Jump to content

Izvinite a ko kida glave i ruke ovim kipovima...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хахаха,ово је аутор,мада је мени скроз кул...:smeh1: Зоран Малеш, иначе ово му је Мојсије иза...

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Paradoksologija рече

Meni se čini da je poenta bila i u tome da mu ni tramvaj ne treba, lebdi eterično u vazduhu.

Onda su trebali da stave Yodu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Зосима рече

иначе ово му је Мојсије иза

Ako je ovo Mojsije, ja sam Ip Man...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nego, dobro je samo da nije sova... ptice im jako lose idu...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Onda su trebali da stave Yodu...

Pa kapiram da je umetnik hteo da predoči jednu u narodu uopštenu percepciju počivšeg patrijarha, i čini mi se da konceptualno to nije toliko loše izvedeno (mada bi bilo bolje sa 'eteričnijim' materijalom) ali nisam ulazila u to koliko je ta percepcija opravdana i/ili teološki utemeljena ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Pa kapiram da je umetnik hteo da predoči jednu u narodu uopštenu percepciju počivšeg patrijarha, i čini mi se da konceptualno to nije toliko loše izvedeno (mada bi bilo bolje sa 'eteričnijim' materijalom) ali nisam ulazila u to koliko je ta percepcija opravdana i/ili teološki utemeljena ;)

Највероватније да није имао било какве теолошке представе кад је ово радио. Свакако, дело није толико лоше.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Cela ta masa izgleda kao parce spona koji je pregazio valjak... umetnik velis? Bolje da stanem ovde...

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Milica Bajic рече

Што би рекла наша нова @Silvija - деструктивна уметност 

Сложио бих се са вама госпођо :)

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Прошла сам вечерас туда и уживо, увече, осветљен, не изгледа тако страшно као дневна варијанта. Не види се она рупа иза ...

Изгледа скромно, скрушен, цела појава одише трпљењем ( у том ставу му сигурно није удобно:)), нека буде да је уметник добро одрадио.

По мени је највећи проблем што ће рецимо нека будала још у крило да му седне да би се фотографисала. Огромна је вероватноћа за то с' обзиром да је само пар метара са једне стране удаљен од баште кафића, а са друге, исто пар метара од окретнице трамваја...

Жао ми је што фотке нису боље, телефоном су рађене...

IMG_20181116_163815.jpg

IMG_20181116_163848.jpg

IMG_20181116_164109.jpg

Подели на овим сајтовима

Нисам видела ову скулптуру уживо, у амбијенту у коме се налази, а фотографије не могу да ми дочарају утисак етеричности  на пример.

Нисам разговарала са аутором, а оно што је рекао за "Слово љубве" ми било некако уопштено.

А опет ми нешто недостаје кад посматрам све фотке на овој теми, не умем тачно да одредим шта.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Milica Bajic рече

Свугде нас има (види слику) заокружено :)

1.jpg

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Mali Marko рече

Свугде нас има (види слику) заокружено :)

1.jpg

To si ti naručio za svoju avliju, priznaj! A doteklo do avansa i pola honorara, ma sve je sada jasno...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...