Jump to content

Прекид трибине Жена у црном на ФПН

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Sofija_ рече

tesko da cemo mi u carstvo nebesko, mnogo smo gresni, da Bog da se spasu oni koji verno sluze Bogu ceo svoj zivot

ma za tebe se ja ne bojim koliko te poznam, jes da imas jezicinu , al znam i da volis i pomazes ljude i to te ispunjava, a takvih  ces u crkvi naci dvojicu medju hiljadu sa liturgije, dzaba im sto znaju cijelu liturgiju  i kanone napamet

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

ti ces se krstiti, vrlo skoro ja te vidim krstenog,samo sto se ti jos opires, a sve zivo si procitao sto mnogi ovde nisu, pazi, zoves se i Vasilije, pa gde ces lepseg i svetlijeg imena od Sv.Vasilija Ostroskog :sunce:

i to je danas sv vasilije

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

ma za tebe se ja ne bojim koliko te poznam, jes da imas jezicinu , al znam i da volis i pomazes ljude i to te ispunjava, a takvih  ces u crkvi naci dvojicu medju hiljadu sa liturgije, dzaba im sto znaju cijelu liturgiju na pamet

hvala ti na komplimentu, hvala Bogu sto mogu da pomazem, ali to ne znaci da cu u carstvo kod gospoda, volela bih, a i da sretnem sve svoje pretke pa da vidim da ih nisam osramotila

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

hvala ti na komplimentu, hvala Bogu sto mogu da pomazem, ali to ne znaci da cu u carstvo kod gospoda, volela bih, a i da sretnem sve svoje pretke pa da vidim da ih nisam osramotila

ajde ne pravi od gospoda tiranina, pozeljno je imati strah od boga, al ne prevelik, vi zene imate probleme sa tim strahovima. kada sam pomenuo tvoju ljubav prema ljudima, jedna od najvaznijih bozijih zapovijesti, samo sam to istakao kao jedan veliki pokazatelj da si na pravom putu, to je ono sto mnogi prepodobni nemasju, cak i neki najtvrdji monasi

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, kordun рече

ja da sam djavo, izmislio bi demokratiju!

Мала група људи помоћу демократије управља државама, ''Вучић'' је ту док ради ''свој'' посао, ако се случајно предомисли па више не буде хтио...онда иде блаћење помоћу медија које је наравно под контролом те мале групе људи...Онда могу да покушају да га замијене на изборима који су заправо легални државни удари. Уколико би преживио и изборе онда би под некаквим изговором та земља била нападнута јер је на власти диктатор, сатаниста...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Војвода7 рече

Мала група људи помоћу демократије управља државама, ''Вучић'' је ту док ради ''свој'' посао, ако се случајно предомисли па више не буде хтио...онда иде блаћење помоћу медија које је наравно под контролом те мале групе људи...Онда могу да покушају да га замијене на изборима који су заправо легални државни удари. Уколико би преживио и изборе онда би под некаквим изговором та земља била нападнута јер је на власти диктатор, сатаниста...

a sad te ja pitam jel bi takva manipulacija bila moguca sa recimo srpskom akademijom nauka  ili sa saborom SPC, e pa ne bi mogli ni da manipulisu ni da prodaju maglu ni da izdaju ni da dovedu drustvo do prosjackog stapa...

svako onaj ko se kune u demokratiju, za mene je promasen slucaj

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, kordun рече

u pravu je ducic bio kada je rekao da zene najcesce vjeruju iz straha, a ne iz ideologije

kako koja, ja se ne bojim gospoda, vec ga volim, sto ti kazes nije on tiranin vec covekoljubac, ali se bojim svojih slabosti i onda drzim taj strah da ne pogresim, jer bog mi dao sve i dusu i telo i zrtvovao se za oprost mojih grehova, a ja i dalje gresim...to je ta borba da opravdam sve sto mi je dao, a dao mi je zivot vecni...sta ces lepse od toga :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Muramasa рече

Ja sam protiv ućutkavanja bilo koga. Neka su i ovakve drugosrbijanske fekalije, ali poštujem njihovo pravo da ih iskake.

Ako bih ja organizovao upad na nečiju tribinu, to bih uradio samo iz odmazde za upad na tribinu moje organizacije.

Нажалост, овде си у праву. Организације попут "Жена у црном" се хране оваквим догађајима и за сваку насилно прекинуту трибину и појављивање у медијима као жртва, добијају додатна средства за своје активности. Тако да је сваки овакав упад нови динар у њихов џеп.

У случају да их нико никад не омета, њихове матичне организације су у стању да сами организују инциденте.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дидим рече

Нажалост, овде си у праву. Организације попут "Жена у црном" се хране оваквим догађајима и за сваку насилно прекинуту трибину и појављивање у медијима као жртва, добијају додатна средства за своје активности. Тако да је сваки овакав упад нови динар у њихов џеп.

У случају да их нико никад не омета, њихове матичне организације су у стању да сами организују инциденте.

pa najlakse je ici  nekoga isprovocirati do ispod granice tolerancije, za takve bezobraznike ne vredi oruzje ignorisanja nego ostre sankcije

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, kordun рече

a sad te ja pitam jel bi takva manipulacija bila moguca sa recimo srpskom akademijom nauka  ili sa saborom SPC, e pa ne bi mogli ni da manipulisu ni da prodaju maglu ni da izdaju ni da dovedu drustvo do prosjackog stapa...

svako onaj ko se kune u demokratiju, za mene je promasen slucaj

Само теократија може да се одупре сатанизму

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...