Росссс Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 Ако сам рекао да нећу нешто урадити у прекрстио се, да ли би био грех да то прекршим Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 On 4. 8. 2018. at 20:17, Росссс рече Ако сам рекао да нећу нешто урадити у прекрстио се, да ли би био грех да то прекршим Expand Ништа ово не разумем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Росссс Написано Август 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2018 On 4. 8. 2018. at 20:57, Поуке.орг инфо рече Ништа ово не разумем... Expand Ако сам рекао нпр следећих пет дана ћу радити вежбе и прекрстио се .. и онда не урадим тако да ли је то грех? Не знам да ли сам се тако закунуо или то не значи то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 On 4. 8. 2018. at 20:59, Росссс рече Ако сам рекао нпр следећих пет дана ћу радити вежбе и прекрстио се .. и онда не урадим тако да ли је то грех? Не знам да ли сам се тако закунуо или то не значи то Expand *SHONE* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 Иначе, добар ти је наслов теме АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Росссс Написано Август 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2018 On 4. 8. 2018. at 21:10, Поуке.орг инфо рече Иначе, добар ти је наслов теме Хаха.. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 jes bogomi naslov je odlican nemoj uzalud pominjati ime bozije, tako isto nemoj ni prekrstiti se na gluposti, sam znas da je to neispravno, sad koliki je tacno greh u pitanju to zavisi sta si radio, moras prvo na ispovjedanje tu na forumu poa cemo ti onda dati dijagnozu, odakle ja znam ovako od oka da ti izmjerim greh ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 On 4. 8. 2018. at 20:59, Росссс рече Ако сам рекао нпр следећих пет дана ћу радити вежбе и прекрстио се .. и онда не урадим тако да ли је то грех? Не знам да ли сам се тако закунуо или то не значи то Expand zakunuo si se i to biH biJo greh.... ali manji je greh da ne radis vezbe uopste nego da radis a ne ispostujes "go hard or go home" pravilo. Nemoj da se kunes vise ako neces da vezbas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 Evo nesto sto mozda ima neke veze s tim Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 И ја сам раније тако нешто слично укупно три пута урадила - обећала Богу да ћу нешто (добро) радити годину дана или заувек, ако ми он нешто друго што ми је много важно испуни. То се и дешавало. Последњи пут сам обећала три ствари - једну испунила, две нисам. Онда ме је то јако мучило, као и тебе сада ово, па сам испричала мом духовнику. Он је рекао да никад више то не радим, да је то на нивоу неког бајања и да ми, људи данашњице, имамо два завета - Нови Завет и завет на верност на венчању. Други завети нам нису потребни. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 On 5. 8. 2018. at 6:35, Ana B. рече Evo nesto sto mozda ima neke veze s tim Expand Iz koje je ovo knjige? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 On 5. 8. 2018. at 11:11, Smaragdni kamičak рече Iz koje je ovo knjige? Expand Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 Ana B. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 On 4. 8. 2018. at 20:59, Росссс рече Ако сам рекао нпр следећих пет дана ћу радити вежбе и прекрстио се .. и онда не урадим тако да ли је то грех? Не знам да ли сам се тако закунуо или то не значи то Expand A sto bi se prekrstio kad to kazes? Da bi sebi dao obavezu? Ili da bi Bogu dao rec? U oba slucaja - pogazio se receno ako to tako gledas, a to jeste pogresno. Medjutim, mnogo vise je pogresno ako tako stalno radis, tj. ako se stalno "obecavas" za bilo sta, pa posle to ne mozes ili neces da ispunis. Nikad nista ne obecavaj samim sobom unapred, jer je u nasoj (delimicnoj) vlasti samo danasnji dan, jucerasnji nije jer je vec prosao, a sutrasnji nije jer jos nije ni dosao. "Neka vase 'da' bude 'da' i 'ne' da bude 'ne', sto je vise od ovoga - od zloga je..." (Mt. 5,37). Vladika Nikolaj lepo kaze "Zakletva je svedok lazi u svetu, u Carstvu istine ne zna se za zakletvu". Tako i ti cini, i nece da te boli glava. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 On 5. 8. 2018. at 6:51, Марина Савковић рече И ја сам раније тако нешто слично укупно три пута урадила - обећала Богу да ћу нешто (добро) радити годину дана или заувек, ако ми он нешто друго што ми је много важно испуни. ... Expand Тргујеш? Без условљавања љубави... Чунга Лунга and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука