Jump to content

Starac rek'o; Guruizam u pravoslavlju

Natasa.

Препоручена порука

пре 20 минута, Istopljeni kamen рече

Da.želim.Šalu na stranu svaka žena treba da bude ispunjena...ako je ispunjena na svim poljima odlično...savršen život...

Ja nisam kompetentna da dajem odgovor jer sam imala malo drugačiji put..ali smatram da žena treba da se školuje i ima svoj posao, muškarca koga voli, decu koju zajedno vaspitavaju i vole...školovana žena nije feministkinja ni uspešna žena nije....

Žena koja ponižava muškarca je feministkinja jer sigurna sam nije uspela da poravna i osvesti...neke dubine...

jedno je biti dobra žena svom mužu, a drugo je da  svaki muški u bilo čemu ovira. Da nemaš ista prava jer si žensko

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Istopljeni kamen рече

Žena koja ponižava muškarca je feministkinja

Pa najzatucanija seljanka može da ponižava muškarca...kakve veze ima feminizam sa tim?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

jedno je biti dobra žena svom mužu, a drugo je da  svaki muški u bilo čemu ovira. Da nemaš ista prava jer si žensko

Da slažem se...ali ipak mislim.da ne može žena da dobaci...ne može...mogu biti ravnopravni ali te žene su namučene poznajem ih mnogo....nisu ispunjene...poznajem ekstremno uspeşne žene u vrhu politike, vrhu medicine, vrhu tehnike...i sve one su izmučene...a kući..tek tu deca gladna nje...o mužu da ne pričam..jer ona je majka...a muškarac je nekako stvoren da vodi...da je alfa....kroz tu prizmu opet stavljam jer je neodvojivo žena uspešna i kuća i porodica...razapinjanje...

A on.. pa to se od njega i očekuje da stvara..može i ona niko joj ne brani ako joj okolnosti dozvoljavaju...teško je pisati...kad se vidimo..nekad negde...

Подели на овим сајтовима

E moje žene , nisam psiholog ali mi se žene ispovedaju....e sad šta tu svega ima....najmirnije je ne čačkati puno....

Kod vrhunskih naučnica...pozadine da ne poverujete....bolesti...nesreća....psihe....

Jednostavnost u svemu....bez komplikovanja života....volite žene..volite...

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Istopljeni kamen рече

.a muškarac je nekako stvoren da vodi...da je alfa...

Nažalost manjkaju nam takvi muškarci, vredni poštovanja koji su spremni da vode

elem ventil

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, sanja84 рече

Nažalost manjkaju nam takvi muškarci, vredni poštovanja koji su spremni da vode

elem ventil

Ima ih..samo su skriveni..ili neotkriveni..ili uplašeni..ili neosvešteni..ili ne znaju kako da se opuste i krenu...u dzungli gde od šume ne vidiš drvo...gde od raznih zvukova ne prepoznaješ pticu....i onda se ti kvalitetni alfa mužjaci sakriju pod neku palmu i vole....a vode nas budale..Bože oprosti...na globalu mislim....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

@Ćiriličar uz dužno poštovanje ...ništa od drame....eeehej Nale

Чу'  ње...па ништа, подразумева се...дош'о  Ниџо, млад, неожењен...лако вам је младог, честтитог, неискусног момка жедна преко воде преводити...цццц...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

Чу'  ње...па ништа, подразумева се...дош'о  Ниџо, млад, неожењен...лако вам је неискусног момка жедна преко воде преводити...цццц

Vauuuuu....:dobro::aplauz:pa hajde ti sa nama?..ne treba nama Nidzo:smeh1:...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ana čarnojević рече

obe ste autentične. sudar svetova.:1405_love:

kad vidim gunj i šubaru nije mi dobro. imam neku jezu.1324_womens

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Natasa. рече

Smaraš više kako nisi feministkinja i kako si iznad svega toga! Kakve veze ima feminizam sa pričom 'leba ti? Trio prostitutka/muž/Pajsije zvuči nebulozno i to veze sa feminizmom nema! Molim te prestani da izigravaš lepršanje po oblacima i kako si bogzna kako iznad svih žena ovde...mi zle feministkinje i ti lebdiš koliko si Bogu poslušna!

Arogantna si i podjebavaš na sitno!

Danas mi je posebno drago što sam izašla iz moderacije foruma :ani_biggrin:

Ništa, samo posmatram :POPOcorn1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Istopljeni kamen рече

Kod vrhunskih naučnica...pozadine da ne poverujete....bolesti...nesreća....psihe....

Pa šta? Toga nema među "običnima"? Nijedna udata žena bez posebnog obrazovanja nije obolela? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...