Нифада Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Читамо ових дана о редовима пре свитања.Не тако давно читали смо и вести о редовима испред београдских позоришта,јер су карте биле снижене.Код нас ништа тако добро не пролази као снижења,акције...Вероватно је било одгледаних позоришних представа које нису публику привукле садржајем,нити глумачком поставом,него сниженим картама,као што се у Лидлу "гинуло" за пилетину,која можда није ни потребна у тој количини,неки су куповали и по 30 пилића,неки нису ни бројали,важно је само да је снижено.Ово је тријумф потрошачког менталитета у комбинацији са нашим менталитетом да је снижено најскупља вредност. Срђан Шијакињић, Flojd, Вилер Текс and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 36 минута, Рапсоди рече И сад си ти мени рекао имплицитно да сам бедна јер се поредим са Америма, е свака ти час џедају... Zene su cirkus, nema druge... Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 obi-wan and gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 gothic88nika, Благовесник, Flojd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Koja ce samo diarea harati Srbijom. U Norveskoj je Lidl zatvoren cak i pre otvaranja. Sva piletina je bila zarazena Kampilobakterijom i, pored ostalog, bilo je zabranjeno da je prodaju. Jos mnoge stvari nisu ispunjavale standarde, tako da su Nemci digli ruke i pokunjeno odustali od norveskog trzista. Da bi se Kampilobakterija istrebila iz piletine, ona se mora zamrznuti na tri nedelje na preko -20 stepeni. E sad zamisli Nemca koji ce cekati tri nedelje za srpsko trziste. Lidl se mora bojkovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CutieBub Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Проблем је у том схватању именице "ми". Поштен човек гледа себе, своју породицу, своје пријатеље, њих осећа као своју заједницу и осећа срамоту када неко из те заједнице учини нешто срамотно. И сад одједном, то "ми" прошири на људе са којима нема никакве везе и запрепасти се кад схвати колико ту много има морално проблематичних људи и људи без икаквог осећаја за срам или за друге људе. Зашто, зато што смо иста "нација"? "Народили" смо се из истог народа, чинимо заједницу? Па ти си се "народио" из генерација и генерација предака где су децу од малена учили да је срамота бити неосетљив према другом човеку, а овај се "народио" из генерација и генерација предака где је најсветије начело "у се, на се и пода се", неко трећи из генерација и генерација које су васпитане да живе као друштвени паразити. Сиротиње и богатих има и међу једнима и међу другима и међу трећима али како се ко од њих понаша у својој сиротињи или свом богатству, суштински је различито. "Ми" и "Амери", а гарантујем да се на овој теми нико не би овако понашао ни да ту пилетину треба да носи стварним гладним устима. Извињавам се, али сматрам себе Српкињом и свакодневно ме вређа то што се не само у медијима него и у нашој свакодневној комуникацији, особинама најгорег под-слоја нашег народа лепи национални призвук и што добри и племенити људи стално осећају потребу да сматрају себе делом те заједнице, а нису део ње. Чини ми се да је у том смислу исправнија подела људи на класе него на нације, не знам... Нема "српског" понашања, "српског" менталитета и сл., имаш менталитет осетљивих и неосетљивих људи, ја сам у својој српској породици учена да је срамота пљувати и кад си у шуми, нека друга српска породица породично истреса слинац на плочник, шта је сад ту "српско" васпитање? Antivirus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 11 часа, Нифада рече Читамо ових дана о редовима пре свитања.Не тако давно читали смо и вести о редовима испред београдских позоришта,јер су карте биле снижене.Код нас ништа тако добро не пролази као снижења,акције...Вероватно је било одгледаних позоришних представа које нису публику привукле садржајем,нити глумачком поставом,него сниженим картама,као што се у Лидлу "гинуло" за пилетину,која можда није ни потребна у тој количини,неки су куповали и по 30 пилића,неки нису ни бројали,важно је само да је снижено.Ово је тријумф потрошачког менталитета у комбинацији са нашим менталитетом да је снижено најскупља вредност. Najveće pozorište je bilo u Lidlu, slika rulje i mase koja hrli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Vi svi ste tako zli i zlobni, ne dopuštate da se narod veseli jedinoj stvari koju još ima, beskonačnim radostima potrošačkog života! Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 E jesu se ove Svabe okomile na nas...ono Srba sto je preteklo iz prvog i drugog svetskog rata, izginuce u Lidlu... Благовесник, Рапсоди, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Монсанто трља руке gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 часа, NinaSavic рече Монсанто трља руке Што? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Падох са столице Ромејац, Branislav81, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 On 12.10.2018. at 17:41, cloudking рече Stoka je stoka, al ne treba zaboraviti da se na crni petak biju za plazma televizore i stereo uredjaje a u Srbiji se biju za pilici i banane... Nije bas isto... Nije bas da se tuku samo za plazma televizore i stereo uredjaje, ali .... Pre osam meseci su se po francuskim supermarketima tukli za jeftinu Nutelu i sto rece Juanito kakvi su tek kad im se deli nesto besplatno ili kada su u hotelu pa imaju uslugu "all inclusive" da povracas od odvratnosti. Благовесник and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука