Jump to content

Препоручена порука

пре 15 часа, Нифада рече

Очигледно не идем у такве манастире.Раније сам ишла чешће,била у многим манастирима код нас и у Грчкој,никада ми нико није рекао да треба да носим мараму.Имала сам неку дужу хаљину и сукњу,али ишла сам и у пристојним панталонама и некој туници горе,а и у сукњама до колена или мало преко колена,никад ми нико ништа није сугерисао у вези са тим. Можда су видели да сам контраш,па одустали на време,не знам:)

Komentar da sam kontraš neko je ranije pomenuo, ima ovde sjajnih komentara koje ne lajkujem uvek,polemika o nekoj temi nije uvek izraz kontriranja,naravo da je  to bio šaljiv komentar,nisam osoba  koja se provokatvno oblači,ali ne nosim suknje do članka,niti marame,ni prvo ni drugo mi ne idu uz identitet,inače ja ovu temu o oblačenju smatram perifernom .

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Нифада рече

.Имала сам неку дужу хаљину и сукњу,али ишла сам и у пристојним панталонама и некој туници горе,а и у сукњама до колена или мало преко колена,никад ми нико ништа није сугерисао у вези са тим

Исто. Кад обучем панталоне увек уз њих упарим пристојну тунику, џемпер или сл. Мараму носим , но небитно, нимало ми не смета што многе не носе. Виђам доста веома верујућих жена које не носе мараму. 

Дуге сукње носим лети, јер их иначе носим између осталог. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...