Снежана Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 31 минута, Предраг М рече ма не дамо Панарета, какав је такав је ал је наш. Боље да га ми преваспитамо, ови ће га баце лавовима... bojim se da Panaret i računa na to "prevaspitavanje" Предраг М, Ćiriličar and Broken је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 28, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 37 минута, Панарет рече Из САД а не зна енглески Све ово што сам причао можете видети на њиховом форуму. Наслов теме је нешто на енглеском језику. Mozda se "udao" pa je u fazi ucenja, hahaha:-)))) http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 Ко је бре то банован због вас педера? Кога сте пријављивали? Ови из уредништва не смеју ништа да ми речу ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 4 минута, Жељко рече Ко је бре то банован због вас педера? Кога сте пријављивали? Ови из уредништва не смеју ништа да ми речу Ето, овако нам се обраћа "администратор", а наводно геј лоби влада Поукама... Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 1 минут, Панарет рече Ето, овако нам се обраћа "администратор", а наводно геј лоби влада Поукама... Па какво је то педерско понашање да нико неће да ми каже ко је банован? TSCHeTSCHen and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 6 минута, Жељко рече Ови из уредништва не смеју ништа да ми речу Drhtu pred tobom Pa proveri profil SrdjanK-a Izgleda da je on dobio bana Esad pa vidiš valjda i ko je prijavio Sećam se iz mog vremena da se sve vidi ko šta.... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 ima gi raznih.... ne znam samo kakva "sva prava imaju pederi" odnosno šta ga konkretno muči ??? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 Управо сада, Драшко рече Drhtu pred tobom Pa proveri profil SrdjanK-a Izgleda da je on dobio bana Esad pa vidiš valjda i ko je prijavio Sećam se iz mog vremena da se sve vidi ko šta.... Пфала Драле Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 1 минут, Драшко рече Drhtu pred tobom Pa proveri profil SrdjanK-a Izgleda da je on dobio bana Esad pa vidiš valjda i ko je prijavio Sećam se iz mog vremena da se sve vidi ko šta.... nije dobiJo ban, samo opomenu Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 1 минут, Драшко рече Drhtu pred tobom Pa proveri profil SrdjanK-a Izgleda da je on dobio bana Esad pa vidiš valjda i ko je prijavio Sećam se iz mog vremena da se sve vidi ko šta.... Ja никога нисам пријављивао, ни на овој теми ни на другим темама у вези обраћања поводом моје секс. оријентације,а све санкције које су у том смислу предузимане (не знам да ли је било бановања, али брисали су поруке Ђуровића, Кума и иних) су биле искључиво последица пријаве од стране других форумаша. Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 1 минут, Снежана рече nije dobiJo ban, samo opomenu Pa šta šizi onda Odma na BZV Idi bre u peršun Srki Umesto da posaljes žvake iz Amerike....kukas "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 Управо сада, Панарет рече Ja никога нисам пријављивао, ни на овој теми ни на другим темама у вези обраћања поводом моје секс. оријентације,а све санкције које су у том смислу предузимане (не знам да ли је било бановања, али брисали су поруке Ђуровића, Кума и иних) су биле искључиво последица пријаве од стране других форумаша. I beg your pardon?! Ko te prozivo Panaret? Zlatno pravilo....Ne izleci na forumski jedanaesterac ako te ne prozivlju Milica Bajic, коЖељ њацИ and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 1 минут, Драшко рече I beg your pardon?! Ko te prozivo Panaret? Zlatno pravilo....Ne izleci na forumski jedanaesterac ako te ne prozivlju Повела се дискусија ко је од нас педера пријавио СрђанаК па сам се надовезао на твој предлог Жељку... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 пре 13 минута, Панарет рече Ja никога нисам пријављивао nećeš se ti od pederluka `leba najesti... ИгорМ, Предраг М and Haralampije је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Haralampije Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 Имали смо обичај тужибабе звати педерима! Нисмо гријешили :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука