Jump to content

Коментари са ФБ странице Насеље Степа пуни увреда за СПЦ и свештенство

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 14 минута, Santi рече

Sve bi' ja vas u maline, kad imate vremena da prebirete po komentarima anonimnih ljudi sa interneta. 
Bar neki dinar da zaradite.

Не можеш ти стићи да смислиш посао који ми већ не радимо...

Подели на овим сајтовима

СПЦ је овде 100% у праву. Има право на то земљиште, има грађевинску дозволу, све је благовремено одрађено, људе је изиграла држава.

Али је овде нешто друго у питању и просто леди душу изнутра колико то клир не види. Не побеђујеш ако си у исто време и у праву и јачи. Ако се у име Цркве сукобиш и са једним ојађеним човеком и победиш га уместо да га придобијеш, ти си изгубио. Јер Црква није само онај ко је запослен у њој, Цркву чини и онај који у њу улази да се прекрсти. Тад у очима народа престајеш да будеш део народа, већ се приказујеш као неко ко жели да влада над њим, раме уз раме са политичарима и државом. СПЦ овде има 100% право, али нема такта и нема слуха. О овоме бих ћутао и веровао бих доброме свештенику како има сазнања да иза свега стоји "Не давимо Београд" и невладине организације, да и ја немам неке своје личне информације. Истина је да би се исти овакав протест и од истих ових људи дигао и да се тамо зидају просторије КПЈ, "Не давимо Београд" или било које од антисрпских или комунистичких НВО. Људи желе Дом здравља.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче снимања дроном, нису сви тако халапљиви за паре као неки појединци. Дрон по себи није ништа лоше. :D

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...