Jump to content

Decu vam ne damo

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Вукашин Ковачевић рече

Она о изобличеној жени и мужу који се правио да је слеп

Да ли си управо упоредио ово двоје? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Да ли си управо упоредио ово двоје? 

Које двоје? Занима ме како не видите патетику у њеном сведочанству, како не видите да је текст крајње неискрен у покушају да глуми искреност, као најбљутавија фан фикција.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вукашин Ковачевић рече

Које двоје? Занима ме како не видите патетику у њеном сведочанству, како не видите да је текст крајње неискрен у покушају да глуми искреност, као најбљутавија фан фикција.

Патетика или не, то не мења чињеницу да је силована три пута до 17. године живота. И да је плус стално трпела и трпи и даље физичка и психичка злостављања. Да ли је све то само зато што је лезбејка, у то не могу и нећу да улазим, јер немам појма. Али ово што је рекла то се чињенично десило (осим наравно ако не мислиш да је све измислила).

Подели на овим сајтовима

@Lady Godiva упоређујем вас од неки дан, када сте били бритки да сасечете патетику, са вама од данас, кад вам патетиком мажу очи а ви им захваљујете на храбрости

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Вукашин Ковачевић рече

Не разумем, заиста не разумем како јој тако лако верујете? Како сте и ти и @Avocado у оној причици од неки дан видели патетику, а не видите је овде? Ево сад сам прочитао опет и опет само видим манипулацију и пажљиво конструисане емотивне апеле. Текст достојан Blica у сваком смислу. Зар је једино мени овде тврдо срце, па ми се привиђају Вучићеве Израелске PR агенције иза њеног лица?  

Pa nije da joj 100% verujem, samo nemam nikakvog razloga da joj ne verujem... nije da sam tu ispovest prihvatio kao svedočenje zbog kojeg ću nekog da osudim na zatvor ili slično... ali s obzirom na okolnosti tj. posledice, zašto joj ne bih verovao? Zašto joj ti ne veruješ?

Onoj pričici od pre neki dan nisam zamerio patetiku, nego nešto drugo...

A ispovest ove devojke zaista ne vidim kao patetičnu.... jer tom rečju označavam preterivanje u emocijama, odnosno, iskazivanje emocija koje je nesrazmerno okolnostima... nisam siguran kakva bi uopšte mogla da bude ispovest devojke koja je (ili tvrdi da jeste) silovana više puta, počev od 13e godine pa da je nazovem patetičnom... šta god da je rekla i kako god da je rekla ne znam kako bih mogao da njenu priču nazovem patetičnom... ne očekujem da neko o takvim stvarima priča bez jakih emocija... možda ti koristiš taj izraz u nekom drugom smislu...

Sve i da je previše emotivno ispričana priča i da je patetična, zašto bi to ukazivalo na to da je priča neistinita?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вукашин Ковачевић рече

Да пошто ни једна жена никад није била силована, а ниједна хомо особа никад није била жртва насиља. Али зато сваки дан људи из чисте љубави глуме инвалидитет.

Не знам како теби није пало на памет да је текст искрен. Мада и да је искрен, шта реално кога заболе за силоване лезбејке, оне и онако нису за боље.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Али ово што је рекла то се чињенично десило (осим наравно ако не мислиш да је све измислила).

Не знам, одвратно ми је да се просто надам да није, да нико не би био тако безобзиран да измисли тако нешто, али сумњам. Јел имају неки докази за то што је рекла а да није писао Блиц ил Ало

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Sve i da je previše emotivno ispričana priča i da je patetična, zašto bi to ukazivalo na to da je priča neistinita?

Брате... Изашло у Блицу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин Ковачевић рече

Брате... Изашло у Блицу.

To baš i nije odgovor na pitanje na koje repliciraš... samo impliciraš novu potpuno blesavu tvrdnju da je nešto neistina samo zato što je izašlo u Blicu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Да пошто ни једна жена никад није била силована, а ниједна хомо особа никад није била жртва насиља. Али зато сваки дан људи из чисте љубави глуме инвалидитет.

Не знам како теби није пало на памет да је текст искрен. Мада и да је искрен, шта реално кога заболе за силоване лезбејке, оне и онако нису за боље.

Ти баш волиш да strawmen-uješ у крајност, а? Не штедиш, - кркаш одма у најбољу сланину. Ем забавно ем ефективно.

Објаснио сам зашто ми не пада на памет да је искрен. Изашао у Бљуцу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

To baš i nije odgovor na pitanje na koje repliciraš... samo impliciraš novu potpuno blesavu tvrdnju da je nešto neistina samo zato što je izašlo u Blicu...

Не могу, ако сад будем морао да доказујем да није све што изађе у блицу манипулација, одма се повлачим.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин Ковачевић рече

Ти баш волиш да strawmen-uješ у крајност, а? Не штедиш, - кркаш одма у најбољу сланину. Ем забавно ем ефективно.

Хаха, благо теби.  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Tekst je sa njenog FB profila. Ne znam da li ga je preuzeo i objavio Blic ili Alo, tabloidi svakako redovno pribegavaju tome.

Једино што јој имам замјерити је то да је запарво изнијела суштину у свом говору ( а не како је написала да није стигла ), само не толико упечатљиво као у фејсбук посту.

И још ми нимало не изгледа као нервозна и анксиозна, него напротив. Али уобичајено је да људи себе виде другачије, било боље или горе, него што их други људи виде.

пре 1 сат, Вукашин Ковачевић рече

Брате, небитно је гдје је изашло. Не можеш одбацити нешто само јер је изашло у неком пропагандном медију или таблоиду. Ако већ пазиш на логичке грешке, то ти је "guilt by association". Чак и да је намјерно зачинила свој пост патетиком ( а признајем, ни мени не лежи такав стил читати често, иако у овом случају разумијем његову употребу у потпуности ) то је небитно на суштину коју је хтјела исказати - људи попут оних из Двери, али и добар дио становништва иначе, не виде у њима људе и гањају своје неке идеје од којих су слијепи за ближњег свог. Гејеви су у Србији још увијек нека тамо чудна група људи која нешто одступа од "нормалног" сексуалног живота па их још увијек превелики број људи посматра чудно или их изравно мрзи. Или ако их већ не мрзи, онда из иритираности према њиховим упорним жалбама тражи сваки начин да их поткопа или релативизује ( што апсолутно разумијем такође, јер ЛГБТ кампање се често своде на жаљење на свој положај. Но томе се не може помоћи јер је то зарпаво и њихов суштински проблем ).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...