Jump to content

Željko Mitrović: Pop osveštao seriju Radoša Bajića, zamolio sam ga da osvešta i rejtinge VIDEO

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, obi-wan рече

Zasto ova tema nije u "Zoni"?? I zasto je u "Nas forum", kakve uopste moze da ima veze ovo bunilo sa nasim forumom??...

Заплет серије је када главни лик отвори профил на ЖРУ и постави прву тему. Оно што се потом дешава држаће вас прикованима за столице до задње епизоде...

Подели на овим сајтовима

@Vladan :::. 

Tvoje covekoljublje nema granica, ali ja bi ipak upotrebio motku...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Lulaby рече

Da li je ovo snishodjenje pred nekim ko misli da je moćan i može šta hoće?

To se ne zove snishodjenje, ima druga neka imena...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Злоупотреба ил да не почињем по српски...

проблем је што је поп пристао на ово.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Рапсоди рече

Ако се може освештати авион који превози путнике а не може авион који баца бомбе, тако исто  може се освештати серија односно програм  који је  благочестив а не може  програм (серија) који је тровачки. Још само да се усагласимо  који су то програми тровачки а који благочестиви. 

Ne gledam tv, samo mi bezveze tako stoji, ajde reko ko sav normalan svet da ga upalim malo... na Pinku se neke gole devojke valjaju u čokoladi, dobro stranci kažu jako lepe devojke ovde u Bg al se oblače ko k....

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Драгана Милошевић рече

проблем је што је поп пристао на ово.

ја и даље не верујем да је ово прави поп већ неки статиста/глумац. обзиром да се ово дешава у Рипњу, логично је да поп буде Рипањац а овај то није ... 

Подели на овим сајтовима

Велики молитвослов (требник)

Призивање благодати и дара Духа Светог у почетку посла

Вероватно је то одслужио. Не улазим у то да ли је Радошу Бајићу или коме већ, требао да иузлази у сусрет и пристане да ... И такође, проблем је пре свега у Жељку Митровићу, а не у овом свештенику, јер он карикира и прикривено исмева молитву и свештеника, можда и ненамерно из своје површности итд... Свештеник је након молитве зажелео, да овај посао/дело буде  

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

због благословеног  почетка  финализовано у један добар крај, у смислу да буде на добро и славу Божју...

:) Надам се, само, да је мало освећене водице покропило и  твоју главу Митровићу  :smeh1:да се мало уозбиљиш, тренеш ослобођен гордости и сујете, и управиш истински и искрено ка Богу...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Рапсоди рече

а не може авион који баца бомбе

Може

25282_original.jpg

12156225.jpg

samolet3.jpg

images?q=tbn:ANd9GcT0GbBlnpUkZl_gjqJyByj

Подели на овим сајтовима

А и код нас је пре неку годину, у склопу славе 138-ме ескадриле, отац Пеђа освештао летелице у саставу ј-це. 

Овде на сликама су Ан-ови и Пајпер Сенека. Но мислим да су за Светог Илију освештани и сви Ми 8/17, односно Газеле/Гаме... 

181120.p.jpg?0.5122432704083622

181121.b.jpg?0.9626450249925256

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Милан Ракић рече

Ja gled'o sad malo Trebnik na brzaka, al ne nađo' trebu za serijski kulturno umetnički program. 

Ово су неке нове литургичке недоумице:mahmah:

Какав  културно-уметнички програм креира поменути,пре би ту адекватна била нека молитва за истеривање злих духова.:pop:

Не  знам само да ли је мислио на освештавање серије у целини, или сваке појединачно.Можда треба неки додатак уз постојећи Требник:citac:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Нифада рече

Ово су неке нове литургичке недоумице:mahmah:

Какав  културно-уметнички програм креира поменути,пре би ту адекватна била нека молитва за истеривање злих духова.:pop:

Не  знам само да ли је мислио на освештавање серије у целини, или сваке појединачно.Можда треба неки додатак уз постојећи Требник:citac:

Klasični glumac, prodao dušu đavolu za pare... Na smetlištu osveštava

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...