Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Управо сада, Branka62 рече

I ja tako mislim.

čemu je onda razlika , te hetero mogu znati a bi/homo ne?

Hetero je ono sto je Bog dao, blagosiljajuci Adama i Evu.

Sve ostalo je manipulosanje prirodom, koju je Bog dao, krsenje Njegove zapovesti, On to nije naznacio, nije blagoslovio. 

Подели на овим сајтовима

Bog je dao jedno, djavo "nudi" nesto drugo, nesto sto ne donosi blagoslov i srecu, kao sto on inace uvek i cini. On je otac lazi i dao vam je laz, da u nju verujete i govorite da je to isto kao i Istina Bozija... Ne ide to tako, braco krscani...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срђан К. рече

Hetero je ono sto je Bog dao, blagosiljajuci Adama i Evu.

Sve ostalo je manipulosanje prirodom, koju je Bog dao, krsenje Njegove zapovesti, On to nije naznacio, nije blagoslovio. 

Samo sto tvoja recenici, koju sam komentarisala, nema veze sa ovim sto sada pises. 

Подели на овим сајтовима

Моје је мишљење да је хомосексуалност противприродна појава палог стања. Има људи који имају склоност ка истом полу, мање више урођено палом природом, мање више стечено несрећним околностима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Nema tu oprdeljivanja: bicu za DS ili SNS, navijacu za Zvezdu ili Partizan... Ovo je, hriscani, pitanje zivota ili smrti, spasenje ili vecne pogibije... Tu nema izbora, ne verujte Satani... Homosex nije istina, to je golema obmana i laz...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Моје је мишљење да је хомосексуалност противприродна појава палог стања. Има људи који имају склоност ка истом полу, мање више урођено палом природом, мање више стечено несрећним околностима.

i meni licno tako nesto deluje,.... Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

pa, da, na sta drugo Branka,.... ako imam muske polne organe sta onda nesto drugo mogu da budem... :D

Улазим ја данас на  Каленићу,  да купим  кафу 3у1 , када тамо ни више ни мање (као мали модерни мини  кафе бар) него на једној столици седи транвестит у розе јакни, штиклицама,  женској фризури, све са накитом . Ја бленем, гледам у њега, и у свој тој забезекнутости заборавих да узмем кафицу коју сам платила. :smeh1: Враћам се по кафицу, кад њега нема. Размишљам да није било привиђење :smeh1: све се то збило у пар секунди, ди се изгуби за тако кратко време, а баш се био разбашкарио. Било ме срамота да питам продавачице да ли ми се то само учинило. :smeh1:  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...