Jump to content

Лекари ће смети да приме поклон у вредности од 54.521 динар

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Лекари ће смети да приме поклон у вредности од 54.521 динар"

Нешто се мислим... да можда толико не кошта просечан курс немачког језика за лекаре?  ;)joooj

Подели на овим сајтовима

Приватизација, у одсуству власти која држи до националног интереса, само може изазвати још веће проблеме.

Наведите један пример успешне приватизације која је била на корист и државе и народа (радници и корисници производа или услуга), а не само купца и оних који су на власти. Нема га. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, farisejski.bukvojed рече

Onda ce videti ti bezobrazni lekari kada se ne budemo lecili kod njih!

Ма не лечимо се ми код њих, лечимо се у здравственој установи или ординацији. И приватне ординације су економски ентитети, што би рекао закон, значи опет није код лекара тог и тог, него у ординацији која мора да испуњава низ законски прописаних услова, укључујући и простор, опрему итд. Лекар је део система, није ни гори ни бољи од било којег другог занимања, и мене не занима ни његово политичко опредељење ни музички укус ни какве поклоне воли да добија. Он ради свој посао као и било ко други. Ако неће да буде љубазан, не мора да буде љубазан, али то не може и не сме да буде подстицај кориснику његових услуга да га одобровољи тако што ће га додатно награђивати да ради оно за шта већ добија дневницу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...