Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 2 часа, ИгорМ рече

Шта пише на транспаренту који се види на тв-у на 1:31? :0212_rolleyes:

Какве су бре ово сублимиране поруке? :)

Што сублимиране? Песма и спот говоре о хомосексуалцима, цркви, хомофобији, љубави...

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ana čarnojević рече

a sta bi vi ljudi radili da nema takvih pojava.

prosto ne bi imali nad cim da se zgrazavate, sta da smatrate i sta da izucavate po Bokanovim Institutima. ovako vam je super zabavno i intelektualno plodonosno...

паметни Вучић и Весић, лепо "ошишали" круг двојке и спасли вас искушења и обољења... Хвала Вучићу :pop: 

Подели на овим сајтовима

Борбаши ударили на Панарета и Поуке :)

Сајт екуменистичко-новотарских ектремиста "Поуке" штити педере

Штампај Е-пошта
петак, 27 септембар 2019

pouke.org.pngПоштована браћо

Помаже Бог. Ја сам вам писао и јављао се већ, углавном износећи своја мишљења, кој нису била у сагласности са са вашим. Но, увек, свакодневно посећујем сајт, читајући душекорисна текстове... Хвала вам на добрим текстовима...

Овај пут вам пишем због следећег...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Штампај Е-пошта
петак, 27 септембар 2019

Помаже Бог. Ја сам вам писао и јављао се већ, углавном износећи своја мишљења, кој нису била у сагласности са са вашим. Но, увек, свакодневно посећујем сајт, читајући душекорисна текстове... Хвала вам на добрим текстовима...

oduzeta igracka

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Ćiriličar рече

Штампај Е-пошта
петак, 27 септембар 2019

Част ми је што овај опскурни антицрквени сајт има речи мржње и за мене! 

Међутим, нисам монах, то напомињем :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ana B. рече

Ajmo sad da pišemo da su svi pederi i da je to normalno... Neko ima debele koristi od toga...

Nisam rekao da su svi ali ih ima i medju monasima, asketama i podviznicima, jer ih znaju neki ljudi i prije monasenja, njihov zivot, ponasanje pa i sex. orijentaciju.

Evo jedan suprotan primer u kontekstu tvoje price, da tebe odvedem kod jednog monaha koji ceka isposnicu u stijeni na Svetoj Gori da bude slobodna, ti bi posle razgovora sa njim vjerovatno rekla da je to najmirnije stvorenje koje si ikad upoznala, i jeste, ali njegov zivot odnosno njega prije monasenja da si upoznala vjerovatno bi rekla sa je jedan od najopasnijih ljudi koje si ikad srela, i jeste bio, pocinio je mnogo groznih zlodjela.

Ne vidim zasto neki monasi ne bi bili homosexualne orijentacije, konkretno njima je jos teze her su direktno izlozeni sttasti i to zahtijeva duplo tezu borbu. Uz sex strasti, hrana je sledeca strast koje se mnogi ne odricu, iskteno mnogi episkopi nisu primer nikakvvog asketizma kada je hrana i pice u pitanju.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ana čarnojević рече

štatijaznam, valjda treba da završim Bokanov Institutić da skapiram ovu metaforu, Filološki mi nije dovoljan za ovakve stilske medaljone...

ali ovako ugrubo da ti rečem...preživeo je krug dvojke i veće džibere od tih tvojih čipuljičkih retarda...tamo uvek rastu neka sjajna deca. 

не мораш девојко ти ништа да завршаваш, довољно си ти контаминирана културно... једино што мораш и што би било корисно је да ме заобиђеш и млатиш празну сламу за себе, без мене... и да слажем се да у кругу двојке расту дивна деца, него ми жао што је круг двојке у последњих 30 година посатао синоним за либерашко-космополитску "елиту" захваљујући бла бла бла... 

Подели на овим сајтовима

Занимљив текст (био је у посебној теми, али је згодно овде га поставити):

"Црква је управо своје искуство творевине са Богом користила да на аутентични начин одговори на друштвене изазове укључујући ту и однос према истополним заједницама. Адекватан хришћански поглед на сексуалност мора да укључује свест о тајни људског бића, створеног по образу Божијем, чиме се комплексност људских веза не да свести на људску сексуалност и просуђивати једино на основу ње. Такође при промишљању сексуалности, што укључује и истополне веза, не треба смести са ума Божији позив људима да следе различите путеве."

93103.jpg
TEOLOGIJA.NET

Из године у годину резултати испитивања јавног мњења показују да је Српска Православна Црква (СПЦ) једна од институција у коју грађани Србије процентуално имају...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ćiriličar рече

Штампај Е-пошта
петак, 27 септембар 2019

Panareta i mene( Ronalda zbog ovog drugog kome ime ne spominje) proziva Srdjana K koji na Borbi za veru salje posljednje jecaje i vapaje za Pouke iz USA hahahaha:D Definitivno 8 od 10 ljudi iz dijaspore su nacionalisticki hriscani kojim je Borba za veceru cilj hriscanstva hahaha:D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Панарет рече

Занимљив текст (био је у посебној теми, али је згодно овде га поставити):

"Црква је управо своје искуство творевине са Богом користила да на аутентични начин одговори на друштвене изазове укључујући ту и однос према истополним заједницама. Адекватан хришћански поглед на сексуалност мора да укључује свест о тајни људског бића, створеног по образу Божијем, чиме се комплексност људских веза не да свести на људску сексуалност и просуђивати једино на основу ње. Такође при промишљању сексуалности, што укључује и истополне веза, не треба смести са ума Божији позив људима да следе различите путеве."

93103.jpg
TEOLOGIJA.NET

Из године у годину резултати испитивања јавног мњења показују да је Српска Православна Црква (СПЦ) једна од институција у коју грађани Србије процентуално имају...

Pogledaj gore sta je Srdjan K poslao Borbi za veru za tebe i mene hahaha:-)))))

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ćiriličar рече

Штампај Е-пошта
петак, 27 септембар 2019

ма не дамо Панарета, какав је такав је ал је наш. Боље да га ми преваспитамо, ови ће га баце лавовима... :pucpuc2:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ronald рече

Panareta i mene( Ronalda zbog ovog drugog kome ime ne spominje) proziva Srdjana K koji na Borbi za veru salje posljednje jecaje i vapaje za Pouke iz USA hahahaha:D Definitivno 8 od 10 ljudi iz dijaspore su nacionalisticki hriscani kojim je Borba za veceru cilj hriscanstva hahaha:D

Из САД а не зна енглески 

Све ово што сам причао можете видети на њиховом форуму. Наслов теме је нешто на енглеском језику. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...