obi-wan Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 On 11.5.2018. at 20:05, Снежана рече Ove izjave su izazvale burne reakcije javnosti, nazivajući ih "levičarskim ludilom" Upravo tako. I to najblaze receno... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече @Снежана Nemo` se ljutis, ali ovo je tema za Zonu, a i tamo ce jedva da se uklopi. Sigurno ne za "Brak i porodica"... не љутим се, али прво мораш да ме питаш..."Извините Снежана да ли би вам сметало да вашу тему преместимо у пдф Зона сумрака?", ако ти аминујем, то ти је онда знак да смеш. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 2 минута, Снежана рече не љутим се, али прво мораш да ме питаш..."Извините Снежана да ли би вам сметало да вашу тему преместимо у пдф Зона сумрака?", ако ти аминујем, то ти је онда знак да смеш. Videcu sa urednistvom da je ubace tamo... bice tesko, ipak i u Zoni postoji neki red, ali imam veze, nista ne brini... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 Risitas, zvanicna reakcija... ... Вилер Текс, *SHONE*, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 12, 2018 Пријави Подели Написано Мај 12, 2018 пре 18 минута, obi-wan рече Nemo` se ljutis, ali ovo je tema za Zonu, a i tamo ce jedva da se uklopi. Sigurno ne za "Brak i porodica"... Ово је тема за Одбрану и безбедност, да видимо како се заштити од овога тровања Vladan :::., Рапсоди, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Pa ovako, da ga netegnem, al bas nategnem. Mogu da razumem da je ova lujka nekad videla bebu. Mozda je videla ko zna kakve primerke rodotelja koji su grubi sa decom, koji ih samo zgrabe i ne znam obuku da se sto manje mrdaju i slicno, pa da je onda videla normalne roditelje koji pricaju sa svojom decom, pevaju, caskaju... Milion puta sam rekla hajde da menjamo pelenu ko se to ukakio upiskio, pogotovo u periodu propricavanja i toga da beba posle poatane sveana da li se ukakila ik upiskila pa da to jel ume da kaze jednog lepog dana i sve redom... Al ne u svrhu pristanka niti cega nego bre eto tako. Pa ajde da kazemo da je ova lujka nekako mozda na to mislila al da su joj sve te femino sta god isprale mozak i da je od presvlacenja dece napravila ideoloski potez i citavu nauku. Al sve jedno je lujka Branka62, Lady Godiva and cloudking је реаговао/ла на ово 1 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 4 часа, GeniusAtWork рече Изгледа да јој је поента била да је важно да родитељи од раног детињства покажу деци да им је важан њихов пристанак. И да их зато треба као питати да ли се слажу да им се промене пелене, и онда мало сачекати да примете да је родитељима важна њихова реакција. И онда им наравно променити пелене (чак ни SJW нису толико ретардирани да очекују да беба да вербални пристанак). Чак и та ”разумнија” варијанта је сулуда... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 8 минута, Јелена011 рече Mogu da razumem da je ova lujka nekad videla bebu. Ако је беба видела њу, истраумирала се до краја живота... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 11 часа, Војвода7 рече Ово је тема за Одбрану и безбедност, да видимо како се заштити од овога тровања Nikad neće zaživeti tako da možemo samo da se smejemo budali. A možda se samo zeza pa je postalo viralno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 1 сат, Natasa. рече Nikad neće zaživeti tako da možemo samo da se smejemo budali. Ма хоће на западу, мијењаће људима свијест постепено...троваће их путем медија које и држе овакви као овај експер за сексуалност, хеј експерт за сексуалност....то значи да подржава и педере и ко зна шта још.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 16 часа, GeniusAtWork рече Не бих да браним ову, али изгледа да је хтела нешто друго да каже, па је испала психо како је ово срочила. Изгледа да јој је поента била да је важно да родитељи од раног детињства покажу деци да им је важан њихов пристанак. И да их зато треба као питати да ли се слажу да им се промене пелене, и онда мало сачекати да примете да је родитељима важна њихова реакција. И онда им наравно променити пелене (чак ни SJW нису толико ретардирани да очекују да беба да вербални пристанак). Бар сам стекао такав утисак из чланка са Snopes-а I ja sam ovako shvatio. Stavise uveliko sam i pre toga koristio slican princip u vaspitanju svoje dece. Ukljicujem ih u svaku odluku i postujem njihovo misljenje uz zadrzavanje autoriteta za donosenje konacnih odluka. Kao i uvek, preterana paranoicna reakcija na ovakvu vest... bez razmisljanja. Paradoksologija, Ronald, Војвода7 and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Dal je moguce da iko zdrave pameti moze da protumaci ovu vest kao poruku da se bebe ne presvlace bez pristanka? Ajde ne zamlacujte se... matori ljudi... Natasa., Војвода7, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 2 часа, cloudking рече Dal je moguce da iko zdrave pameti moze da protumaci ovu vest kao poruku da se bebe ne presvlace bez pristanka? Ajde ne zamlacujte se... matori ljudi... Svrbi opasno, a? Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 10 минута, obi-wan рече Svrbi opasno, a? Sta? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 пре 5 часа, Natasa. рече Nikad neće zaživeti tako da možemo samo da se smejemo budali. A možda se samo zeza pa je postalo viralno. I meni to palo na pamet - zapocela bi YT kanal da uzme neku paru, ali ponestalo ideja. I dok se farbala u purple, iznenada joj sinulo! Ali kad sam malo bolje razmislio - ipak se vidi iz orbite da je zenska prosto odlepila, i to na liberalan nacin... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука