Jump to content

Željko Mitrović: Pop osveštao seriju Radoša Bajića, zamolio sam ga da osvešta i rejtinge VIDEO

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 17 часа, Милан Ракић рече

Ja gled'o sad malo Trebnik na brzaka, al ne nađo' trebu za serijski kulturno umetnički program. 

Ово су неке нове литургичке недоумице:mahmah:

Какав  културно-уметнички програм креира поменути,пре би ту адекватна била нека молитва за истеривање злих духова.:pop:

Не  знам само да ли је мислио на освештавање серије у целини, или сваке појединачно.Можда треба неки додатак уз постојећи Требник:citac:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Lulaby рече

Verovatno su ga zvali da blagoslovi skup i početak snimanja kao da im sve krene blagosloveno molitvom a onda je "svemoćni" Željko počeo da zloupotrebljava prisustvo sveštenog lica.....u svom stilu Željko....tipa Ja sam Vrrrrhhhh i može mi se.

Jedni su tako postali sveti

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, goranger рече

Jedni su tako postali sveti

Mozda mislis na onog glumca koji je igrajuci neku predstavu u nekom pozoristu u kojoj je ismevao hriscane i veru  (bese negde 3 -4.vek) pa kada je glumio krstenje izaso' covek iz bureta vode i primi mu se to krstenje (cudni su putevi Gospodnji... 0512_music) ..... i postade hriscanin i dal' bese posle i mucenicki stradao ?

Mozda da se prenese ovima tamo u seriji ova prica.... bilo bi zanimljivo... :D

Подели на овим сајтовима

Свети ПОРФИРИЈЕ 

Родом из града Ефеса; по занимању глумац, комедијаш, подражавалац. Као такав пратио војводу Александријског на његовом путу у Кесарију. И једном, требало је да њих два глумца: Порфирије и један друг његов, исмеју хришћанску свету тајну крштења. Порфирије је представљао крштаваног, a друг његов епископа који крштава. И када они, изигравајући свету тајну крштења, чињаху оно што се чини при вршењу њеном, и облачаху Порфирија у белу хаљину, као што је обичај код хришћана, гле - догоди се чудо: Порфирије доби од Господа Христа благодат и осети се хришћанин. Јер чим се он крсти, појавише се Ангели пред њим и научише га да се моли Богу окренут истоку и да осењује себе чеоним крсним знаком по челу и по целоме телу. Видећи ово чудо, многи повероваше у Христа и крстише се, и тако ступише у васељенску Цркву Христову. Тада војвода нареди светом Порфирију да се одрекне хришћанске вере, али овај не хтеде. Због тога војвода нареди те Порфирију одсекоше главу. И тако он прими славни венац мучеништва.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Ana B. рече

Ne gledam tv, samo mi bezveze tako stoji, ajde reko ko sav normalan svet da ga upalim malo... na Pinku se neke gole devojke valjaju u čokoladi, dobro stranci kažu jako lepe devojke ovde u Bg al se oblače ko k....

Дај линк да погледам то и осудим.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...