Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 2 минута, Ćiriličar рече

Па, мислим, да ја теби објашњавам. Не мислим ја на теорије завере...имате методе као Троцкисти, исте, опрости. Једно сте успешнији од њега у ширењу идеологије, да идеологија је то преузела...ено и држава Калифорнија то зове идеологијом. Исе "иконе" у Бг као у Пољској. па бре, ја сам живео 20 година у протестанској земљи...немој мени. Како? На све могуће начие: кроз медије, форуме, школе, литературу, уџбенике...од колевке па до гроба, од обданишта до парламената и до епископата. Чуј како.

Сада имате и теологе хомо....али е разумете да је то баш "са бодилом праћати се"....што се Православља тиче. Пази, ја верујем најдубље, да ће пре есхатона, Дтугог доласка, хомосексуалци бити ударна песница против Цркве (оне малобројне и хришћана). Али верујем да ће се многи од њих, од хомосексуалаца спасти. Да не будем да нападам у "пакету", не. Ви сте наопако поставили проблематику, и вама ће се обити о главу. Умасто да учење Цркве користите да детектујете проблем, и мењате себе, ви мењате Цркву да је прилагодили себи. То је много, за вас, опасан пут. Пази, за свакога...да будем јасан.

У тешкој си прелести због својих личних греха. Нападаш ме да ширим идеологију и војујем против Цркве а не знаш моју жртву. Помолићу се за тебе.

• Свиђа ми се 1

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Панарет рече

У тешкој си прелести због својих личних греха. Нападаш ме да ширим идеологију и војујем против Цркве а не знаш моју жртву. Помолићу се за тебе.

Oprosti, brate, ja ne videh cime te je licno uvredio... Samo je naveo stanje u Srbiji i ssvetu...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Панарет рече

Сад си постао и исповедник? Каква прогресија да не кажем на српском напредак, да се не увреди неко.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Сад си постао и исповедник? Каква прогресија да не кажем на српском напредак, да се не увреди неко.

Да као крштено и миропомазано чедо Свете Саборне и Апостолске Цркве Православне отворен сам за добијање мноштва дарове и неке ми је недостојном Господ даровао...Имам јако изоштрена морална чувства.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Панарет рече

Мужеложништво да, али урођена хомосексуалност практикована у оквиру моногамне везе - не.

А ха...врат није исто што и шија.

Ово постаје пресмешно а нажалост је преозбиљно. 

У праву је  @Ćiriličar , овакву агресивност и убеђивање да је црно бело и да су сви незналице осим хомосексуалаца је невиђено. Сад је лгбт идеолози  да  уче људе шта је црквено учење.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

А ха...врат није исто што и шија.

Ово постаје пресмешно а нажалост је преозбиљно. 

У праву је  @Ćiriličar , овакву агресивност и убеђивање да је црно бело и да су сви незналице осим хомосексуалаца је невиђено. Сад је лгбт идеолози  да  уче људе шта је црквено учење.

Па немој пратити тему, можеш и нас "идеологе" да ставиш на блок као и свако други и више нећеш видети садржај који ће те одвући с твог исправног пута.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Панарет рече

Опрости, ово је ућасно ниско! Спустио си ствар на ЛИЧНИ (не вичем, него да се пробудиш) ниво. Бре ја не причам о теби, него причамо о проблематици у глобалу. Можда си ти теолог са ПБФа, уредник радиа бивши, или поп, шта ј азнам, и клечиш ноћу и метанишеш...сад ти не знаш да ј апричам начелно. Па што ниси коментарисао горе први мој коментар...опрсоти, јести ти лицемер или логика није а месту....шта да причамо ако ћемо тако. Ја да причам о теби? Не пада ми напамет, ј апричам о МОЈОЈ Цркви човече, ја сам прегрешан да тебе толико волим или мрзим (не дај Боће). Ко си ти у мом животу, нисам ни ка деци довољно пажљив, да глумим свеца како си ти моја преокупација.

Греха, слажем се, имам и превише....кава дрска подметачина. Хвала, моли се, искрено хвала...али ако жеш ми на Цркву ударати оскрнављујући ми Иконе Свете, цртајући карикатуре мојих Епископа - онда куш од мене са "молитвом"! рекао сам "ако"...а ти види сам где си и са ким си....Апостол каже: не упрећите се у исти јарам са безбоћницима, јер шта има светслост са тамом. Са ким си ти? Ја осуђујем ућану друштвену појаву, а имаш први коментар, тада нисам знао да си теолошки поткован па сам просто писао.

Је ли ти доцртвање по Иконама и карикатурисање Епископа друћина - онда од мене куш. То јест, ја ћу куш од таквих. А нисам "куш", причамо. Ти види са ким си.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Опрости, ово је ућасно ниско! Спустио си ствар на ЛИЧНИ (не вичем, него да се пробудиш) ниво. Бре ја не причам о теби, него причамо о проблематици у глобалу. Можда си ти теолог са ПБФа, уредник радиа бивши, или поп, шта ј азнам, и клечиш ноћу и метанишеш...сад ти не знаш да ј апричам начелно. Па што ниси коментарисао горе први мој коментар...опрсоти, јести ти лицемер или логика није а месту....шта да причамо ако ћемо тако. Ја да причам о теби? Не пада ми напамет, ј апричам о МОЈОЈ Цркви човече, ја сам прегрешан да тебе толико волим или мрзим (не дај Боће). Ко си ти у мом животу, нисам ни ка деци довољно пажљив, да глумим свеца како си ти моја преокупација.

Греха, слажем се, имам и превише....кава дрска подметачина. Хвала, моли се, искрено хвала...али ако жеш ми на Цркву ударати оскрнављујући ми Иконе Свете, цртајући карикатуре мојих Епископа - онда куш од мене са "молитвом"! рекао сам "ако"...а ти види сам где си и са ким си....Апостол каже: не упрећите се у исти јарам са безбоћницима, јер шта има светслост са тамом. Са ким си ти? Ја осуђујем ућану друштвену појаву, а имаш први коментар, тада нисам знао да си теолошки поткован па сам просто писао.

Је ли ти доцртвање по Иконама и карикатурисање Епископа друћина - онда од мене куш. То јест, ја ћу куш од таквих. А нисам "куш", причамо. Ти види са ким си.

Обраћао си се "нама"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Панарет рече

Да као крштено и миропомазано чедо Свете Саборне и Апостолске Цркве Православне отворен сам за добијање мноштва дарове и неке ми је недостојном Господ даровао...Имам јако изоштрена морална чувства.

Ма ти си бре на седмом небу већ.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Панарет рече

Па немој пратити тему, можеш и нас "идеологе" да ставиш на блок као и свако други и више нећеш видети садржај који ће те одвући с твог исправног пута.

Баш ћу да пратим тему. Де ово да пропустим.

Подели на овим сајтовима

U Hristu predlazem vama, koji imate sodomska iskusenja i zivite u sodosmskom grehu:" molite se Svetom Nifontu! I sam je upao u sodomski greh, a toliko se ocistio da je kasnio bio Episkop i imao je dar da kraj svakog covek vidi andjela cuvara i demosnke vojske, koje ga vuku u smrt... Evo vam primera istisnkog podviga... Sveti Nifont...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Панарет рече

Обраћао си се "нама"

Па ти сад као секташ цеди комарца, цедиш и Писмо Свето и Посланице Апостолове - гдее мене нећеш, је ли? :)

Види, секташки тумачиш Писмо, Посланице, секташки причу начелну сводипш на себе...а сатанистички удараш на савест...да ти кажем овако: нека ми Бог суди по срцу...ето сам себе клетем сад. Па ако си у праву, леле мене.

теби свако добро од Доброга, Творца и мене и тебе и свега видљивог и невидљивог, да ти подари све не што ти желиш, него све корисно за спасење...из дубине срца.

И да ми дукатима плажаш, са људима - везе нема са сесуалножчу - тог резона, нема шта да причам - то је резон секте. Жив био/била.

Хулити на Иконе, цртати Епископат као неке сатанисте, и мењати учења цркве - па иди роде, устај на те тамо који нису ти, устај на њих! брани Цркву. Што чиниш као и они...они фармају Иконе, префарбавају, ти мењаш учење Цркве...шта је горе? ја теби несудим нити твојој скусуалности, него што ми Цркву дираш?

Подели на овим сајтовима

@Срђан К. Не би признали да робују страст па то ти је. Као кад алкохоличару кажеш да је пијан, он се љути мисли да га вређаш и не волиш...Исти случај овде. 

Само што има људи који су и алкохоличари и блудници, можеложници и криминалци па кад схвате где су покају се. Али ово убеђивање да је зло добро, то је хула на живот и на Бога.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...