Jump to content

Samoca u zivotu udvoje

Оцени ову тему

Katarina1973

Препоручена порука

Ne znam da li je nekome tema zanimljiva ili se nekada osecao ovako ili mu je samo smaranje, jer je ovde na forumu da se opusti.

Ja se osecam grozno (u prevodu depresivno, pred samoubistvo), jer moj partner, u fazi bivsi - ja trazim stan, odustao od vestacke oplodnje i sada smatra iako je i sam cekao do 47 godine, da mu je porodica bitnija nego ja, a da sam ja samo jedna negativna osoba koja njemu unistava srecne dane sa drugarima u kladionici. Jedva je docekao da ja predlozim kraj, ali ja ne mogu da se izborim da cinjenicom da cu ponovo biti sama i strah me je da cu zivot provesti sama ili ja to nesto radim pogresno.

Izvinite ako smaram, pa onda samo zaboravite ovu temu [emoji4]

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Katarina1973 рече

biti sama

mlada si, opet ces pronaci ljubav

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Nije lose neko vreme biti sam. Nemati partnera je dobra uvertira za nalazenje partnera. Samo strpljivo i ne ocajavaj, niko nikom nista ne duguje pa ni on tebi da uzvrati ljubav. Nacicemo nekog boljeg djuvegiju.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Katarina1973 рече

Hvala ti na ohrobrenju, ja prvi put pisem, pa onda... emoji56.png

samo napred...

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Katarina1973 рече

Hvala za ovo mlada emoji3.png
Nadam se, mrzim samocu, i prijateljstvo iskreno je uvek dobrodoslo. Ovako bas boli, kad sve “ulozis u nekog” emoji22.png

a ko je  voli... ima nekih koji vole samocu, ali nije dobro da covek bude sam

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Nije lose neko vreme biti sam. Nemati partnera je dobra uvertira za nalazenje partnera. Samo strpljivo i ne ocajavaj, niko nikom nista ne duguje pa ni on tebi da uzvrati ljubav. Nacicemo nekog boljeg djuvegiju.

Sve si u pravu, ali boli kad jednu vezu shvatis ozbiljno i iskreno (a ja nisam klinka), i shvatis da nije bilo truda nego “neiskrenost” sa tudje stranei kad vidis koliko tom nekom lakne da je srecan.
Ali, za sledeci put, ja pameti malo vise u glavu (a nisam glupava)[emoji4]
  • Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Katarina1973 рече

ali ja ne mogu da se izborim da cinjenicom da cu ponovo biti sama i strah me je da cu zivot provesti sama ili ja to nesto radim pogresno

па изгледа да си ти већ сама, и уз то у погрешном друштву, тако да је питање какав избор уопште имаш...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Katarina1973 рече

Sve si u pravu, ali boli kad jednu vezu shvatis ozbiljno i iskreno (a ja nisam klinka), i shvatis da nije bilo truda nego “neiskrenost” sa tudje stranei kad vidis koliko tom nekom lakne da je srecan.
Ali, za sledeci put, ja pameti malo vise u glavu (a nisam glupava)emoji4.png

Sve te razumem, ali ne zaboravi niko nam ne djguje da nam da ljubav, niti mi dugujemo nekom ljubav.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Sve te razumem, ali ne zaboravi niko nam ne djguje da nam da ljubav, niti mi dugujemo nekom ljubav.

U pravu si, niko nije duzan da nas voli ili ga mozemo primorati na to... to se slazem.
Ali sam ili tupava ili preemotivna, pa boli kad osetis koliko hladno ili zeljno neko prihvati kraj
Подели на овим сајтовима

a ko je  voli... ima nekih koji vole samocu, ali nije dobro da covek bude sam

Ja ne mislim da je za bilo koga dobro da budemo sami, drustvena smo bica, treba nam ziva ljudska rec... zato valjda j ne volim i plasim se sama, nedostaje mi ta ljudska ziva rec, ljudski odnos...
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Katarina1973 рече

Ja ne mislim da je za bilo koga dobro da budemo sami, drustvena smo bica, treba nam ziva ljudska rec... zato valjda j ne volim i plasim se sama, nedostaje mi ta ljudska ziva rec, ljudski odnos...

svi vole drustvo, komunikaciju. Nista ne moze da zameni zivu rec

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...