Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Sodomiti, i vi koji ih nazlaost podrzavate, evo vam divan otacki tekst Arhimandrita Lazara Abasidzea, u kojem se poziva na Sv. Dimitrija Rostovskog... Mada ,sta je vama pa sveto...? Nista, pa nece ni ovo biti, ali mozda pricitate...

http://xn--80aaaahbp6awwhfaeihkk0i.xn--c1avg.xn--90a3ac/ctenie/450-bludni-greh

Pravoslavna porodica

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Branka62 рече
Пре сат времена, Bokisd рече

.ne znam kako tacno da definisem nesto sto ima gresku u pravilnom funkcionisanju.

Definisao si pre par postova, kada si napisao

"Ne bi vrsta opstala da je homo prica dominantna i zbog toga je to neprirodno..." :ani_biggrin:

Zato sto je osnovna postavka za homo bila da je prirodna.... i ne moze onda da bude prirodna i dominantna u isto vreme jer ne bi ljudska vrsta mogla da se razmnozava i izumrla bi, zato je i neprirodno ...dok ako mislis da greske u prirodi mogu da budu 100% kako bi imali ovu situacju da homo bude 100% i da nemamo razmnozavanje ,.....pa to onda i ne bi bila ta priroda kakvu je poznajemo nego neka druga priroda koja je takva da joj i ne treba razmnozavanje.... da ne govorimo da je nerealno da bude greska 100%, nego sam dao primer kako bi se zatvorio logicki krug... :laie_14:

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Avocado рече

Obično kad pomeneš logiku ispališ posle toga odmah neku logičku i sličnu grešku... u ovom slučaju čist non sequitur.

Pa, ako je osnovno da bi bez razmnozavanja nasa vrsta izumrela, onda je i logicno da ako nesto definises kao priroda a ne ispunjava ovo osnovno da moze da obezbedi razmnozavanje koje je pirorodno i to u oko  97%, .... onda ovo i nije prirodno ili nije po prirodi (stvari) jer ne obezbedjuje razmozavanje... i jos je oko 3% ukupne populacije sto posredno ukazuje da i nije prirodno, jer je obicno kada je nesto u vecini to se uzima kao reper....

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Branka62 рече
пре 50 минута, Срђан К. рече

Mi, hriscani, verujemo da Bog ne gresi prilikom stvaranja. Gresimo mi u odabiru.

@Bokisd  je uveo u priču prirodno, neprirodno, greška u prirodi, i zato ga ovo pitam. Njemu je ovaj post trebalo uputiti. 

Mozda je Srki mislio na coveka pre pada i smrti koga je Bog stvorio bez greske, i onda ide ovo, da smo mi izabrali greh i onda i imamo gresku i sve sto imamo sada u nasoj prirodi, bolesti, smrt i propadanje i slicno....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Odakle sad izvuče ovo dominantna? Pa još u boji!

A za ostatak posta - ništa ja tebe ne razumem. Osim ako pod prirodno ne podrazumevaš većinski

Dobro, valjda cemo da se razjasnimo nekako, .....ako govorimo o tome da ako je osnova nase prirode razmnozavanje kako bi produzili vrstu,  jer smo stvoreni musko i zensko i u prirodi nam je sex putem kojeg i se razmnozavamo, onda je to sto podrazumevam pod vecinski (kao prirodno).

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisd рече

Mozda je Srki mislio na coveka pre pada i smrti koga je Bog stvorio bez greske, i onda ide ovo, da smo mi izabrali greh i onda i imamo gresku i sve sto imamo sada u nasoj prirodi, bolesti, smrt i propadanje i slicno....

Vidi ti to sa Srkijem:))) - on se složio sa mojim postom (na koji reaguješ)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

:scratch_head:

Pa, da li je ako smo stvoreni tako bioloski kao muskarac i zena koje nam omogucuje da kroz sex .... (za koji sex smo tako i bioloski stvoreni)....produzimo svoju vrstu i ako smo oko 97% tako stvoreni,.... onda je valjda to nasa priroda.... ili po prirodi smo tako stvoreni da kroz razmnozavanje produzujemo svoju vrstu.... ili onda ako nije tako zasto imamo sex i polne organe .... itd..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...