Jump to content

Šta odlikuje ljude koji nas najviše privlače?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 3 минута, Neša_ рече

Ljudi znaju sebe da ubede u svašta. Pogotovo žene. Tako se desi da neko ko im navodno nije privlačan, u nekom momentu to postane.

Nadam se da će se i tebi ovo najzad desiti.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

To se dešava onim muškarcima, koje bi ti nazvala lepim. Ja tu ne spadam.

Ne znaš ti šta je za mene lepo, ponajmanje kog zovem lepim. O ukusima se ne raspravlja. 

Подели на овим сајтовима

Znaci, Neso, ti nikada nisi imao vezu?

Jel znas za slucaj kad udjes u vezu sa nekim, planiras buducnost, pa onda ipak shvatis da ta osoba nije za tebe ili ti za nju, i vi se lepo razidjete na vreme.???

Pitala sam te za sliku jer bih bas volela da vidim koliko to nisi lep... Nisam ni ja lepa, niti zgodna, pa eto opet se neko zalepi za mene.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Neša_ рече

Možda si od onih retkih.

Obično se stvari drugačije odvijaju.

Promašaji ostavljaju trag, a mi koji u njima nismo učestvovali, za nas ne ostaje ništa, jer i pored toga što vas fizički ne privlačimo, takođe nosimo i etiketu, koju nam zalepe one što su činile promašaje. Jer kako bi ih inače opravdale.

Nama, koji ne vidimo sreću u promiskuitetu, to se uzima kao mana, iako je očigledno da tu nikakve ljubavi niti ima, niti je može biti, zato je apsurdno da o njoj govore oni koji su “prošli” kroz brojne takozvane veze.

Sta tebe brate privlaci?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Neša_ рече

Nije to baš tako teško proceniti.

Nekad je teško i onima koji me zaista poznaju, ne zanosi se. 

пре 16 минута, Neša_ рече

Jel’ to neko tako naredio?

Da, ja.

Подели на овим сајтовима

Ne moras da budes lep, dovoljno je da budes seksipilan, a to se tice ne izgleda nego energije. Primer Aca Lukas, uopste nije lep, al je privlacan. Ili na primer onaj Maca uopste nije lep, al je inteligentan i zato interesantan menja sve neke lepe devojke...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Neša_ рече

Pred nekim ko se dovoljno interesuje, odao bi te i najmanji gest ili pokret, koji bi od svih ostalih ostao neprimećen.

A, i ti čitaš Spartanca. Ok :)))

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 5 часа, Neša_ рече

Pred nekim ko se dovoljno interesuje, odao bi te i najmanji gest ili pokret, koji bi od svih ostalih ostao neprimećen. 

Zavisi da li muškarac gleda, jer verovatno neće primetiti. Žene bolje uočavaju gestove i govor tela.

To je razlog zašto žene vole da im muškarac uputi neki gest koji je namenjen samo njima, a koji niko drugi ne vidi.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 14 минута, Neša_ рече

Ali ne bilo koji muškarac, nego isključivo onaj koji ih seksualno privlači odnosno fizički im se dopada. 

Privukao bi i ti, da ne tvrtneš baš svaku devojku koja se upusti u razgovor sa tobom, makar i ovako online.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Vegeta рече

Zavisi da li muškarac gleda, jer verovatno neće primetiti. Žene bolje uočavaju gestove i govor tela.

To je razlog zašto žene vole da im muškarac uputi neki gest koji je namenjen samo njima, a koji niko drugi ne vidi.

To pali samo kod nedovoljno iskusnih

Подели на овим сајтовима

• Гости
Управо сада, Ana B. рече

To pali samo kod nedovoljno iskusnih 

Baš naprotiv. Pametne i iskusne žene to žele. Kada im muškarac uputi taj skriveni gest koji niko ne vidi, to znači da je baš za nju zainteresovan, a ne da zuji okolo kao muva bez glave, kao očajnik koji bi ta smuva prvu koju može.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...