Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 16 минута, Bokisd рече

Ako gledamo da je priroda samo onda kada imamo razmnozavanje i produzetak vrste i da smo bas tako stvoreni za razmnozavanje,.,... onda nije po prirodi...

Da, ali šta onda. To nije uopšte ni bitno, zar ne?

Onda i oni koji nemaju odnose su protivprirodni po toj logici.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Pa, ne znam, pricamo filozofski i logicki,.... onako laicki gledano i malo filozofski :D .... meni deluje kao greska u prirodi....

Pa, i greška u prirodi je prirodna. :) 

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bokisd рече

Pa, meni se cini da ne mozemo da nazovemo da nije po prirodi, jer oni ne ispunjavaju ono sto je po prirodi i kako ta priroda funkcionise za razmnozavanje .....  dok kod homo se tvrdi da je po prirodi nesto sto ne moze da obezbedi razmnozavanje i onda to nije po prirodi.... dok ovde nema tvrdnje da je to po prirodi sto se prekida snosaj ili kontraceptivno... postoji razlika....

Ma, pusti šta ko tvrdi. Ako kažeš da su prirodni samo oni seksualni odnosi koji imaju za cilj razmnožavanje, onda prekid snošaja nikako ne može da bude prirodan.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече

Ma, pusti šta ko tvrdi. Ako kažeš da su prirodni samo oni seksualni odnosi koji imaju za cilj razmnožavanje, onda prekid snošaja nikako ne može da bude prirodan.

Pa, ne kazem da su sex odnosi prirodni, nego da su u prirodi, sex odnosi imaju uzrok u prirodi, nisu oni priroda pa da prekid odnosa bude protiv prirodan....

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

da se nasalim...... pa, bitno jer da nema razmnozavanja onda ne imao ni ko da prica na ovom forumu....:D

E jbg Bokiška ja nemam decu...ali zato srednji deo Gausove krive populacije će to nadoknaditi. ALi vidiš baš ti naši heteroseksualci biraju da ne žele decu i abortiraju i ostalo... a njih je mnogo više u sredini Gausove krive. Mislim da treba da ciljamo na taj deo Gausovog zvona, ima ih više... a gayevi i neplodni, nek oni muče svoje muke.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ekatarina_mala рече

E jbg Bokiška ja nemam decu...ali zato srednji deo Gausove krive populacije će to nadoknaditi. ALi vidiš baš ti naši heteroseksualci biraju da ne žele decu i abortiraju i ostalo... a njih je mnogo više u sredini Gausove krive. Mislim da treba da ciljamo na taj deo Gausovog zvona, ima ih više... a gayevi i neplodni, nek oni muče svoje muke.

mora opet mala sala.... hvala Bogu na tom srednjem delu Gausove krive.... :D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

mora opet mala sala.... hvala Bogu na tom srednjem delu Gausove krive.... :D

Bogu hvala i na srednjem delu in krajevima i na celom lepom svetu i našoj lepoj populaciji takvi kakvi smo

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Pa, ne kazem da su sex odnosi prirodni, nego da su u prirodi, sex odnosi imaju uzrok u prirodi, nisu oni priroda pa da prekid odnosa bude protiv prirodan....

Zaista ne razumem šta si hteo da kažeš.

Подели на овим сајтовима

U životinjskom svetu (npr. kod miševa) je zabeležen porast homoseksualnosti usled prenaseljenosti na nekom području.

To ima smisla. Jedinka postoji samo kao izraz Vrste (i nalazi se "u službi" vrste). Kada u ekosistemu ima malo resursa i preti izumiranje vrste, u životinjama se aktiviriaju homoseksualni geni, oni izlaze iz igre za reprodukciju, populacija pada i sve se vraća u ravnotežu.

Iz istih razloga se kod nekih javlja pojačana agresija pa se kolju, kod drugih pasivnost i tako.

Zato ima mnogo više gejeva u (prenaseljenim) gradovima nego u selima (a ne (samo) zbog toga što je selo konzervativno pa se gej ne ispoljava).

Bio je neki pravoslavni pop iz Kanade koji je govorio kako homoseksualnost prirodan fenomen i da je u porastu zbog upotrebe plastike. Kaže da te hemikalije (slične estrogenu) kod nekih životinja u eksperimentima utiču da se ženke rađaju češće nego mužjaci. Kod ljudi te hemikalije proizvode hipstere, soyboyse, gejeve, levičare itd.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Bokisd рече

Pa, meni se cini da ne mozemo da nazovemo da nije po prirodi, jer oni ne ispunjavaju ono sto je po prirodi i kako ta priroda funkcionise za razmnozavanje .....  dok kod homo se tvrdi da je po prirodi nesto sto ne moze da obezbedi razmnozavanje i onda to nije po prirodi....

Znači ok bi bilo kao što su radili stari Grci? Odradiš dug prema polisu: oženiš se i napraviš decu (za rat) a onda na miru, za svoju dušu, koitiraš sa svojim drugarima i sa dečacima? :D Msm obezbedio si produžetak vrste....

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...