Jump to content

Blokade puteva po Srbiji

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11. 6. 2018. at 17:31, obi-wan рече

Je li? E dobro je kad je tako. Verovatno su svi ovi sto protestvuju takvi, i svi ovi na temi sto misle slicno kao ja. Svakako se divim vama "razumnima".

Expand  

Лако је њима да заведу и подбуне масу, имају опробан рецепт. И власт и опозиција су тежак олош, а ми ако смо нешто научили то је да не будемо део те приче, нека им њихова каљуга.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 14:18, о.Небојша рече

Да ли бисте тако рекли да су нпр. свештеници блокирали пут тражећи да се Цркви врати отета имовина:POPOcorn1:

Или да се неком блокира гаража или капија, чисто реда ради.

Све ће бити добро док некоме у колони досади чекање, па узме дизалицу или нешто згодно из кола да се објасни са коловођама.

Expand  

Оче Небојша, уз сво дужно поштовање, молим Вас да схватите да ово што Ви причате заиста нема везе са оним што се дешава.

Овај народ је у сваком смислу понижен од властодржаца. Краду нас, лажу, понижавају продају маглу и причају нам да је све у реду. Није ништа у реду.

Ваш народ је потлачен од ових који су блокирали земљу, ових чији гуру не жели на небо итд итд. Ви сте први који би то требало да видите.

Нисам анархиста, нисам за нереде, нисам за насиље али нисам ни за то да нам се као врхунац мудрости каже "има и горе".

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 17:41, todor рече

Лако је њима да заведу и подбуне масу, имају опробан рецепт. И власт и опозиција су тежак олош, а ми ако смо нешто научили то је да не будемо део те приче, нека им њихова каљуга.

Expand  

Ne vidim kako je neko ovde "zaveo masu", osim sto je uzeo da dize cene u vis do nenormalnog. Bahatost odlikuje to da je bas uvek kratkovida i glupa. Drugo, neka je i tako kako ti kazes, ali to jos uvek nigde ne mozemo da vidimo da bi potvrdili. S druge strane, koprcanje pojedinih sa izjavama jasno kaze da ih sve ovo mnogo svrbi. I trece - ma sta covek zapoceo, Bog dopusta ili ne dopusta, i uvek moze da uzme pod svoje kad god to zazeli. Tako da, unapred podsmevanje celom dogadjaju je totalno bzvz, kako god izaslo na kraju - bar se jos jasnije vidi ludilo kojim se vode svi ti uljezi, a to je opet dobro jer jos nekima moze bar da otvori oci, ako nista drugo..

Evo, skoro je bila i jos nije zavrsena ta afera oko niskog aerodroma. Kapiras li da su tamo sami naprednjaci ustali protiv svojih, jer su ovi "gornji" toliko postali bahati da otvoreno ruse vec odlicno razvijen posao, samo radi neke svoje licne koristi? Tu niko nikog nije iskoristio, jednostavno se radi o tome da su mnoge savesti krenule da rade, a posle duze pauze.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 16:22, GeniusAtWork рече

у БГ-у и украли му 300 евра из торбице

Expand  

Opala, Beogradjanine, trista evra u pederusi, a? Za tetkine lekove? Narod grca, saniteti blokirani, a deca placu...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

@о.Небојша И ја мислим да нема спонтаних протеста. Али како надор нон стоп да ћути а властоджци да јашу? И Свети Теодро Вршачки је учествовао у устанку против Турака. Наравно, то су потпуно две различите ствари, нису ови Турци (али не воле свој народ сигурно).

Ствар је у томе да се разуме народ који заиста трипи и ћути а не да му се каже трпи још. 

Не желим да упаднем у замку и будем бунтовник и безаконик али не желим да ми се ово стање ствар представља као нормално и као да немам права да кажем да ме боли и да ми смета.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 17:41, todor рече

Expand  

Па пази, није немогуће да неко из опозиције покуша да се убаци. Само ако се то деси опет ће једини кривац бити режим, јер не да не желе да испуне захтеве, него неће ни да преговарају око њих. Само вређање и претње по старом добром обичају. И што дуже ово траје, већа ће да буде шанса да неко из опозиције покуша да се накалеми мало.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 17:55, GeniusAtWork рече

Па пази, није немогуће да неко из опозиције покуша да се убаци. Само ако се то деси опет ће једини кривац бити режим, јер не да не желе да испуне захтеве, него неће ни да преговарају око њих. Само вређање и претње по старом добром обичају. И што дуже ово траје, већа ће да буде шанса да неко из опозиције покуша да се накалеми мало.

Expand  

Увек имам сумњу у спонтана окупљања ( али може бити да је спонтано, никад не реци никад). Најгоре што би могло да се деси да протест поведу они који су јахали овај народ од 2000 до 2012. Крпељи.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 17:47, ana čarnojević рече

:0212_rolleyes: 

pa recimo da si zaslužio kad se podsmevas Patrijarhu i Mitropolitu, ljudima od 80 godina zarobljenim u kolima na vrućini dok im bagra dobacuje, a sve da bi ispala dobra fora i ti ispao frajer.

i ne mogu da se preganjam sa tobom, na odobravanju sam i to mi utiče na mentalne procese. zaboravim šta sam rekla. 

ostani mi tako dostojanstven i uzvišen. i smiren.

Expand  

A nisam znao da si ti licno "zastitnik" patrijarha, dobro je sto si se javila, siroma bi bez vas nekoliko prosto propao.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 17:47, ana čarnojević рече

:0212_rolleyes: 

pa recimo da si zaslužio kad se podsmevas Patrijarhu i Mitropolitu, ljudima od 80 godina zarobljenim u kolima na vrućini dok im bagra dobacuje, a sve da bi ispala dobra fora i ti ispao frajer.

Expand  

Ко им је добацивао? Неко из колоне их је вређао?

Подели на овим сајтовима

Волим помоћи људима, али нисам чудотворац. Јер тамо гдје нема кућног васпитања, а ни школа није оставила образовног трага, нема неке наде за нормалан разговор.  Али ради увесељавање форумске публике и убијања времена да дам одговор :skidamkapu:

Прво нисмо исти, јер сам ја под крштеним именом још од БСН и Верујем форума, а неко ко је под неким именом за које не знам шта значи, можда назив за неку врста јела или минералне воде у Кини или у Јапану.

Зна се шта је ћирилица за правог Србина и шта је јо св.вл.Николај рекао за латиничаре свог доба. За мене сваки латиничар је наследник политике АУ и НДХ на затирању Српства и Православља. А те приче како неко ради на енглеском па не може да мијења фонт, као да је проблем један клик на тастатури.

Кад сам био на Гетеу питам Грке што не пређу на латиницу јер их нико не конта, а они ме гледају као да сам им опсовао матер.:coolio:

Што се теме тиче, још једном нема спонтаних протеста, свака појава има узрок, како се нико спонтано не окупи да склони смеће које се свуда налази. Остало ми је у сјећању кад су били протести пољоприведника, да се појавило мноштво непознатих људи који дају подршку , доносе алкохол, излажу захтјеве које немају везе са протестом, да се неки самопроглашавају за вође ,а немају земље ни у саксији. Да се одређује ко може проћи, а ко не, да се узимају паре за пролаз.. Кад сам питао људе из сусједног села зашто су дошли код нас,умјесто да сами  поставе блокаду, јер је код њих важнија раскрсница, један старији човјек ми је рекао : Видиш попе, кад се ово прође, а ви одете у општину, полицију, болницу да нешто тражите, сви ће се сјетити да сте из села које је правило проблеме. А нам је добро ако прођу захтјеви, а добро је што нисмо правили проблеме ни себи ни другима. 

У истинитост тих ријечи сам се увјерио кад сам у општини тражио помоћ за асфалтирање порте, а један од челника ме питао : Од кад то вама сељацима смета блато:0212_rolleyes: И дају паре сусједном селу.

Укратко да не давим : Свако има право на протест, док не угрожава другога. Не може се своја срећа градити на туђој несрећи, не можеш узети хљеб од комшијине дјеце и дати својој и говорити о неком праву.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 18:01, Lady Godiva рече

Ко им је добацивао? Неко из колоне их је вређао?

Expand  

Klokotala klima u audiju, vrela para se kovitlala po kabini!

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 18:08, drvce рече

Klokotala klima u audiju, vrela para se kovitlala po kabini!

Expand  

Ма то знам, неиздрживо је..

Него да питам какве су их још муке снашле.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 17:58, Вилер Текс рече

Увек имам сумњу у спонтана окупљања ( али може бити да је спонтано, никад не реци никад).

Expand  

Englezi. Tako su nam napisali i transparenete "bolje rat nego pakt". Sad nam upiru prstom u rezervoar.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 17:47, Вилер Текс рече

Овај народ је у сваком смислу понижен од властодржаца. Краду нас, лажу, понижавају продају маглу и причају нам да је све у реду. Није ништа у реду.

Expand  

Што би рекао Његош Талијанцима:

"Ја поштујем вашег краља. Јер кад је толико милиона људи против њега, а не могу му ништа, онда он мора бити прави јунак."

Наравно Његош се спрдао са килавим Талијанцима.

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 18:08, о.Небојша рече

Кад сам питао људе из сусједног села зашто су дошли код нас,умјесто да сами  поставе блокаду, јер је код њих важнија раскрсница, један старији човјек ми је рекао : Видиш попе, кад се ово прође, а ви одете у општину, полицију, болницу да нешто тражите, сви ће се сјетити да сте из села које је правило проблеме. А нам је добро ако прођу захтјеви, а добро је што нисмо правили проблеме ни себи ни другима. 

У истинитост тих ријечи сам се увјерио кад сам у општини тражио помоћ за асфалтирање порте, а један од челника ме питао : Од кад то вама сељацима смета блато:0212_rolleyes: И дају паре сусједном селу.

Expand  

Па то суседно село вам дало и челник-ћату!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...