Jump to content

Blokade puteva po Srbiji

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 11. 6. 2018. at 21:19, Вилер Текс рече

Молити се сигурно треба. Поштовати људско достојанство да. Желети да оду са власти и рећи им да су издајници и лопови и да треба да се кају и одговарају да.

Expand  

Problem je što 2 000 000 ljudi to ne želi i oni su izašli na izbore....a što se tiče izdaje imam vrlo disonatne tonove u lobanji kad u to uključim i vrh Crkve sa ocenom da se Vučić lavovski bori....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 19:13, obi-wan рече

Prvo, to nije nikakav jedan klik na tastaturi, nego neprestano kliktanje na ikonicu jezika tastature u desnom donjem uglu sistem treja. Ovo samo kaze da si racunarski malo nepismen. Sto opet nije strashno, ako ne pametujes oko toga.

Expand  

Nије тачno ја имаm naиzmеniчnу tasтатуrу

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:35, Жељко рече

Nије тачno ја имаm naиzmеniчnу tasтатуrу

Expand  

Jeste tacno, obzirom na to sta radim kao posao, neprestano menjanje pisma je nemoguc smor, i ocajno rusi svaku koncentraciju.

Ali to nema kome da se objasni, jer ljudi sednu dvaput za tastaturu i misle da o tome znaju bas sve.

A razlozi tipa da se koriscenjem latinice rusi srpstvo obaska, ali obecao sam da necu da pcujem. :coolio:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:31, Жељко рече

И онда се Беже Оливеровићу наљути ономад на мене једаред што не могах да ти се сетим презимена...ма иди

јбг ја знам оби вана али ко је сад тај Бег Оливеровић, ни на крај ми памети

Expand  

Ma kad sam se bre naljutio? `Ajde drmni jednu ljutu, vi`s da si poceo da prividjas tako trezan...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:40, obi-wan рече

Ma kad sam se bre naljutio? `Ajde drmni jednu ljutu, vi`s da si poceo da prividjas tako trezan...

Expand  

Види мене сећање лоше служи од малена, али овога се сећам!

Даље нећеш моћи!

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:27, Жељко рече

Шта бре лупаш?!

Тројезичници су били лукави Латини управо су ћирилицу забрањивали

И ти њих сад поредиш са нама ћириличарима, који се ево тисућу година боримо за право да пишемо на ћирилици

срам те било!

Или ок не мора те бити срам али научи бре једном ту историју

Expand  

Eto, danasnji cirilicari k`o ondasnji latinicari...

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:40, obi-wan рече

ali obecao sam da necu da pcujem

Expand  

Немој да пцујеш није пристојно

Ма ок контам

мени је обично све што радим на ћирилици

тако да ми није проблем

али кад радим на латиници па мало четујем по фејсу и тњитеру онда ме изува то што морам да мењам

али сам толико упоран да ипак увек мењам

ок некад омашим па напишем нешто на латиници

после се извињавам мојим фановима

ех моји обожаваоци како ме само обожавају

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:44, Жељко рече

али сам толико упоран да ипак увек мењам

Expand  

A ja jok bre, kad se unesem u neki pos`o zaboravim za vreme, kamoli za takve trice...

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:24, Жељко рече

А шта ако је баш тако?

Expand  

Па увек они-који-не-мисле-добро-Србији стоје иза свега, не би ме ништа чудило. Само не капирам како их још нису прогласили одговорнима за врућину и невреме са градом кад удари.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:47, GeniusAtWork рече

Па увек они-који-не-мисле-добро-Србији стоје иза свега, не би ме ништа чудило. Само не капирам како их још нису прогласили одговорнима за врућину и невреме са градом кад удари.

Expand  

а јесу јбг

та релативизација сега је и довела до тога да се спрдамо са том ноторном чињеницом као да је измишљотина

Подели на овим сајтовима

On 11. 6. 2018. at 21:46, obi-wan рече

A ja jok bre, kad se unesem u neki pos`o zaboravim za vreme, kamoli za takve trice...

Expand  

е видиш то је говорио поп неђељко

чекај јел неђељко ?

Неша, ок Неле

елем

то нису ТРИЦЕ сунце ти жарено!

то је суштина нашег идентитета

види ја се сад зезам, јери мени је у Србији све постало смешно

али некада давно сам био убеђен да је то баш тако

мислим и даље сам убеђен али ми је свеједно

од како сам се преселио на Малдиве

некако сам изгубио ту сербску нит

остала ми је само маика ћирилица

плакиии

али нема везе

елем шта сам оно причао

да

то да је ћирилица јако важна

мислим

ја сам прво писао латиницу

и то њемачку

оно абецедееефгехаијоткаелеменопекуерестеуфаувеикхипсилонцет

онда сам у србији писо латиницу ову као неку нашу

онда ми је у средој шуле рекао један гари црнотравац: Јели бре Жеља, што ти пишеш латиницу? Јеси ли ти неки Хрват?

Реко нисам маике ми Савке Дапчевић Кучар.

Вели црнотравац: Па онда пиши ћирилицу, наше србско писмо

и тако је мене геџа утеро у ред

ех некада су геџе били прави срби а не ко ови данас

и ја почнем писати ћирилицу, коју никад пре тога нисам писао

али ПАЗИ није то било лако

наставник диктира а ти мораш брзо писати на писму које никад пре тога ниси писао

и тако ја савладам ћирлицу

и заволим је

и сад ми је најљешве писмо на цијели свијет

не бик је мењао ни за какве паре

ма ни за оно ванземаљско округло супергенијално хијероглифско писмо

ето

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...