Jump to content

Кана лого (гласање)

Оцени ову тему

WiseMan

Препоручена порука

@Поуке.орг инфо 

Ja cu da spremim i ove ostale u jedan paket, pa cu da dam Wiseman-u sve te, za slucaj da nekad ima potrebe da se nesto menja.

Odo` samo da izedem neki zalogaj, sto bi rekli ovde kod mene u kraju - jeo je i onaj sto je sagubio ovce... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ај нека преноћи :) сви су брате лепи, свака ти част! Заиста мајсторски! 

Подели на овим сајтовима

Мени је овај најлепши. Волим комбинацију зелене и наранџасте. 

Мада ја тамо нећу ни бити, па се ни не питам.. само ми се свиђа лого. :stadaradim:

Screenshot_2018-09-08-22-10-42-1.png.f8ca694169ef4ff833acfcba20f6b795.png

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Dragi рече

Ka natalitetu zvuči kao neki program? :D

Акроним... веома успешан... сад некоме се не свиђа... али ћемо га свакако уклонити, с тим што остајемо при идеји да је то један од смислова брака, поред најзначајнијег есхатолошког, вечног смисла - спасење у Христу.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Lady Godiva рече

Мени је овај најлепши. Волим комбинацију зелене и наранџасте. 

Мада ја тамо нећу ни бити, па се ни не питам.. само ми се свиђа лого. :stadaradim:

Screenshot_2018-09-08-22-10-42-1.png.f8ca694169ef4ff833acfcba20f6b795.png

i meni, jos mi se vise svidja ova verzija bez lijevog 'odraza' prema ćiriličnom ž.

mada bih ja i desni stubić crkvice stavila narandžastim, cijelu crkvicu, a na narandžasti bih nalijepila i zeleni stubić od K.

u ovoj kombinaciji može i veliko K

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, obi-wan рече

Evo i na fb vecina je taj pod 3) oznacila kao najprivlacniji na prvi pogled, a vrlo slicno je i ovde. To me, priznajem, iznenadilo, ali ocigledno da ljudima odgovara takva kombinacija (pretpostavljam da je glavni razlog jer deluje sveze).

пре 27 минута, Поуке.орг инфо рече

@obi-wan Ok...

kana-g-probni-1a.jpg.107b583ece18b4304bf99ea9aa09fa51.jpg

To je to...

samo bez KA NATALITETU

jednostavan, lep, sve ima šta tzreba da ima...

Па чекајте... АКО је већина људи овде и на фб бирала првобитне варијанте 3+4 зашто сада бирате нешто друго?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan :::. рече

Па чекајте... АКО је већина људи овде и на фб бирала првобитне варијанте 3+4 зашто сада бирате нешто друго?

Izdaja! SrBska posla

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Поуке.орг инфо рече

@Vladan :::. Tražimo najbolje i najjednostavnije rešenje...u čemu je problem? Ljudi svu svašta čitali i Žanu i Ćanu... ovde je jasno da je Kana :)

ма нема проблема... тражили сте нашли сте...

али добро је бар што ћете склонити "ка наталитету" од "звоника"...

Подели на овим сајтовима

@Vladan :::. Да, то је добар прелог, био би свакако вишак.

Као што неко рече, фора је у једноставности, а овде је Оби достигао најбоље.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...