Jump to content

5G интернет - централизовани свет људи-робота (робова)?

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@obi-wan Hehh, zato Ninoslav odjavio internet. Ako oce neko da me pita kako sam, sto radim i tako to . Moze slobodno da me kontaktira. Posto ovo sa internetom je skroz otislo u aut. :D:D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

A u pricao mi burazer kad sam bio u Bg, da su one bazne stanice mnogo stetne. Da ne pojasnjavam, al on se razume u toa, struka mu . :D:D Ne umem ni da objasnim. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Pa jeste otislo, sad bi nam trebao jedan opsti trend vracanja u 70te i 80te godine proslog veka, da malo usporimo i ozdravimo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Nikola Stojanovic рече

@obi-wan Hehh, zato Ninoslav odjavio internet. Ako oce neko da me pita kako sam, sto radim i tako to . Moze slobodno da me kontaktira. Posto ovo sa internetom je skroz otislo u aut. :D:D:D

Kako si, šta radiš, šta ima novo...? 

Подели на овим сајтовима

@Natasa. Hahah, broj cu ostavim. Ko oce da se dopisuje, kao pre par godina. :D:D Trenutno sam lose. Boli me grlo i zub. Ali kako cajevi ne pomazu uopste, ova sljivka me vraca u zivot. A novo nista posebno, zaljubio sam se nesto. Pa sam  zakasao. A vi kako ste? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Natasa. Hahah, broj cu ostavim. Ko oce da se dopisuje, kao pre par godina. :D:D Trenutno sam lose. Boli me grlo i zub. Ali kako cajevi ne pomazu uopste, ova sljivka me vraca u zivot. A novo nista posebno, zaljubio sam se nesto. Pa sam  zakasao. A vi kako ste? 

E pa lepo što si se zaljubio.

Evo ja oko bebe 24/7...skroz u skladu sa prirodom :D:351780:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

E pa lepo što si se zaljubio.

Evo ja oko bebe 24/7...skroz u skladu sa prirodom :D:351780:

Kako je bebac? :D  Ma izgleda da je sljivka. Sutra cu da proverim. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Nikola Stojanovic рече

Kako je bebac? :D  Ma izgleda da je sljivka. Sutra cu da proverim. 

Super, puzi, ustaje, nema mira, stalno mi na oku...mom life :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BB-5%D

Брисел је суспендовао увођење 5G технологије због по људе опасног нивоа зрачења

9. априла 2019. Европа Оставите коментар

„Не можемо уводити такву технологију, ако се не поштују стандарди зрачења који морају заштитити грађане!” – рекла је министар заштите околине Céline Fremault (CDH).

“Људи из Брисела нису заморци чије здравље могу продати са профитом. Не можемо ништа оставити сумњи” – додала је министар Fremault.

Пилот пројекат није изводљив са садашњим стандардима зрачења, а Fremault је рекла да не намерава да направи изузетак, пише The Brussels Times.

Регија Брисела има посебно строге стандарде зрачења за телекомуникационе апликације.

brisel-ne-5g.jpg

Стандард од 6 волти по метру већ је довео до проблема и код брзог мобилног интернета кроз 4G мрежу у главном граду Белгије.

Прошле недеље, владе у Белгији поновно нису успеле да постигну споразум о лиценци 5G мреже и њеном увођењу у ову земљу.

„Документи са овим случајем су остали заглављени у дистрибуцији. Следећа влада која дође на власт ће се позабавити тим предлогом“, изјавио је прошле недеље министар телекомуникација Philippe De Backer.

Надајмо се, за њихово добро, да ће следећа влада пресудити против увођења 5G мреже, исто тако. Уосталом, више од 200 научника и лекара потписало је петицију којом се тражи мораторијум на инсталацију технологије 5G мрежа због биолошких и еколошких ризика, а индустрија телекомуникација не може чак ни да докаже да је то сигурно.

5G мрежа је већ инсталирана негде где је дошло до последица по здравље.

Прошле године је у Енглеској добијен судски спор. Тек након што је 5G мрежа инсталирана у уличне светиљке, становници су се разболели, а неке су жене рађале мртворођене бебе. Такође, прошле године, 5G мрежа је инсталирана у Њујорку, а становници су обавестили јавност да су се разболели, као и њихови кућни љубимци. Неки су чак продавали своје домове и селили се на друга места.

Не ради се само о 5G мрежи. Телекомуникационе компаније већ дуги низ година упозоравају деоничаре да се са временом могу сматрати одговорним за обмањујуће поступке и штете због њихових уређаја и инфраструктуре.

Још увек не постоји “сигурни” ниво изложености било ком извору зрачења мобилног телефона или бежичног зрачења који је научно утврђен за децу или труднице.

https://www.srbijadanas.net/brisel-je-suspendovao-uvodjenje-5g-tehnologije-zbog-po-ljude-opasnog-nivoa-zracenja/?fbclid=IwAR2tcvpQixoxgJ_6CmwWTC3OaFTP404Og58h6V6eHbJSr6d7TWFmjB0wo0g

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...