa nije excentrik nego obicna prazna praznina, ili sto bi rek`o Brus Vilis u "Slucajnim partnerima" - "ti nisi zena, ti si poster!"

Excentrik je jurod, dubina koja spoljasnjom trivijalnoscu pokazuje unutarnju trivijalnost sveta, a ova je prosto prazna.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Опет сам забиберио тему, мора да вадим ситуацију сад: :)

Спојлер

Ал кад је била млада исто није требао звук... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

@Драшко 

Pa nije excentrik nego obicna prazna praznina, ili sto bi rek`o Brus Vilis u "Slucajnim partnerima" - "ti nisi zena, ti si poster!"

Excentrik je jurod, dubina koja spoljasnjom trivijalnoscu pokazuje unutarnju trivijalnost sveta, a ova je prosto prazna.

Može i da se napuni 

:)))

prastajte nisam mog'o d'odolim

:))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Драшко рече

Može i da se napuni 

:)))

prastajte nisam mog'o d'odolim

:))

Pa da, punjena paprika, to je to... :coolio:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Dobro brate ruzna je  :smeh1:

:ladan:

Подели на овим сајтовима

Све жене, небитно чиме се баве, које провоцирају овакве реакције ко у Кенобија, раде праву ствар. Можда су ваке и наке музичарке, заиста ме не интересује врста музике чија критика гласи “превише је ту слободе”, ал да су уболе где треба, очигледно јесу. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Све жене, небитно чиме се баве, које провоцирају овакве реакције ко у Кенобија, раде праву ствар. Можда су ваке и наке музичарке, заиста ме не интересује врста музике чија критика гласи “превише је ту слободе”, ал да су уболе где треба, очигледно јесу. ;)

Jesu, kod nji` nemas dileme - odma` ti se zgade bez ostatka.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Grizzly Adams рече

Твоје стручно мишљење?

Неко је на 22:13 опасно забаговао у позадини. Дувачки неки чини ми се.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Milica Bajic рече

Ја бих овде

FEVERUP.COM

Tickets ? 1 tarif Cat 1 à 40€ ? 1 tarif Cat 2 à 30€ Infos ? Date et...

I ja bih!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...