Jump to content

Danas: Синод скида владику Максима са факултета

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Жика рече

То је друго, ја сам говорио о основним студијама.

Да и мени је тада било писмено. Ух, давно беше... :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Александар Милојков рече

Добро, ја сам код Максима полагао више испита и на мастер и докторским студијама. На докторским му се уопште није свидео мој рад са којим сам изашао пред комисију на испит, јер сам оплео по Зизијуласовом тумачењу Августина. Тада сам помислио да ће ме као ментор оставити, али није. А и на испиту са добио високу оцену јер се дригј двојици чланова комисије (Шијаковић и Перишић) рад свидео. Објавио сам га касније у Видослову. :) Ма људи, знате какав је био однос мене и Максима у току мог докторисања - повремено је личио на бокс меч. :) 

Ко ти је био у комисији на одбрани доктората?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

da, cula sam de je monah David umeo vrlo cudno da se ponasa na predavanjima. meni su i njegovi tekstovi vrlo cudni. ne teoloski u to se ne razumem nego kad neko cita neko nije teolog a prosli su mu kroz ruke razni tekstovi iz raznih epoha

ep Maksim pise cisto, zdravo, suvislo,ali za moj ukus nema dovoljno dubine u tome. pogotovo za nekog ko se bavi ocima. dobro,mozda je to namerno tako, smisljeno kao laka teoloskaliteratura.  dobro ovo seodnosi na ono sto sam citala na teologija.net, nisam citala naucne radove. ali kad peva jasno je da tu ima raznih dimenzija :) 

Одлично Давид пише. Ја волим да читам његове текстове. Има велико знање и таленат, а и подвижник је.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Ко ти је био у комисији на одбрани доктората?

Перишић (председник), Цветковић (са Института за филозофију и друштвену теорију БУ) и Макисм (ментор).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Александар Милојков рече

Перишић (председник), Цветковић (са Института за филозофију и друштвену теорију БУ) и Макисм (ментор).

Зар није требало да буде још један професор?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Не, сад по новом комисија је трочлана. Некада их је било пет.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ana čarnojević рече

ep Maksim pise cisto, zdravo, suvislo,ali za moj ukus nema dovoljno dubine u tome. pogotovo za nekog ko se bavi ocima.

О не пише  cisto, zdravo, suvislo, а поготово се не бави Оцима. То може неком лаику да се причини. Да пише чисто, не би се сада вадио да неке ствари није "добро формулисао".

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Али кад те Перишић пропусти кроз шаке то вреди за још двојицу, па му дође на исто. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Александар Милојков рече

Не, сад по новом комисија је трочлана. Некада их је било пет.

Знам да их је пре било више. У скорије време нисам ишао на одбране доктората.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

О не пише  cisto, zdravo, suvislo, а поготово се не бави Оцима. То може неком лаику да се причини. Да пише чисто, не би се сада вадио да неке ствари није "добро формулисао".

Само чекам да и теби затраже апологију писанија. Обећавам, бићу ти апологета. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Знам да их је пре било више. У скорије време нисам ишао на одбране доктората.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Александар Милојков рече

Али кад те Перишић пропусти кроз шаке то вреди за још двојицу, па му дође на исто. :)

Чуо сам да је незгодан кад испитује. Мени је предавао, али је испит био писмено код асистента. Мада, он је доктор филозофије и патрологија није његова струка а предаје на Богословском факултету.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Александар Милојков рече

Перишић се понашао као џукела. У складу са својом палом природом. Ништа од тих зајебанција није смео да ти приреди. То се ради пре тога. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ana čarnojević рече

to oko "formulisanja" je nesto drugo. jednostavno covek nije formulisao dobro :coolio:

Аха, заборави наводнике итт.:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...