Jump to content

Za koga ćete glasati na izborima,ako budu raspisani na proleće i zašto?

Оцени ову тему

Heraklit

Izbori  

18 члановâ је гласало

1. 1. Za koga ćete glasati na predstojećim prolećnim izborima ako se eventualno dese?(Navedite u poruci zašto baš za tu političku opciju ili ako je bojkot u pitanju,koji je razlog)

• SNS i koalicija oko njih
      1
    • SPS i JS
      0
    • PSG
      0
    • DJB
      0
    • Savez za Srbiju(DS,NS,DVERI)
      0
    • SRS
      1
    • LDP
      1
    • DSS
      1
    • Pokret za obnovu kraljevine
      4
    • Bojkotovanje izbora
      9
    • Politička opcija koja nije na spisku(Navedite u odgovoru na temu)
      1

Препоручена порука

пре 7 часа, Давид рече

Што би рекао наш Председник а пренео Ђорђе Вишекруна: није битно ко за кога гласа, већ ко броји гласове.

Ako se ne varam, to su rijeci druga Staljina. :)

Подели на овим сајтовима

Pitanje moze da ima samo jedan odogovor a to je sa Vucica! Vucic je jedini ! Vucic je nas! 

Druze Vucicu mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo!  12:smeha:

A sada ozbiljno: za nikoga. Za koga god da glasas bilo bi sjasi jedan da uzjase drugi. Ima jedna lepa misao vladike Nikolaja: 

Vladika Nikolaj o narodu.jpg

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Игнорисање, небављење политиком, бојкот избора, једино је што нагло може да поправи ово стање.

Свако ко учествује у свом овом лудилу има исту одговорност колико и сами политичари јер им даје легитимитет.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, SerbCro рече

Ako se ne varam, to su rijeci druga Staljina. :)

Јесу. Вучић јесте по много чему оригиналан. Али не по свему. С тим да је Стаљин умро пре више од пола века. А Вучић делује данас.

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

На фејсу неки људи ставили скриншотове приватних порука  - мислим да је Инстаграм у питању - где их СНС активисти смарају за кога ће гласати. На њихово директно питање када су избори, одговор је био 14. априла. Сад сам погледао календар, 14. пада у недељу. Тако да вероватно је то то - ето, сада знамо тачан датум  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

На фејсу неки људи ставили скриншотове приватних порука  - мислим да је Инстаграм у питању - где их СНС активисти смарају за кога ће гласати. На њихово директно питање када су избори, одговор је био 14. априла. Сад сам погледао календар, 14. пада у недељу. Тако да вероватно је то то - ето, сада знамо тачан датум  :) 

Koji si ti DB-ovac :ani_biggrin::tongue:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...