Jump to content

Препоручена порука

Пре сат времена, Bokisd рече

Kako bre brate nije alarmantno,  .... odavno smo mi kao Srbija u alarmantnom stanju... :!: ... sta nece albanci ako im se ukaze mogucnost pokupovati svu zemlju tamo na jugu, ... pa, oni sve rade na duze staze i po svemu sudeci imaju odredjene planove kako da uzmu sto vise zemlje i nama i crnogorcima i makedoncima.... i po svemu sudeci to vec rade na jugu...

За Македонију се зна - вођен је рат 2001. и држе пола Скопља. Све се види јасно и на папиру. То нико не спори - али ако Македонија уђе у ЕУ и НАТО, тешко ће разбити ту државу.

За ЦГ не контам на шта мислиш. 

Е сад, наравно да би они урадили све што могу када би им се указала прилика. И Марс би освојили када би могли. Али је питање шта заиста могу. То се треба утврдити. Ако неко тврди да Албанци покуповаше читав југ Србије - нека се дају докази.

До сада их не видим.

Само то тражим - да видим ту малу десетку коју си збарио синоћ, јер ти нешто не вјерујем на ријеч :)))

Подели на овим сајтовима

Жао ми је, пријатељу, то не пије воду. Ти кажеш да оно што пише у чланку у стварности постоји, али да то није таквог обиима као што пише. Дакле ти тврдиш да није таквог обима. Зато је терет доказивања на теби, а не на Спутњику.  

Али, као што видиш, ова информација постоји и из претходних година, и из других извора. Али ни они, нажалост не дају писане доказе, јер нису знали да ће Срндаћ да их сруши ако не дају ништа црно на бело. Да су знали, све би папире на време презентовали. 

Да не причамо о томе зашто би сви они имали потребу да лажу. Који је мотив? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Плаво Небо рече

Одавно се та информација провлачи кроз медије. Дуги низ година. Сад баш укуцах на гуглу карактеристичне речи поводом ове теме и изађоше ми вести од свих могућих новинских чланака у Србији, а да су писани пре 10 и можда више година.

Сматрам да је њима, шиптарима, битно да ''оперу'' новац којег су стекли од трговине дрогом и од осталих противзаконитих делатности и тако онда још приде уз то пошто претендују ка остварењу свог циља, а то је велика албанија, наведене активности им баш дођу као ''кец на десетку''. Добро, да ставимо Мегатренд по страни, на ту чињеницу је упозоравао, на пример, и генерал у пензији, бивши шеф ВБА, Момир Стојановић. Е сад, да ли наша власт преко својих безбедносних структура прати шта се ради, то је њихова ствар, а што се мене тиче желим да верујем да прати.

Потражи исто тако чланке на "другосрбијанским" порталима ( Б92, Н1 и сл. ) о томе како Русија није највећи донатор међународне помоћи и инвеститор у Србији, него ЕУ и САД. Исто иде унатраг годинама - једни те исти чланци.

There are wars being waged for your minds people - the Infowars

Wake up sheeple!

Alex Jones WAAAAAGH.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Срндаћ рече

За Македонију се зна - вођен је рат 2001. и држе пола Скопља. Све се види јасно и на папиру. То нико не спори - али ако Македонија уђе у ЕУ и НАТО, тешко ће разбити ту државу.

За ЦГ не контам на шта мислиш. 

Е сад, наравно да би они урадили све што могу када би им се указала прилика. И Марс би освојили када би могли. Али је питање шта заиста могу. То се треба утврдити. Ако неко тврди да Албанци покуповаше читав југ Србије - нека се дају докази.

До сада их не видим.

Само то тражим - да видим ту малу десетку коју си збарио синоћ, јер ти нешто не вјерујем на ријеч :)))

Pa, vidi, ne moraju sada ni da razbijaju drzavu, dovoljno je da pokupuju zemlju i da je drze kao i pola Skoplja, i da imaju prakticno drzavu u drzavi, pa, pogledaj samo sta rade albanci u Presevu niko im nista ne moze,.....i ako rade na duge staze , a rade, onda ostaje da naseljavaju tu kupljenu zemlju i da postanu vecina i u nekoj  buducnosti raznim politickim i vojnim potezima konacno i preuzmu tu zemlju,... jos imaju i politicku podrsku amerikanaca koji uvek u svakom trenutku mogu da ih iskoriste za svoje planove na Balkanu, kao sto su ih iskoristili protiv Srbije i da obore Slobu, dali im nase KiM, tamo instalirali svoju baze, i ako treba , ako bismo se mi nesto zamerili amerikancima, pa, ponovo bi oni aktivirali albance protiv nas,...i onda, slika nije bas tako lepa i ljubicasta :suncanje: ... i samo brate nastavi da trazis dokaze... :D

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Жао ми је, пријатељу, то не пије воду. Ти кажеш да оно што пише у чланку у стварности постоји, али да то није таквог обиима као што пише. Дакле ти тврдиш да није таквог обима. Зато је терет доказивања на теби, а не на Спутњику.  

Бураз, мани се тих љигавих тактика.

Позитивне тврдње се доказују ( нпр. "стање је алармантно" ) док се негативне тврдње не доказују ( "стање није алармантно" ) јер се не могу доказивати, буквално. Основно правило логике. Спутњик је рекао да је стање алармантно. На њима је да дају доказе. Ја кажем да нису дали доказе. И то је то.

Ех, толико од мене са тобом у сваком случају.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Срндаћ рече

Потражи исто тако чланке на "другосрбијанским" порталима ( Б92, Н1 и сл. ) о томе како Русија није највећи донатор међународне помоћи и инвеститор у Србији, него ЕУ и САД. Исто иде унатраг годинама - једни те исти чланци.

Pa, ko to prica,... ali, samo moras da odvojis,.... medjunarodnu pomoc.... i investiror, jer kredite treba da odplacujemo, nisu na lepe oci...:1319_womens: :D

Подели на овим сајтовима

Pa, vidi, ne moraju sada ni da razbijaju drzavu, dovoljno je da pokupuju zemlju i da je drze kao i pola Skoplja, i da imaju prakticno drzavu u drzavi, pa, pogledaj samo sta rade albanci u Presevu niko im nista ne moze,.....i ako rade na duge staze , a rade, onda ostaje da naseljavaju tu kupljenu zemlju i da postanu vecina i u nekoj  buducnosti raznim politickim i vojnim potezima konacno i preuzmu tu zemlju,... jos imaju i politicku podrsku amerikanaca koji uvek u svakom trenutku mogu da ih iskoriste za svoje planove na Balkanu, kao sto su ih iskoristili protiv Srbije i da obore Slobu, dali im nase KiM, tamo instalirali svoju baze, i ako treba , ako bismo se mi nesto zamerili amerikancima, pa, ponovo bi oni aktivirali albance protiv nas,...i onda, slika nije bas tako lepa i ljubicasta :suncanje: ... i samo brate nastavi da trazis dokaze... :D

Па то онда далеко превазилази неке непосредне албанске планове и шири причу на геополитику Србије. Ту се онда нама спас налази у једној једноставној ствари - немојмо се замјерити Американцима или којој већ владајућој сили.

А рјешење је једноставно - рађајмо се ( да не кажем нешто мало... директније :blush: ).

Љубав је спас. Само то хоћу да кажем :D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Срндаћ рече

Па то онда далеко превазилази неке непосредне албанске планове и шири причу на геополитику Србије. Ту се онда нама спас налази у једној једноставној ствари - немојмо се замјерити Американцима или којој већ владајућој сили.

А рјешење је једноставно - рађајмо се ( да не кажем нешто мало... директније :blush: ).

Љубав је спас. Само то хоћу да кажем :D 

aaa,....daj mi dokaz da je ljubav spas... :D ... morao sam brate malo da iskarikiram....  u svakom slucaju, jadni nasi tamo na jugu i na KiM...

Подели на овим сајтовима

aaa,....daj mi dokaz da je ljubav spas... :D ... morao sam brate malo da iskarikiram....  u svakom slucaju, jadni nasi tamo na jugu i na KiM...

Па Албанци много воле једни друге и види их гдје су сад. Срби се плаше моћи њихове љубави да о томе годинама пишу у новинама :D

Да, не бих им био у кожи. Довољно је што живе у територији под контролом не баш пријатељски настројеног другог народа, него што се никад не зна хоће ли их рођена отаџбина искористити као ситниш за геополитичко поткусуривање. 

Али хајде чак и то да их Београд искористи Не би било толики проблем да им то некако накнади. Али знамо како је наша држава према својима најприје маћеха, а не мајка...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Оливере, све и да је тако како причаш,а није, то ти не даје за право да ме називаш суботаром. Сваки пут када си  у контакту са мном, испостављаш исту увреду.  Ово садашње објашњење зашто сам суботар је потпуно смешно. Дакле, молим те као брата хришћанина да се уздржиш од вређања. Не знам какав је твој анимозитет и не занима ме. Немаш права тако да се понашаш. Почев од правила форума и елементарног васпитања.

Nisam ja tebe nazvao subotarem, nego tvoje drzanje "subotarskim bauljanjem", pogledaj napred sta je napisano.

A to sam ucinio sasvim smisleno, da ne uvredim coveka, a da na svoj naci prozovem ono sto kod njega ne valja. Ono jes`, nisam ti ja ni ucitelj ni staresina, pa bi mog`o da se pitas sta ja ima da ucim tebe ili bilo koga, ali to je neizbezna nuspojava foruma i uopste internet razgovora - na mah se coveku ucini da mu neko nesto popuje i uci ga.

Znaci, ako si vec otvorio temu, zanemari ovo sto sam ja kazao - ja sam ti ionako blesav co`ek - i usresredi se na primedbe o izvorima. To je tako jednostavno - oduvaj sagovornike jasnim i nedvosmislenim argumentima, ne daj im da pisnu, pokazi im snagu vizije koja te vodi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, feeble рече

Je li ovo doktorat Ekstra Nene?

Ma idi bre, to vise stvarno nije ni najmanje smesno, ti ljudi najbestidnije hule na Istinu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Срндаћ рече

То директније не изговарај, јер би то било погрешно. То директније Срби су добро усавршили и спроводе "на киле"....зато се и не рађмо него се...то друго...

Изнео нам је ПреЦедник "доказе", да Шиптара има 2 милона, да је Албанија супер-сила, а да ми нема шта него да "изборимо макар метар" КиМ-а. наравно, да за то захвалимо, свемоћном, Њему. Вучић је у Скупштини буквално лагао свој народ, плашио га уместо да га охрабрује. Смишљен спин великог спин-мајстора, да улаши, па онда се појављује као "спасилац". Везано за куповину - па Шиптарима је лепше у Србији него на КиМ. Србија је како-тако уређена држава; они су способни да се улизују и буду полтрони, то им је историјска улога - полтрон ка јачем, и као чопр затирање слабијег; Српкиње су лепе и често глупе и радодајке и шта им фали? Боље им је него у нарко карантину "Косова".

Спутник је новинска агенција, није Статистички централни биро. Ако изнесе нешто полу-паушално, боље је него бруталне лажи којима нас бомбардује ЕУ без алтернативе. И лажи које је Председник изнео. Каве доказе? Алармантно је да ти је један народ, непријатељски, отео део територије, да врши тортуру над твојим народом и још да купује твоју земљу на делу где није могао отети.

Један случај да има, то је алармантно да је држава банана. Што Палестинац не купи у Јерусалиму?

Истина је да је Албанија прва у Европи по миграцијама и да је број становништва са 3, 4 милиона, ако се не варам, опао на око 2,5. Да на КиМ нема ни 800 000 Шиптара а акмоли 2 милиона, и најалармантније је да Председник Србије представља и плаши свој народ да су они нека супер-сила.

И још, Шиптари на КиМ имају најбрже опадајући морталитет. Он сада стагнира али када је достигао најнићу тачку од када су рађали по 10-оро, на садашњих 1-2 деце. Србија треба да донесе закон: док се не реши статус КиМа, и док се не реши повратак имовине коју су Срби катастарски имали - забрањено је Албанцима куповати земљу. Ако неко од Срба то учини у њихово име, биће кривично гоњен. Тек тада неће бити алармантно. Није алармантно, него је болесно, малоумно и опасно. Хула на Светињу, на Муленике, да они коју су рушили храмове, и све друго купују спрску земљу. То је болест једне назови државе и њене власти. Нажалост, очекивати од Јеремића и Ђиласа боље? Па то је још веће лудило.

Није непозната ствар да је српска национална свест ту где јесте. Преброји колико је људи недењом на литругији, то ти је национална свест...остало је месо за манипулације и искориштавање. У Београду од 2 милиона то ти је 2% црквених људи. Они на твитеру Србују и надају се плати од 3000 евра које нема ни у Немачој.

Имају људи паре од авганистанског хероина, купују да шта ће кад им се може. Је ли крив онај што продаје? А је ли крив онај који је "спасилац" са фабрикама и 300 евра платом? Неће се ауто-пу под кредитом мазати на хлеб. Супер Шиптарима, супер капиталистима...имају и инфраструктуру. Али пут у демократију је трновит...ах, није ми жао, све за демократију...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

A to sam ucinio sasvim smisleno

Да, врло смислено. Суботари су (псеудо)хришћанска секта која има неправославно верско учење, и врло је смислено упоређивати са њима некога ко наводно не даје контра-аргументе на нечије тврдње, већ наводно силује истину зарад неких својих циљева. То је оно што си рекао. Али то, чак и кад би било тачно, нема везе са сектама и суботарством, осим ако хоћеш да некога намерно дисквалификујеш и етикетираш. И то је оно што радиш. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ćiriličar рече

То директније не изговарај, јер би то било погрешно. То директније Срби су добро усавршили и спроводе "на киле"....зато се и не рађмо него се...то друго...

Изнео нам је ПреЦедник "доказе", да Шиптара има 2 милона, да је Албанија супер-сила, а да ми нема шта него да "изборимо макар метар" КиМ-а. наравно, да за то захвалимо, свемоћном, Њему. Вучић је у Скупштини буквално лагао свој народ, плашио га уместо да га охрабрује. Смишљен спин великог спин-мајстора, да улаши, па онда се појављује као "спасилац". Везано за куповину - па Шиптарима је лепше у Србији него на КиМ. Србија је како-тако уређена држава; они су способни да се улизују и буду полтрони, то им је историјска улога - полтрон ка јачем, и као чопр затирање слабијег; Српкиње су лепе и често глупе и радодајке и шта им фали? Боље им је него у нарко карантину "Косова".

Спутник је новинска агенција, није Статистички централни биро. Ако изнесе нешто полу-паушално, боље је него бруталне лажи којима нас бомбардује ЕУ без алтернативе. И лажи које је Председник изнео. Каве доказе? Алармантно је да ти је један народ, непријатељски, отео део територије, да врши тортуру над твојим народом и још да купује твоју земљу на делу где није могао отети.

Један случај да има, то је алармантно да је држава банана. Што Палестинац не купи у Јерусалиму?

Истина је да је Албанија прва у Европи по миграцијама и да је број становништва са 3, 4 милиона, ако се не варам, опао на око 2,5. Да на КиМ нема ни 800 000 Шиптара а акмоли 2 милиона, и најалармантније је да Председник Србије представља и плаши свој народ да су они нека супер-сила.

И још, Шиптари на КиМ имају најбрже опадајући морталитет. Он сада стагнира али када је достигао најнићу тачку од када су рађали по 10-оро, на садашњих 1-2 деце. Србија треба да донесе закон: док се не реши статус КиМа, и док се не реши повратак имовине коју су Срби катастарски имали - табрањено је Албанцима куповати земљу. Ако неко од Срба то учини у њихово име, биће кривично гоњен. Тек тада неће бити алармантно. Није алармантно, него је болесно, малоумно и опасно. Хула на Светињу, на Муленике, да они коју су рушили храмове, и све друго купују спрску земљу. То је болест једне назови државе и њене власти.

e, ovo sam teo' da kazem,... al' me pretece bratko Ciliricar .... :D  :smeh1:  ... (nemoj neko slucajno ozbiljno da me shvati...:1321_womens:)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

e, ovo sam teo' da kazem,... al' me pretece bratko Ciliricar .... :D  :smeh1:  ... (nemoj neko slucajno ozbiljno da me shvati...:1321_womens:)

Нисам поп па да будем прозорљив...некако те осетих, па реко', 'нако фин момак, греота је да греши душу, ајде да ја уместо њега :))

Него, ето ја преузех твој грех, ајд' сад ти преузми последице грехопада мога :))

Једно мени једно теби - лепо браЦки да поделимо. Да и ти н ебудеш празних шака :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...