Jump to content

In Memoriam: Михаило Миша Јанкетић (1938-2019)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sveštenomučenici Slobodan Šiljak i Milorad Vukojičić

Од Leontijev, Јун 11, 2011 in Светитељи 

Имате тему на форуму,  ако некога интересује нека погледа.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Причали су ми стари да су код нас у Босни у прољеће 1945. дошли партизани и побили све заробљене четнике , чак и оне који су били болесни, иако су знали да се ближи крај рата и да им више не представљају опасност. Док су с друге стране штедили живот усташама и домобранима и укључивали их у своје редове. Такође како су били сурови према информбировцима који су застранили, како су тек били према идеолошким противницима.

И мени нема потребе да се потенцира да ли је поменути свештеник био џелат или не, сад кад је Миша Јанкетић умро. Треба писати о њему као о глумцу и човјеку. Исто би било да се пише о Мишином оцу, какав је био као командант, да ли је одговоран за пасја гробља, лијева скретања....

Подели на овим сајтовима

On 15. 5. 2019. at 14:31, Милан Ракић рече

I čelovek za 8 decenija živlenija ovozemaljskoga sve glumeći, tolmačeći i igrajući, nije smogao snage da saznadne kako mu je majka umrela...

Ronine druže, nemoj da me zajebavaš!!!

Expand  

mnogo je lakše ziveti sa mržnjom u srcu nego saznati istinu. 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Имам неке рођаке у Пљевљима...њихова верзија је  да је мајка покојног Мише Јанкетића одала партизанима, четнике које је крио Милорад  Вукојичић   у манастиру Милешева, шта се даље дешавало, постоје разне верзије.   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...