Jump to content

Starac rek'o; Guruizam u pravoslavlju

Natasa.

Препоручена порука

пре 10 минута, Kafanski amater рече

Какве све ситне пакости

Borimo se protiv toga!

Za otvoren, fer fajt I STAND :navijanje:

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Kafanski amater рече

Углавном, муж се нешто се замерио жени, и шта ће она, мора да ћути, не сме да се буни. И док му је испирила доњи веш или ти гаће она ухвати па му посоли гаће.

Eto ti...sad zahvaljujući feminizmu može da mu otvoreno j. mater i nema potrebe za sitnim pakostima :smeh1:.

Feminizmom protiv sitnih pakosti :navijanje::smeh1:!

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Natasa. рече

Eto ti...sad zahvaljujući feminizmu može da mu otvoreno j. mater i nema potrebe za sitnim pakostima :smeh1:.

Feminizmom protiv sitnih pakosti :navijanje::smeh1:!

Речи су речи, а дела су дела :)

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Paradoksologija рече

A odakle si, gde živiš?

U jednoj šumi na jednom drvetu a povremeno istrčim na livadu da se nadišem mirisa cveća i okupam suncem....eto nadam se da je odgovor zadovoljavajući....:)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Kafanski amater рече

Речи су речи, а дела су дела :)

Kad možeš da se isprazniš, onda ne sakupljaš zajedljivost u sebi...malo otvorenog pič****** nije na odmet...iščisti se situacija...bez niskog vređanja i nasilja...

Ovako kad se ćuti, skuplja se nezadovoljstvo, krene pasivna agresija, zajedljive doskočice i sitne pakosti.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Istopljeni kamen рече

U jednoj šumi na jednom drvetu a povremeno istrčim na livadu da se nadišem mirisa cveća i okupam suncem....eto nadam se da je odgovor zadovoljavajući....:)

A čija si ti? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

Raptena

Ovo Rap...me podseti na gđu :smeh1:.

Glava me ne prolazi ni od Rapsodije :smeh1:.

Ovo je bila mala šala...možda te malo oraspoloži :pivo:.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Vladan :::. рече

Какво празнословље на овој теми...

Шта би вам ваш

?

Da...mislim da je tema interesantna...ali se pretvorila u sprdnju kao i obično :0212_rolleyes:.

Oh well...samo nek je veselo...ciganska filosofija :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, grigorije22 рече

Ja lupam a ona navalila sa starcima. Da nije udata reko bi joj da nadje nesto mladje. :ani_biggrin:

Zajebi me tih seksualnih podjebavanja. Kakve veze ima moj bračni status i seksualni život? Život žene se ne vrti oko penisa...niti nas vode hormoni kad se naljutimo.

S**e mi  se od tih-nedojebana si, imaš hormonski poremećaj-fora. Imam valjda pravo da preispitujem veru i da se nekad naljutim. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Zajebi me tih seksualnih podjebavanja. Kakve veze ima moj bračni status i seksualni život? Život žene se ne vrti oko penisa...niti nas vode hormoni kad se naljutimo.

S**e mi  se od tih-nedojebana si, imaš hormonski poremećaj-fora. Imam valjda pravo da preispitujem veru i da se nekad naljutim. 

Mojne da si tako ostra zekim se ja malo ali neci vise obecavam. :ladan:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...