Jump to content

Samoca u zivotu udvoje

Оцени ову тему

Katarina1973

Препоручена порука

пре 9 часа, Katarina1973 рече

Malo mi frka idu praznici, pa onda kad si sam jos samo vise razmisljas ili tugujes...

Pa možda je prilika da se praznici dožive i shvate na pravi način.da se proslave mimo uobičajenih  potrošačko tresi mesi okupljanja.

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

[mention=27852]Katarina1973[/mention] читај књиге. Оне су одличне[emoji4] Тако нећеш бити сама[emoji3]

Bas tako [emoji4]
knjige ne “ubijaju” samo samocu, one su potreba, prosto moras da citas, ja sam se odavno “navukla” na citanje
Подели на овим сајтовима

Pa možda je prilika da se praznici dožive i shvate na pravi način.da se proslave mimo uobičajenih  potrošačko tresi mesi okupljanja.

Ja ni ne volim te potrosacke praznike, kad sam pomenula samocu, mislim na ono lepo sto ti donesu, da ides na Bozicnu liturgiju, da uzivas u cesnici, smehu i radosti porodice i prijatelja za praznike, da osetis da ti dusa i srce puno radosti i lepote, jer si sa dragim ljudima na praznik
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Katarina1973 рече

Bas tako emoji4.png
knjige ne “ubijaju” samo samocu, one su potreba, prosto moras da citas, ja sam se odavno “navukla” na citanje

takodje i ja:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Плаво Небо рече

Лејди.. Годива, јес' то ти? Шта ти је? Шта си урадила са нашом Годивом, признај ;) Шалим се мало, извини, одавно нисам прочитао нешто лепше :skidamkapu:

@Lady Godiva Због твог чуђења дугујем појашњење. Сећам се да си једном давно написала, е сад, нисам тачно запамтио, али, за себе си рекла, наравно у шали, нешто у смислу као да си зла феминисткиња, тако да, оно што си овде написала ми не личи на ''злу феминисткињу'' :)

@Katarina1973 а теби желим рећи да познајем једног мушкарца који је и плакао и повраћао (не од пијанства :)) када су га девојке остављале. Схватио је да ни једна није достојна суза и туге ако га поново икада остави. Зато, сигурно је добро што те тај оставља, јер, тај би те једнога дана ''прокоцкао'' на неки други начин.

Подели на овим сајтовима

[mention=25338]Lady Godiva[/mention] Због твог чуђења дугујем појашњење. Сећам се да си једном давно написала, е сад, нисам тачно запамтио, али, за себе си рекла, наравно у шали, нешто у смислу као да си зла феминисткиња, тако да, оно што си овде написала ми не личи на ''злу феминисткињу'' [emoji4]
[mention=27852]Katarina1973[/mention] а теби желим рећи да познајем једног мушкарца који је и плакао и повраћао (не од пијанства [emoji4]) када су га девојке остављале. Схватио је да ни једна није достојна суза и туге ако га поново икада остави. Зато, сигурно је добро што те тај оставља, јер, тај би те једнога дана ''прокоцкао'' на неки други начин.

Sto vise razmisljam na ovu temu, sve mi se vise cini da jesi u pravu, da bi bilo tako. Samo bih ka izgubila vreme cekajuci da se “gospodin” smisli sta hoce ili da pocne da primecuje da zivot u dvoje nije samo on
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Katarina1973 рече

Sto vise razmisljam na ovu temu, sve mi se vise cini da jesi u pravu, da bi bilo tako. Samo bih ka izgubila vreme cekajuci da se “gospodin” smisli sta hoce ili da pocne da primecuje da zivot u dvoje nije samo on

Само га пусти нека иде у миру, без свађа и нетрпељивости. Пожелиш му све најбоље и свако својим путем. И ако не нађеш себи блиску особу за брак па шта ћеш. То сам и ја рекао себи, како Бог да. У свему човек треба да нађе лепоту живљења.

Подели на овим сајтовима

Само га пусти нека иде у миру, без свађа и нетрпељивости. Пожелиш му све најбоље и свако својим путем. И ако не нађеш себи блиску особу за брак па шта ћеш. То сам и ја рекао себи, како Бог да. У свему човек треба да нађе лепоту живљења.

Tako i moram, uz sve najlepse zelje njemu i da bude kraj. A ja uz Boziju pomoc dalje. Samo je sad malo teze, bar dok je sve sveze, pronaci neku lepotu u sebi i u zivotu, ali dace Bog da i to dodje.
Подели на овим сајтовима

On 23.12.2018. at 21:40, Katarina1973 рече

odustao od vestacke oplodnje

И још ово и нећу да смарам. Знам неколико женских особа које су себи уништиле живот, здравље, само зато што су ко зна колико пута ишле на вештачку оплодњу, на неке хормонске терапије и шта већ само зато што нису нашле подршку од свог брачног друга или зато што оне нису могле да се помире са чињеницом да неће имати децу. Онда када се најмање надаш Бог подари.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Katarina1973 рече

Tako i moram, uz sve najlepse zelje njemu i da bude kraj. A ja uz Boziju pomoc dalje. Samo je sad malo teze, bar dok je sve sveze, pronaci neku lepotu u sebi i u zivotu, ali dace Bog da i to dodje.

Ма бре приближавају се празници, правац нека агенција и ако си у могућности нека лепа дестинација :). Само не дозволи да се затвориш у самоћу и да размишљаш више о њему. Воздра њему и здраво себи ;)

Подели на овим сајтовима

И још ово и нећу да смарам. Знам неколико женских особа које су себи уништиле живот, здравље, само зато што су ко зна колико пута ишле на вештачку оплодњу, на неке хормонске терапије и шта већ само зато што нису нашле подршку од свог брачног друга или зато што оне нису могле да се помире са чињеницом да неће имати децу. Онда када се најмање надаш Бог подари.

Ne smaras uopste. Hvala sto pises.
Ja sam i to probala i odustala, jer nisam imala podrsku. Nadam se, jer nemam nijedan “tehnicki” problem da ce mi Bog jednog dana podarati ili ima drugi plan samnom, da nadjem srecu u nekom ili necem drugom.
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Katarina1973 рече

Ne smaras uopste. Hvala sto pises.
Ja sam i to probala i odustala, jer nisam imala podrsku. Nadam se, jer nemam nijedan “tehnicki” problem da ce mi Bog jednog dana podarati ili ima drugi plan samnom, da nadjem srecu u nekom ili necem drugom.

:)Некад ми дође, када видим сву ову лепоту природе око себе, да раширим руке и да је целу загрлим :)))

Подели на овим сајтовима

Ма бре приближавају се празници, правац нека агенција и ако си у могућности нека лепа дестинација [emoji4]. Само не дозволи да се затвориш у самоћу и да размишљаш више о њему. Воздра њему и здраво себи [emoji6]

Ja se bavim planinarenjem, pa taman malo da se aktiviram ili sto ti kazes da se na nekom lepom mestu prosvrckam [emoji4]
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Katarina1973 рече

Ja se bavim planinarenjem, pa taman malo da se aktiviram ili sto ti kazes da se na nekom lepom mestu prosvrckam emoji4.png

а обично око планина има манастира... па мало лепота и ширина природе "мало" благодат цркве мало промена окружења и одмах имаш другу перспективу на целу причу и саму себе

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Katarina1973 рече

Ja se bavim planinarenjem, pa taman malo da se aktiviram ili sto ti kazes da se na nekom lepom mestu prosvrckam emoji4.png

:)Само напред ;) и профилна да буде са неког још лепшег места.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...