Jump to content

Starac rek'o; Guruizam u pravoslavlju

Natasa.

Препоручена порука

пре 5 минута, Natasa. рече

Naravno...ljubav prašta i trpi...to i jeste suština braka valjda.

Tebe tvoj, sluša?

Мене мој воли,  и трпи,  ја њега исто. Слушамо се узајамно али је његова последња. Љубав испред свега.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Istopljeni kamen рече

ma nije čini ti se:)) oprosti al si paljevina...nemoj tako da reaguješ..Rapsa ima šira shvatanja..nije sve crno belo...imamo spektar prelepih boja života...pa daj potrudi se oboji svoj život..nemoj tako nogom....oprosti...

E jesam...nije frka u Rapsinim shvatanjima...al ajd sad...nije ni bitno.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Љубав испред свега.  

To je najbitnije.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Ma beži bre...stalno podjebava, i to onako na kvarno.

Неодољиво ме подсећаш на Елизу Дулитл. :smeh1: 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Неодољиво ме подсећаш на Елизу Дулитл. :smeh1: 

E zajebi me tvoje pasivne agresije...bilo mi je draže kad si rekla da sam govno...bar je otvorenije.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

E zajebi me tvoje pasivne agresije...bilo mi je draže kad si rekla da sam govno...bar je otvorenije.

ali profesor Higins ...na kraju nije mogao bez Elize....ljubav je pobedila...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Нисам нашла онај део на пијаци када  бљује ватру по људима, е таква си ти (тако те замишљам када се разбесниш)   

• Не свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

ali profesor Higins ...na kraju nje mogao bez Elize....ljubav je pobedila...

A Rapsa mi neki profesor...doduše voli tako da se postavi...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Нисам нашла онај део на пијаци када  бљује ватру по људима, е таква си ти (тако те замишљам када се разбесниш)   

Bar im ne saspem kofu fekalija po glavi...onako...iza kulisa...neočekivano...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

A Rapsa mi neki profesor...doduše voli tako da se postavi...

pa ne znam...profesor je želeo znanje....bio je nenormalno uporan posle nije mogao da shvati da se zaljubio a ni da prizna...pala mu filozofija u vodu

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Istopljeni kamen рече

pa ne znam...profesor je želeo znanje....bio je nenormalno uporan posle nije mogao da shvati da se zaljubio a ni da prizna...pala mu filozofija u vodu

Joj bre al ti voliš ljubav :0212_rolleyes::smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Јаооо жене. :0228_hot: Искључујем се из овог  ријалитија. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...