obi-wan Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 пре 2 минута, Таша рече Ovo je zena koja parira danasnjem muskarcu ( vecini ), dele kremu za noc i epilator, tako da zaista ne mogu da se stavim u tu ulogu a i mene ima pola veka tako da .... Bla, bla, bla... drugim recima - ruzna je k`o metla... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 пре 48 минута, obi-wan рече To u stvari jeste bas kljucni minus - prazna dusa prazno svira, i jos praznije se oblaci. Sve ide iz istog korena. Moguće Ali veruj mi da je ona neki ekscentrik....A da je kao muzičar prva liga. ..sve bi bilo drugačije Ima i onih koji su "luckasti" ali imaju pokriće Što bi moja profanka rekla: Neukus Prostakluk Dobar pijanizam....ali i to paducka u vodu ako nema sadržaja!!!!!! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 @Драшко Pa nije excentrik nego obicna prazna praznina, ili sto bi rek`o Brus Vilis u "Slucajnim partnerima" - "ti nisi zena, ti si poster!" Excentrik je jurod, dubina koja spoljasnjom trivijalnoscu pokazuje unutarnju trivijalnost sveta, a ova je prosto prazna. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 Опет сам забиберио тему, мора да вадим ситуацију сад: Спојлер Ал кад је била млада исто није требао звук... Драшко, obi-wan and Таша је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 пре 5 минута, obi-wan рече @Драшко Pa nije excentrik nego obicna prazna praznina, ili sto bi rek`o Brus Vilis u "Slucajnim partnerima" - "ti nisi zena, ti si poster!" Excentrik je jurod, dubina koja spoljasnjom trivijalnoscu pokazuje unutarnju trivijalnost sveta, a ova je prosto prazna. Može i da se napuni prastajte nisam mog'o d'odolim Grizzly Adams and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 пре 2 минута, Драшко рече Može i da se napuni prastajte nisam mog'o d'odolim Pa da, punjena paprika, to je to... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 пре 17 минута, obi-wan рече Bla, bla, bla... drugim recima - ruzna je k`o metla... Dobro brate ruzna je obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 Управо сада, Таша рече Dobro brate ruzna je "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 Све жене, небитно чиме се баве, које провоцирају овакве реакције ко у Кенобија, раде праву ствар. Можда су ваке и наке музичарке, заиста ме не интересује врста музике чија критика гласи “превише је ту слободе”, ал да су уболе где треба, очигледно јесу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 пре 8 минута, Juanito рече Све жене, небитно чиме се баве, које провоцирају овакве реакције ко у Кенобија, раде праву ствар. Можда су ваке и наке музичарке, заиста ме не интересује врста музике чија критика гласи “превише је ту слободе”, ал да су уболе где треба, очигледно јесу. Jesu, kod nji` nemas dileme - odma` ti se zgade bez ostatka. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 Dobro deco, andjeli s' vama sto bi babe rekle ... evo nesto i za slusanje i za gledanje Grizzly Adams, obi-wan and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 2 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 8 часа, Grizzly Adams рече Твоје стручно мишљење? Неко је на 22:13 опасно забаговао у позадини. Дувачки неки чини ми се. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 Ја бих овде Boléro de Ravel et 9ème Symphonie de Beethoven FEVERUP.COM Tickets ? 1 tarif Cat 1 à 40€ ? 1 tarif Cat 2 à 30€ Infos ? Date et... Grizzly Adams and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 22 минута, Milica Bajic рече Ја бих овде Boléro de Ravel et 9ème Symphonie de Beethoven FEVERUP.COM Tickets ? 1 tarif Cat 1 à 40€ ? 1 tarif Cat 2 à 30€ Infos ? Date et... I ja bih! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 Lepo kratko i slatko obi-wan and Таша је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука