Jump to content

Сајт за упознавање ради хришћанског брака - КАНА (верзија 2.0)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Од добре идеје, која је уложеном енергијом и ношена ентузијазмом великог броја људи који су узели учешће у реализацији и оживљавању подфорума "Упознавање ради хришћанског брака", преко пројекта „Кана Галилејска“ покренутог 2013. године, и касније затвореног форумског клуба, наша КАНА је, потпуно заслужено и оправдано, постала самостална, као посебан сајт у оквиру укупног пројекта Поуке.орг. После прве верзије сајта, сада је дошла нова, друга верзија, са новим опцијама, олакшаном навигацијом, једноставнијим начином склапања пријатељстава, четом, приватнбим порукама итд... и то све потпуно бесплатно! 

кана.JPG

Цитат
Expand  

Мисија пројекта је стварање најбољих услова за упознавање, са циљем заснивања породице у хришћанском браку.

Више десетина склопљених бракова након упознавања у оквиру наше виртуелне заједнице, с једне стране, сасвим јасна потреба за оваквом врстом подршке особама које желе да ступе у хришћански брак, као и искуство одговорних уредника који су узели учешће у овом пројекту од самог почетка до данас, њихова посвећеност, истрајност и жеља да се оствари циљ, били су и путоказ и пут ка сајту КАНА. Она ће наставити да расте, кроз приватну комуникацију својих чланова, упознавања, пријатељства и љубав, склопљене бракове, породицу и потомство.

Најзначајнија свадба хришћанског света била је она у Кани Галилејској, а православни црквени сајт Кана је најзначајнији пројекат у оквиру Поуке.орг у правцу очувања хришћанске породице.

images-300x69.png

Смисао брака је у причињавању радости. Подразумева се да је брачни живот најсрећнији, најпотпунији и најбогатији. То је савршена Божанствена институција.

View full Странице

Подели на овим сајтовима

pomaže bog. imam problem. prilikom prijave sada na ovu novu verzuju kane dobijam obaveštenje da korisničko ime ili lozinka nisu tačni. apsolutno ništa nisam dirao i sa istim korisničkim imenom i lozinkom prijavljivao sam se na staroj verziji bez ikakvih problema. ne uspevam ni lozinku da promenim... moje korisničko ime je "vildes". nadam se da je problem rešiv. želim puno uspeha u radu sa novom verzijom. hvala.

ta- ta- tatira!

Подели на овим сајтовима

А могу ли да направим профил такођер, ваљда ће се јави нека мома, да се приженим? 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2019. at 20:04, Nikola Stojanovic рече

А могу ли да направим профил такођер, ваљда ће се јави нека мома, да се приженим? 

Expand  

чек бре, зар ти ниси нашао убаво девојче скоро? ил сам ја нешто побрко?

Подели на овим сајтовима

@Предраг М Ма лепи, девојчики убави има колко оћеш, треба Лепотицу са лијепом душом наћи. То је данас реткос. :D:D Оћу да кажем, наспрам мене.

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Да ли клуб Кана Галилејска и даље ради или га овај сајт у потпуности мења? Моје лично мишљење је да је затворени форум боље решење, овако подсећа на све друге сајтове за упознавање, мада надам се да ће програмери у будућности поправити ствар.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Креирај ново...