Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 12 минута, Панарет рече

Алудирао сам на тебе и Стаљина

Стаљин(Стаљиново унуче) је православни комуниста и добар човек. То што ме готиви не значи да је педер.

Али теби је свако пријатељство изгледа повод за секс.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Жељко рече

Стаљин(Стаљиново унуче) је православни комуниста и добар човек. 

Па ок, овај коментар говори све о твојој (и Стаљиновој) вери

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Стаљиново унуче рече

Што ми помињеш покојног деду?

Какав деда такав унук 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, The Godfather рече

Jedna od poenti je da se sa Avvom ne treba zlonamerno saliti, sto i tebi toplo prepurucujem da ne cinis.

У "авину" прозорљивост и урокљивост не верујем, а са њим се никада нисам злонамерно шалио, твоја пројекција 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Ја ћу простату прегледати само ако постоји неки ултразвук... 

Не се бој,оче, постоји. Мож' у боји, а мож' и црно - бели. Мислим, ултразвук.

Подели на овим сајтовима

Ко има геј склоности, а жели да се ослободи тога, може на разговор код мене. Уз причу и теолошко објашњење, гарантујем излечење, само ако постоји жеља.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Панарет рече

У "авину" прозорљивост и урокљивост не верујем, а са њим се никада нисам злонамерно шалио, твоја пројекција 

Vrlo si bio zlonameran u pojedinim komentarima, samo sto te ostrascenost prema voljenom Maxu zaslepljuje, pa nisi u mogucnosti da sagledas. 

A u Avvinu prozorljivost i urokljivost je i bolje sto ne verujes, jer kad te sastavi - mislices da je splet nesretnih okolnosti u putanju, pa ce ti samim tim biti lakse. ?

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
On 2.8.2019. at 13:18, Milan Nikolic рече

Ко има геј склоности, а жели да се ослободи тога, може на разговор код мене. Уз причу и теолошко објашњење, гарантујем излечење, само ако постоји жеља.

ekstra 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, ana čarnojević рече

@Bokisd 

odgovaram ti na nedoumicu sa one zaključane teme...

ti misliš da je reći da nešto ume da bude agresivno i reći da je gej zajednica najagresivnija manjinska grupa isto? 

Pa, dobro jel' nisu agresivni ili jesu, ako smo se slozili da ipak jesu, drugo je sto ja mislim da su ipak agresivniji od drugih manjina u svetu, tu mislim medijski i politicki i drustveno.

Vidi, mislim da nemas razloga za neku polemiku sa mnom, i ja se zalazem za to da treba pronaci neki model primanja homo ljudi u crkvu ako stvarno zele da pronadju duhovnost i veru.... ono sto sam protiv da se ne kaze sta je zaista homo prica po ucenju crkve.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...