Jump to content

U nekim zemljam se vrsi genocid nad Hriscanima a mediji cute o tome

Оцени ову тему

Препоручена порука

U nekim zemljama , a sada bi smo mogli reci mnogim, se vrsi pravi genocid nad hriscanima a mediji cute o tome. Ovde cu postaviti samo jedan clanak o tome sta se desava u Nigerii. Sa druge strane sto god da se desi pripadnicima drugih religija diye se velika prasina. Voleo bih da cujem vase misljanje o tome. 

https://stream.org/christians-die-media-mum/?utm_source=Faebook&utm_medium=Newsfeed&utm_campaign=The+Stream&utm_term=Content&utm_content=nigeria+genocide&fbclid=IwAR2jhQcHmlW1uen0DfBarjTam5iZIJus6c8QsjdVoQG-EuWahJNI9r2xw-U

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

то је баш чудно и мени ту ништа није јасно тј није ми јасан циљ светских моћника и те политике коју спроводе. Са једне стране се на сва звона осуђује сваки вид исламофобије, највише у европи у коју су емигрирали милиони исламиста. По африци целој не само у Нигерији се врши прави геноцид над хришћанима, блиски исток не заостаје баш пуно за африком. мени се као једино логично објашњење намеће да ти светски моћници воде некакав "невидљиви" рат против православља највише. баш бих волео да чујем друга мишљења. 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Предраг М рече

то је баш чудно и мени ту ништа није јасно тј није ми јасан циљ светских моћника и те политике коју спроводе. Са једне стране се на сва звона осуђује сваки вид исламофобије, највише у европи у коју су емигрирали милиони исламиста. По африци целој не само у Нигерији се врши прави геноцид над хришћанима, блиски исток не заостаје баш пуно за африком. мени се као једино логично објашњење намеће да ти светски моћници воде некакав "невидљиви" рат против православља највише. баш бих волео да чујем друга мишљења. 

Protiv hriščana generalno.

Nisu pravoslavni na Bliskom istoku.

A vodi se rat i protiv hrišćana, protestanata i katolika (ponajviše) na Zapadu, intezivno od 60tih godina.

Od tada je u Americi npr. izbačena molitva iz javnih škola, zabranjeni su hrišćansi simboli sa javnih zgrada, manifestacija, zatim legalizacije abortusa, gej brakova... hrišćani su u gubitku konstantno.

Naravno, to se razlikuje od biološkog istrebljena na Bliskom istoku al eto i to da se kaže...

Neka niko ne očekuje da se neki političar ili neka zapadna zemlja zauzme za situaciju hrišćana na BI.

Подели на овим сајтовима

Скоро се један паметан човек о тој ситуацији изразио овако - Они би желели да избришу Христа као да није постојао, али јбга, мало су се преценили...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...