Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Anika рече

Ја не знам колико је ово болдовано паметно - преко огласа или апликација... Боже опрости, мислим да тамо има пуно лудака и разних случајева. 

mozda i nije, ali nije opasno da se ode na dejt sa nekom od tih

ima dosta Ruskinja

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Драшко рече

ima dosta Ruskinja

puno srece s njima:)))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Драшко рече

mozda i nije, ali nije opasno da se ode na dejt sa nekom od tih

ima dosta Ruskinja

Па ја гледам из женског угла, мислим да и није паметно. Знам девојку која је преко неког дејта налетела на наизглед поузданог и стабилног момка, лепог изгледа, док није почео да јој прича о неким својим болесним фантазијама... И открила је да је бисексуалац. Замисли тог шока. Ма иди бре... :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Anika рече

Па ја гледам из женског угла, мислим да и није паметно. Знам девојку која је преко неког дејта налетела на наизглед поузданог и стабилног момка, лепог изгледа, док није почео да јој прича о неким својим болесним фантазијама... И открила је да је бисексуалац. Замисли тог шока. Ма иди бре... :0212_rolleyes:

Auuu bre

:945729:

Nista bez posela

Pa kolo

Pa kad se uvate u kolo....gotovo

:smil443643319dc3d:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драшко рече

Auuu bre

:945729:

Nista bez posela

Pa kolo

Pa kad se uvate u kolo....gotovo

:smil443643319dc3d:

”Гледали смо се Милутин и ја 1951. у колу десет минута испод ока и после три дана смо се узели.”

Милунка, Доњи Петраковац

Подели на овим сајтовима

Јесте Драле, свега има. Ћути, добро си прошао, замисли да си рођен у некој од ових млађих генерација, па треба некога да изабереш. 

И ова деца мала бре нису нормална. Испод прозора ми је полигон, кад крену увече да причају о неким стварима, стварно човек да се запита шта се то десило у међувремену... страшно брзо одрастају. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Anika рече

шта се то десило у међувремену

десили су се риалити програми...

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

А може ли ово уместо кола? :ani_biggrin:

Meni ovo lepše 

Priznajem

Amor Latino :cheesy3:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

On 6.8.2019. at 17:25, Juanito рече

Мушкарци обраћају пажњу на ”блуднице” зато што у њима виде нешто за шта смо биолошки натемпирани, а биолошки смо тамперани на то нешто што видимо у блудницама јер је то (некад било) неопходно за одржање врсте. Просто и једноставно. То нешто се (из неког разлога) не види (одмах, на прву лопту) у ”честитим женама”, ваљда јер га оне свесно ил несвесно потискују.

Истину говориш, брате у Христу. Идеална жена је верна своме изабранику, али споља делује као блудница и у кревету се тако понаша. Има врц у себи и може се десити да се самозвани праведници баце осудама на њу. Зато нам ваља свима пазити кога осуђујемо.

Подели на овим сајтовима

On 30.7.2019. at 8:05, Anika рече

Желим коментаре, посебно од мушког рода, а слободно нека се укључе и чланице. Шта подразумевате под  појмом"жена блудница" и када употребљавате тај термин. Скоро смо нешто дискутовали у ужем кругу и испало је да су жене криве шта год да се деси, да је увек она крива, она је изазвала, она је скренула пажњу на себе, он јадан, шта ће, мушко к'о мушко упецао се, није до њега, то је до биологије... А с друге стране сви воле да виде лепу девојку/жену. Није ли то лицемерно?

Како то изгледа жена која није блудница? Докле сме да иде дужина сукња, изрез, шминка? Озбиљно вас питам, желим неке ствари себи да разјасним. :0212_rolleyes:

Ima seks frikova koje bi možda mogao nazvadi bludnicama. One što vole sve da probaju u onom najgorem opskurnom maniru. 

Inače ne upotrebljavam takav termin jer poptuno izvan  vremena i shvatanja društva u kome živimo.

Ti koji krive ženu za sve, pa ko su ti? Za takve sam čuo još da postoje u nekim sunitskim zemljama...inače da krive ženu jer se provokativno oblači, izaziva požudu u muškarcu...bljak...ne znam možda ih ima negdje u nekoj zabiti. 

Dužina suknje, izrez, šminka...pa šta znam

Evo za primjer: https://www.instagram.com/dijanaslife/

Potpisujem svaku sliku koju je postavila u smislu mode i oblačenja. Gospod da joj dušu prosti. Znala je da boluje od raka još prije 5 godina, vjerovatno je prolazila agonije zadnjih mjeseca u bolovima, ali to se ne vidi ni na zadnjim slikama uzetim pre koji mjesec, puna je osmiijeha i života do kraja bila. Navodno su je neki maltertirali sa izjavama, šta se kog vraga šminkaš i prilitaš kada se nećeš izliječiti...sjajno im je odgovorila: "I šta sad kao ja bolesna".

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Justin Waters рече

ne znam možda ih ima negdje u nekoj zabiti

Ili u Srbiji... :)))

1500084555_dugakosa.png.0071d90039af9418572ef5e91da60d1f.png

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Богомислић рече

Истину говориш, брате у Христу. Идеална жена је верна своме изабранику, али споља делује као блудница и у кревету се тако понаша. Има врц у себи и може се десити да се самозвани праведници баце осудама на њу. Зато нам ваља свима пазити кога осуђујемо.

Значи проблем је решен - уместо жене блуднице, треба нам блудна женица?

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Smaragdni kamičak рече

gde nalete na ovog:smeh1:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Smaragdni kamičak рече

Ко ту кога позива на блуд? :smeh1:

Шишам и бријам за џ. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...