Jump to content

Препоручена порука

пре 1 минут, Vladan :::. рече

Види се да никада ниси била мушко... :)) 

:smeh1: Да се исповедиш, што на анђеле гледаш грешно....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ја када видим анђеоски лепог мушкарца, помислим  како лепог брата створи Бог, и на срцу ми топло.

Када видим лепог мушкарца /а духовно ругобног, ваљда имам то неко посебно чуло за разликовање/буде ми жао....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Ја када видим анђеоски лепог мушкарца

Лако је теби када се анђели представљају као младићи а ја никада нисам видео ни мушког ни "женског" анђела и немам појма како би требало да изгледа анђеоски лепа жена. Али добро, још сам млад, има времена да научим :) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Лако је теби када се анђели представљају као младићи а ја никада нисам видео ни мушког ни "женског" анђела и немам појма како би требало да изгледа анђеоски лепа жена. Али добро, још сам млад, има времена да научим :) 

То чуло имају само уметници, рецимо песници па макар и стихоклепци,  да још на земљи упознају анђеле....:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Рапсоди рече

али због оних слабијих, међу којима има и оних који се на овом светом месту лече и од демона блуда, будите смерне због њих да не падну у прелест, па се обуците смерно

Ajooj Rapso, ovo nema veze nikakve, ne smeta samo meni takvo rekla bih neznanje a i neposlusnost(jer takve zene su uglavnom neposlusne), vec mnogima...izmedju ostalog i bakicama od 70 i kusur...znaci da se i te bakice lece od demona bluda...:))

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Рапсоди рече

То чуло имају само уметници, рецимо песници па макар и стихоклепци,  да још на земљи упознају анђеле....:D

Па и ја сам стихоклепац мало
да видим анђелину баш ми је стало
ал ме ка земљи слика вуче
како год да се обуче... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Sofija_ рече

Ajooj Rapso, ovo nema veze nikakve, ne smeta samo meni takvo rekla bih neznanje a i neposlusnost(jer takve zene su uglavnom neposlusne), vec mnogima...izmedju ostalog i bakicama od 70 i kusur...znaci da se i te bakice lece od demona bluda...:))

Бакице су љубоморне.Бар мислим....можда неке, а неку су преподобне.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sofija_ рече

znaci da se i te bakice lece od demona bluda...

Рапса такве проблеме нема
човек ил је анђео ил је рђа
распеваност њена никад не дрема
моја од њене још увек грђа ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Бакице су љубоморне.Бар мислим....можда неке, а неку су преподобне.

ma jok, bakice su super, one su nam sacuvale veru, bas takve kakve su bile, hrabre i konzervativne

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Па и ја сам стихоклепац мало
да видим анђелину баш ми је стало
ал ме ка земљи слика вуче
како год да се обуче... :smeh1:

Да је не знаш  ђаволски лепу

но да је по први пут видиш

нежну и стидну, спуштене главе

и осмеха  смерна,

ка небу би твоје мисли ишле

и ђаволске  насртаје заобишле...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

u jednom manastiru, pocela pricest, ljudi stali u red...jedna monahinja se popela malo pored olatara i rece: vi pridjite, a vi vojnici(zene koje su dosle u farmerkama) stop! :))

женомандрит класичан... туга...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...