Jump to content

Samoca u zivotu udvoje

Оцени ову тему

Katarina1973

Препоручена порука

@Vladan :::. To jeste lepsa strana planinarenja, vidis i dozivis veliki broj manastira (bar sam ja do sada bia te srece) ?

sve jeste tako, provedes vreme sa zanimljivim ljudima, uzivas u svakom trenu u prirodi, a manastiri su bar meni pravo blago - tako neverovatan mir osetim i ispunim dusu

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Katarina1973 рече

sve jeste tako, provedes vreme sa zanimljivim ljudima, uzivas u svakom trenu u prirodi, a manastiri su bar meni pravo blago - tako neverovatan mir osetim i ispunim dusu

да баш то, и још се склониш од свега и можеш чистије главе и срца да тражиш неки свој нови пут...

јер шта је било било је, научила лекцију, све ок и полако даље...

Подели на овим сајтовима

Znas kako treba lepo " lupis sakom o sto" tj zauzmes stav i to je to. Ili bolje reci ako zelis da nastavis dalje i da budes jaka, zauzmes stav o tome da vise neces neke stvari sebi da dozvoljavas i nastavis pravo napred neokrecuci se nazad.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Плаво Небо рече
On 24.12.2018. at 18:57, Плаво Небо рече

Лејди.. Годива, јес' то ти? Шта ти је? Шта си урадила са нашом Годивом, признај ;) Шалим се мало, извини, одавно нисам прочитао нешто лепше :skidamkapu:

@Lady Godiva Због твог чуђења дугујем појашњење. Сећам се да си једном давно написала, е сад, нисам тачно запамтио, али, за себе си рекла, наравно у шали, нешто у смислу као да си зла феминисткиња, тако да, оно што си овде написала ми не личи на ''злу феминисткињу'' :)

Чуђење је зато што си рекао да одавно ниси прочитао ништа лепше, јер ја одавно нисам написала тако безосећајан пост. Не капирам шта си лепо тамо нашао. 

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Lady Godiva рече

Чуђење је зато што си рекао да одавно ниси прочитао ништа лепше, јер ја одавно нисам написала тако безосећајан пост. Не капирам шта си лепо тамо нашао. 

Neverovatno zvuci, ali ta mesavina ledene hladnoce i zive vatre ispod toga ponekad prosto opiju coveka. Vatra i led (sto bi rek`o Klark) - magnet kombinacija...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I izvin`te sto ovako upadam, `teo sam samo da pozajmim sundjer... :blush:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, obi-wan рече

Neverovatno zvuci, ali ta mesavina ledene hladnoce i zive vatre ispod toga ponekad prosto opiju coveka. Vatra i led (sto bi rek`o Klark) - magnet kombinacija...

;)иди бегај :)))

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Lady Godiva рече

Теби можда изгледа да је безосећајан, али, да сам ја на њеном месту добро би ме ''продрмао''. У позитивном смислу. Од првог слова па до тачке на крају последње реченице.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Katarina1973 рече

@Vladan :::. 

Naucila lekciju ? Sad samo da budem doboljno jaka i nastavim dalje... a moram...

али никако не заборави да скренеш лево код Албукеркија :) :dobro:

Подели на овим сајтовима

Katarina, jesi li bolje?

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, obi-wan рече

Мислим да си овде несвесно набасао на нешто. Нема ништа интригантније, узбудљивије, привлачније од хладноће.. Ватра и лед, знаш да ћеш се опећи, али не можеш да одолиш. 

ПС. Ја наравно нисам таква, нити је мој пост такав, нити је он на то мислио. 

ППС. Песма ватре и леда, што би рекао Џ. Р. Р. Мартин. ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...